ALLSAFE - Den Bosch Reviews 29

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

Docterskampstraat 2A, 5222 AM 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

10 jaar (2015-2025) goede ervaring met opslagruimte van All Safe in Den Bosch. Met een ruimte van 3 kub kan je heel wat kwijt. Prettige medewerkers die zeer behulpzaam zijn en je zowel bij de start al... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn vriend en ik gingen verhuizen, maar hadden een maandje een plek nodig voor onze meubels aangezien wij moesten werken aan t nieuwe appartement. All safe was de perfect oplossing!! Een mooie opslag... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst maar de persoon aan de balie bleef maar vragen wat er in de opslag kwam te staan. Dit ervaarde wij als erg vervelend. Toen we op de eerste huurdag in de avond kwamen rond 19.0... See more

Company details

1. Storage Facility
  2. Moving Supply Store

Written by the company

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Written by the company

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vriendelijk en kundig personeel

Vriendelijk en kundig personeel, mooie en schone ruimte, efficiënte toegang

April 22, 2026

Beste heer Everaers,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Den Bosch!

Ruime box goedbeikbaar

May 2, 2026

Beste Steeph,

Super geholpen

Super geholpen met zowel aanvragen als opzeggen! Vriendelijk personeel!

April 24, 2026

Beste Arthur,

Snel geregeld

Snel geregeld. Goed contract, mooie prijs. Vriendelijk personeel. Goede faciliteiten en goed bereikbaar.

October 29, 2025

Beste Laura,

Hartelijk dank voor je complimenten en positieve review over ALLAFE Den Bosch!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke medewerker, erg schoon binnen

Bedrijf komt op mij als heel betrouwbaar over. Een hele vriendelijke medewerker geeft een rondleiding en legt goed uit hoe het werkt. Het is super schoon en fris binnen.
Het werkt heel gemakkelijk en ik ben erg blij met mijn opslagruimte.

April 6, 2026

Beste heer/mevrouw Janssen,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Den Bosch!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

March 23, 2026

Beste heer Knorr,

Rated 2 out of 5 stars

Vriendelijk maar nieuwsgierig en uiteindelijk chagrijnig.

Toen we op de eerste huurdag in de avond kwamen rond 19.00 uur zat het slot nog op de door ons gehuurde ruimte. Na veel heen en weer bellen kwam er een chagrijnige persoon die boos was dat hij op zijn vrije avond moest komen, om het slot eraf te halen. Er was ons niet gevraagd om tijdens openingsuren van de balie te komen zodat men dan het slot kon verwijderen. Slechte info en niet klantvriendelijk dus.

March 9, 2026

Beste Anja,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen dat u deze situatie als vervelend heeft ervaren. Het voorval is besproken en afgestemd.

Onze excuses voor het ongemak rondom het verwijderen van het slot. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening te verbeteren.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, snel

February 18, 2026

Beste heer Surstedt,

Rated 5 out of 5 stars

fijne plek voor tijdelijke opslag

makkelijk bereikbaar en goede facliteiten - een gedeelte van onze spullen konden we hier veilig en droog stallen tot ons huis verkocht was.. werd zelfs nog telefonisch herrinerd het contract op te zeggen toen de ruimte weer leeg was opgeleverd.

February 23, 2026

Beste Erol,

Top geregeld

Al langer klant maar kon nú gelukkig een beter gelegen unit krijgen
Top geregeld
Wederom bedankt

January 30, 2026

Beste heer De Groot,

Keurig geholpen

Keurig geholpen, duidelijk. Enne..rommel uit huis

January 16, 2026

Beste,

Goede opslag

Goede opslag, prettig personeel, behulpzaam. Zeker doen zeg ik!!!!

January 10, 2026

Beste Wendy,

UW SPULLEN VEILIG & GUNSTIG GEBORGEN

Beste Burger van NL,

Hier bij ALLSAFE Den Bosch waren mijn spuller zeer goed geborgen . Over de jaren heen waren de kosten en service van het Team zeer bevredigd
Ik ging heel graag in mijn gehuurde box wat ophalen omdat men daar heel veel rust krijg.... De omgeving is er schoon , lekker warm en vooral veilig .
Ook de weg naar je spullen is heel fijn geregeld door vlak voor de lift te parkeren en daar naast staat een vrij transpoort wagen geparkeerd .
Beste Team ALLSAFE D B .... Ik zal jullie erg missen .
Lots of love & Luck
Roy

January 8, 2026

Beste Damyo,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Den Bosch. We zijn blij dat je de service en omgeving als prettig hebt ervaren. We waarderen de feedback.

Thuiskomen

Als vertrouwd wederom gebruik gemaakt van Allsafe. Voelt als thuiskomen. Service zoals graag ziet.

December 23, 2025

Beste heer Tiebosch,

Aanbevolen!

Snelle reactie op info verzoek.
Duidelijke en eerlijke uitleg.
Giede begeleiding.

December 13, 2025

Beste heer/mevrouw Hendriks,

Geweldige service

Geweldige service, fijn en veilig pand. Jeroen nam alle tijd om alles uit te leggen en heeft ons zelfs de verschillende typen boxen laten zien. De verhuisservice (huren van een bus=eerste 2 uur gratis wanneer je huurder van een opslagbox bent bij Allsafe) was ook top geregeld.
Het is een veilige en nette ruimte om je overtollige spullen op te slaan. Zeer tevreden!

December 13, 2025

Beste Melanie,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service in Den Bosch.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaringen met ALLSAFE Den Bosch!

Al een jaar kom ik regelmatig op deze locatie waar de sfeer heel erg prettig is. Men houdt alles ook heel erg goed in de gaten en het is een mooi, schoon opgeruimd bedrijf.
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en denken heel goed met je mee. Met vragen word je ook altijd heel goed en deskundig geholpen. Jeroen en Jordy (maar ook de andere medewerkers die er wellicht niet zo vaak werken) zijn KANJERS!
Ik beveel deze locatie zeker aan! Een goede, veilige plek om je spullen op te bergen, waarbij je ook uitermate goed geholpen wordt!

December 3, 2025

Beste heer/mevrouw Tak,

Hartelijk dank voor je positieve review en complimenten!

Rated 5 out of 5 stars

Allsafe Den Bosch is een fijne plek als…

Allsafe Den Bosch is een fijne plek als je spullen hebt die je ergens anders dan in je huis op wil slaan. Je wordt snel geholpen en er wordt meegedacht over de grootte van de opslag unit die je nodig denkt te hebben. Ruime openingstijden, altijd schoon. Opzeggen van de huur kan nu ook via mail en de opzegtermijn is 7 dagen, ook fijn.

November 29, 2025

Beste Hetta,

Bedankt voor je complimenten en positieve review!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Niets wordt aan het toeval overgelaten

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Super goede begeleiding en uitleg van het personeel. Is een zeer prettige ervaring. Daarnaast super prettig gevoel bij het veilig opslaan van je spullen.

October 30, 2025

Beste Michael,

Bedankt voor de positieve review over ALLSAFE Den Bosch.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent en een prettige ervaring hebt gehad.

Top service!

Top service!

October 20, 2025

Beste Jasmijn,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Den Bosch!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look