Snel geregeld, vrij toegankelijk, in de buurt en goede ervaring met het personeel
Company replied
Vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig. De opslagruimte is heel netjes. Top ga zo door!! Gr: slagroomgebak.
Company replied
Klantvriendelijk, de uitleg kan op sommige punten uitgebreider en beter aan een nieuwe klant, gebruik van invalkrachten overige vestigingen met minder ervaring.
Company replied
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Written by the company

Hunneperweg 1, 7418 EH, Deventer, Overijssel, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig.
De opslagruimte is heel netjes.
Top ga zo door!!
Gr: slagroomgebak.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Anderhalf jaar heb ik een grote opslag gehuurd en ben een aantal keer langsgeweest. De medewerkers van allsafe deventer zijn heel vriendelijk, behulpzaam en attent. Ook denken ze goed mee met de klant. Uitstekende service!

Reply from ALLSAFE - Deventer
Mooie schone en goed bereikbare box en prima personeel. De bus is ook een grote plus!

Reply from ALLSAFE - Deventer
Ik moest binnen een week mijn studentenkamer leeg krijgen, en het is via Allsafe geweldig vlot gegaan. Een keertje op kantoor geweest om de ruimte te bekijken, en ik heb meteen het contract afgesloten. Scherp prijsje en prima geholpen door het personeel van het Deventer filliaal. Ook de verhuisservice was een levesredder, want ze hebben alles nog de volgende dag opgehaald, heel vriendelijk en vlug. Ook meteen een deal gesloten met de chauffeur Robbert om al mijn oude meubels en resterende inboedel naar het milieuplein te brengen, scheelde mij een hoop geld dat andere afval ophaal services voor een klus vragen. Al met al heel vriendelijk personeel, snelle service met duidelijke afspraken en het gebouw zelf was netjes, makkelijk bereikbaar en schoon. Zeker een aanrader.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Heel correct en fijn meegedacht over benodigde meters.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Goede professionele, vriendelijke werknemers, goede prijs kwaliteit verhouding.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Zeer goede klantenservice. Hartelijk ontvangst, duidelijke uitleg over de voorwaarden. Het was ook geen enkel probleem om de achter uitgang open te zetten zodat ik mijn spullen makkelijk uit en in verhuiswagen kon doen.
Meegedacht in grote van de ruimte en goed aanbod gekregen voor tarief van een kleinere ruimte.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Prima opslag en erg makkelijk dat je een verhuisbus kunt huren waarvan de eerste 2 uur gratis.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Prettige schone locatie. Telefonisch goed bereikbare en zeer behulpzame medewerkers.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Schone en makkelijk toegankelijke opslag. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Je kunt hier snel terecht en wordt vriendelijke en goed geholpen.
Dit geldt voor de locaties waar ik tot nu toe geweest ben (Alkmaar, Oegstgeest en Deventer).

Reply from ALLSAFE - Deventer
Vriendelijk personeel. Flexibel in het huren van een grote opslagruimte, duurde langer dan wij gehoopt hadden.
Je krijgt de bus gratis mee voor het vervoeren van je spullen.
Binnen zijn allerlei karren waar je gratis gebruik van kunt maken.
Snelle afhandeling als je de ruimte opzegt.
Zeker een aanrader!

Super vriendelijk, meedenkend personeel. Schone accommodatie en voelt veilig 👍

Reply from ALLSAFE - Deventer
Heel schoon, medewerker dacht erg met ons mee en is erg vriendelijk en behulpzaam.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Prima lokatie om tijdelijk spullen in op te slaan. Schoon, verzorgd en prima ondersteuning als er wat is.

Reply from ALLSAFE - Deventer
De buitenboel netjes en droog opgeborgen.
Dit is het 2e seizoen dat wij de buitenboel voor de winter opslaan bij Allsafe. Wij laten dit elke (terug)verhuizen door Robbert en zijn echt meer dan tevreden. Wat een keurige service.
Echt nogmaals meer dan tevreden.

Reply from ALLSAFE - Deventer
Learn more about other kinds of reviews.