Mooie box gehuurd voor mijn motor te stallen. Ook heb ik voor de komende 3 maanden een mooie aanbiedingsprijs ontvangen. Helaas word de box duurder na 3 maanden en zal ik zo goed als zeker de box ve... See more
Company replied
Al een paar jaar een perfecte manier voor de motor winter stalling. Goed en deskundig geholpen in filiaal Purmerend en oplossingsgericht! ondanks dat ik dit jaar laat was voor aanmelding..
Company replied
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Written by the company

Van IJsendijkstraat 383, 1442 LB, Purmerend, Noord-Holland, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Allsafe Purmerend is een goed geoliede machine. Het zit perfect in elkaar.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Net een paar weken een ruimte gehuurd en kom bij mijn tweede bezoek niet eens binnen, gebeld met het telefoonnummer en krijg dan een bandje dat jullie nog dicht zijn !!!!!! Dit is bij jullie filiaal in Purmerend.
Mocht dit vaker gebeuren ga ik mijn opslag cancelen en op zoek naar iets anders.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Goede voorlichting over de regels en mogelijkheden. Komen afspraken na en zijn behulpzaam.
Februari 2026

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Mooie box gehuurd voor mijn motor te stallen.
Ook heb ik voor de komende 3 maanden een mooie aanbiedingsprijs ontvangen.
Helaas word de box duurder na 3 maanden en zal ik zo goed als zeker de box verlaten omdat alleen mijn dure motor daar in staat en het best prijzig word. Voor de huidige aanbieding ben ik wel tevreden prijs kwalitatief.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Het was zo geregeld, alleen jammer dat om wat voor reden dan ook mijn medehuurder(zoon) er na het verlengen van jet contract weer niet in kon. Dat regelen we tzt wel weer...

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Alles verliep soepel en werd duidelijk uitgelegd. De toegang middels de app is een handige tool en werkt prettig.
Verbeterpunt; je betaald vooruit dus het risico van achterstallige betaling is miniem.
Waarom krijg je pas na 6 weken je borg teruggestort? Dit zou binnen 5 werkdagen moeten gebeuren dan 5*

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Makkelijk toegankelijk, mooie schone ruimtes. Vriendelijk behulpzaam personeel.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Ritchie Sakoer, de manager, is enorm behulpzaam en vriendelijk, en als er vragen zijn legt hij alles superduidelijk uit. De ruimtes zijn goed toegankelijk als je iets wil opslaan of afhalen, en zijn niet deprimerend zoals bij andere opslag-bedrijven.

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Prima communicatie na het invullen van een online informatieformulier. De service agent dacht goed mee over welke optie het beste zou passen. Afspraak gemaakt bij ALLSAFE Purmerend waar een goede, passende, ruimte beschikbaar was. Top!

Reply from ALLSAFE - Purmerend
Learn more about other kinds of reviews.