Always Prepared Reviews 122

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hoge kwaliteit tuigjes ik gebruik ze nu al een paar jaar en ze zijn allemaal nog net zo sterk als dag 1. Gisteren de derde binnen gekregen (ident serie) echt super mooi ❤️💯 doet precies wat je ervan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en duidelijke communicatie ! Had een maat te groot besteld , deze kon ik makkelijk omwisselen naar een M voor onze Boxer. Communicatie via mail was uitstekend maar ook via WhatsApp kreeg... See more

Rated 1 out of 5 stars

We hebben een mooie hondenriem gekocht. 6 weken later ging de Mesketon sluiting kapot (brak af). Klachten ingediend per mail, app, telefoon, en zeker 8 pogingen gewaagd. NULkommaNUL reactie vanuit Al... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Naar aanleiding van een melding over een gebroken gesp van een eerder gekocht tuigje uiteindelijk bij de showroom uitgekomen net voor een reis naar het buitenland. Daar ben ik uitstekend geholpe... See more

Company details

1. Pet Store

Written by the company

We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.

Contact info

1-star

Replied to 54% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastische service en producten

Onlangs een hondentuig besteld bij Always Prepared en ik ben echt super tevreden! Het tuig ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook zeer stevig en van hoge kwaliteit aan. De patches maken het helemaal af en geven het net dat extra beetje uitstraling.

Wat de ervaring nog beter maakte, is de service. Tijdens het bestellen was ik mijn kortingscode vergeten, maar na een berichtje via WhatsApp werd dit direct opgepakt en netjes opgelost door het bedrag terug te storten.

Kortom: top producten, snelle en vriendelijke service en zeker een aanrader. Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker! 👍

April 3, 2026

Fantastische service!

Al meerdere tuigjes, halsbanden en riemen besteld. Top kwaliteit en ook super mooi. Krijgen er veel complimenten over! Laatste riem die we besteld hadden was helaas al snel kapot door denk ik een fabricatie fout (want de rest wat we hebben is allemaal top). Hiervoor contact opgenomen en voordat ik het wist was er al een nieuwe onderweg! Dus fantastische service en onze hond ook blij ◡̈.

April 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Perfecte winkel voor mijn hond

Ik heb daar een combi deal besteld van tuig halsband kort houder en riem en tasje.
Echt super kwaliteit en past perfect op me hond.
Hij voelt zich ook veel beter met het tuig.
Ik was het lampje vergeten erbij te bestellen en ik appte met hun en was geen probleem ik kreeg een code en daarmee kon ik de verzendkosten weg halen en werd het bij pakket in gedaan.
Ze zijn echt toppers
Dank je wel daar voor always prepared💪🏻

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeker proberen waard voor het geld

Beste k9 tuigen op de markt durf ik bijna wel zeker te zeggen voor prijswaardigheid en kwaliteit. Sterk materiaal goed voor wandelingen maar ook intensief gebruik. Daarnaast ook nog de riemen gekocht geniaal om elastiek te verwerken in een riem. de demping is enorm hun spullen zijn de beste op de markt naar mijn eerlijke mening.
Enige nadeel is dat de clips snel beschadigen

March 31, 2026

Heel tevreden over A.P

Top geholpen en ontzettend tevreden over de aangeschafte harnas voor mijn Rottweiler, een oersterk product. Zeer goede communicatie en uitleg. Altijd leuke akties op het assortiment. Ik raad Always Prepared iedere hondenbezitter aan.

March 24, 2026

Fijn bedrijf.

Meerdere producten via Always Prepared aangeschaft.
Mooie kwaliteit, en snel geleverd. Ook via WhatsApp vlotte reactie op mijn vraag. Fijn bedrijf.

March 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Voor onze Duitse herder voor best veel…

Voor onze Duitse herder voor best veel geld een compleet harnas combie deal aangeschaft en nog een extra riem.
Netjes contact gehad dat t product tegen valt en niet naar de verwachting werkt.
Beloven ze oke we lossen het netjes op en doe je alles wat ze vragen .
Krijg je een mail met we betalen een klein gedeelte terug,oke toppie.

Krijg ik later een mail met sorry we geven u helemaal niks terug.

Vind ik erg kinderachtig wel geld verdienen maar heb je een probleem zijn ze niet thuis.

NEE SORRY IK BESTEL NOOOOOIT NIKS MEER BIJ HUN!!!!!

Voor mij is 1 ster nog teveel

March 20, 2026
Always Prepared logo

Reply from Always Prepared

Goedemiddag,

Dank voor het delen van uw ervaring.

We vinden het vervelend dat dit zo is gelopen. We hebben hierover meerdere keren contact gehad en de situatie zorgvuldig beoordeeld op basis van de ontvangen foto’s.

Omdat het product in gebruikte en beschadigde staat verkeerde, konden wij dit helaas niet retour nemen. In eerste instantie hebben wij nog meegedacht in een passende oplossing, maar op basis van de uiteindelijke beoordeling bleek een terugbetaling niet mogelijk.

We begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is.

Always Prepared

Super kwaliteit en klantvriendelijk

Ik heb nu twee keer een combo deal besteld bij Always Prepared voor mijn beide honden. Om te beginnen.. TOP kwaliteit tuigjes en overige artikelen voor zeer redelijke prijzen.
Daarnaast reageerd Emiel razend snel bij vragen en helpt hij waar nodig! Ook word er gezorgd dat aan de wensen van klanten word voldaan! Super tevreden, en zeker een aanrader voor hondeigenaren die op zoek zijn naar stoere en kwalitatief goede tuigjes.

March 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Een tuig gekocht voor een MHerder van…

Een tuig gekocht voor een MHerder van 20kg,5x gebruikt en is al flink ingescheurd,reactie van always prepared breng maar naar een naaiatelier,dus niet onverwoestbaar en geen garantie maar slechte kwaliteit,koop er nooit niks meer en raad het iedereen af,je kunt beter bij Temu of Alie kopen,dezelfde kwaliteit maar voor veel minder

February 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit en super service

Afspraak gemaakt om langs te komen om een halsband en tuig te passen voor onze mechelse herder. Er werd rustig de tijd genomen tot alles perfect zat. Ook de kwaliteit van het materiaal is top. Echt een aanrader!

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik had een riem met korthouder in 1…

Ik had een riem met korthouder in 1 besteld, deze werd weer razend snel geleverd, ik had al zo'n professioneel tuig ook bij u en snel geleverd, dus de cirkel is weer rond.
Erg blij mee, is goed mee te werk en de hond heeft alle ruimte om goed te kunnen werken. Dus nogmaals toppers.

February 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mooie combideal goede service!

Prachtig stevig tuig en halsband voor onze Berner Sennen en ideale riem. Alles van mooi materiaal.
We hebben gekozen voor de totale deal en zijn er erg blij mee!
Twee dagen voor vakantie besteld en na whatsapp contact was het pakket volgende dag in huis zodat we het mee konden nemen, top service!!

February 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen communicatie mogelijk na aankoop

Op 8 april kocht ik bij Always Prepared een zogenaamd stevig hondentuig, juist vanwege de borstring.

In december is het stiksel bij die borstring losgescheurd. Precies het onderdeel waarvoor dit tuig gekocht is. Of dit door slecht stikwerk, inferieur materiaal of een productiefout komt, laat ik in het midden.

Wat wél vaststaat: een tuig dat als stevig wordt verkocht, mag binnen één jaar niet op dit punt falen, zeker niet bij normaal gebruik.

Sinds 3 januari probeer ik Always Prepared structureel te bereiken:
WhatsApp-berichten
WhatsApp-bellen
Telefonisch

Geen enkele reactie. Geen uitleg. Geen service.

Dit gebrek aan communicatie is ronduit onprofessioneel en zorgwekkend. Een bedrijf dat veiligheidsproducten verkoopt en vervolgens volledig onbereikbaar is, wekt weinig vertrouwen.

Ik stel mij inmiddels hardop de vraag of Always Prepared überhaupt nog actief is, of dat er sprake is van faillissement of stilzwijgende stopzetting, gezien het totale uitblijven van reactie.

Deze review staat hier mede als waarschuwing voor andere kopers.

Mocht het bedrijf alsnog bestaan: dit is hét moment om verantwoordelijkheid te nemen en contact op te nemen.

January 3, 2026
Always Prepared logo

Reply from Always Prepared

Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en zoals besproken sturen wij u kosteloos een nieuw onderdeel toe. Fijn dat we elkaar alsnog hebben kunnen spreken en tot een oplossing zijn gekomen.
Wij herkennen ons eerlijk gezegd niet in het beeld dat wij onbereikbaar zouden zijn. We zijn dagelijks actief via onze socials, e mail en telefoon en doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat een bericht ons niet bereikt of ergens tussen wal en schip valt. Dat is geen excuus, maar wel een mogelijke verklaring. Als dat hier is gebeurd, dan bieden wij daar uiteraard onze oprechte excuses voor aan.
Wat betreft het stiksel bij de borstring: een tuig moet bij normaal gebruik gewoon degelijk blijven functioneren. Daarom hebben wij ook zonder discussie besloten u een nieuw onderdeel toe te sturen. Wij staan achter onze producten en lossen dit graag netjes op.
Wij zouden het waarderen als u, nu er contact is geweest en er een oplossing is geboden, uw review wilt heroverwegen of aanpassen. Een één ster beoordeling heeft grote impact op een familiebedrijf zoals het onze. Wij werken hier elke dag met volle inzet aan, met veel passie voor onze klanten en hun honden.
Mocht er verder nog iets zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Emiel
Always Prepared

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look