Amalielund Mad Reviews 39

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har netop fået buffet leveret til vores sølvbryllup. Virkelig god oplevelse. Fin service og levering til aftalt tid. Virkelig lækkert mad og rigeligt af det hele. Intet at klage på.

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte en 3-retters nytårsmenu til 399 kr., men oplevelsen levede desværre slet ikke op til prisen. Total overpris. Kartofler, kød og to forskellige salater var klasket sammen på ét fad. Da... See more

2.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God mad og rigeligt af det hele

March 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ja der køber vi ikke mere.

Ja der køber vi ikke mere.
Vi købte os ind på 5 retter til 499 pr. Person.
Jeg er glad for vi kun var 2. Jeg ville ikke servere hovedretten til gæster, vi spiste slet ikke op da det simpelthen så, så ulækkert ud.
Så skuffet, deres reaktion på da vi afleverer emballage, var at vi skulle have ringet så havde vi fået noget nyt. Vi så ikke de sedler der skulle være med. Jeg nærlæste afleverings sedlen. Men så ikke andet.
Jeg ringede også derover og min besked ville gå videre... ønskede bare en erkendelse af det billede jeg sendte med.
Men istedet fik min mand afvide at vi måtte have tabt maden. .....
Jeg er måløs.

Rated 1 out of 5 stars

Vi havde bestilt deres 5 retters…

Vi havde bestilt deres 5 retters nytårsmenu til 499,-. Desværre levede maden slet ikke op til forventningerne. Kedelig anretning af retterne. Fade med kød qinoasalat og kartofler klasket sammen. Tør kylling og oksekødet meget welldone. Ikke et sted jeg bestiller fra igen.

Spild af penge

Spild af penge. Nytårs menu til 399,- pr kuvert. Mikro forret uden salat ,varmt røget laks 2 små rejer. Hovedret alt klasket på et fad, koldt og total smagsløs.
Desserten i papæske, hvor “noget var løbet ud i bunden “ total trist.

Rated 1 out of 5 stars

Stor skuffelse og klar overpris på nytårsmenu

Da vi modtog maden, var den kold - det var helt fint, at vi selv skulle varme maden, men da alt maden var blandet sammen, skulle det sorteres, da man jo ikke varmer en salat.
Til den pris havde vi en helt klar forventning om bedre kvalitet, smag og anretning. Det var en stor skuffelse, især når det skulle være en nytårsmenu, hvor forventningerne naturligt er højere.
Kan absolut ikke anbefale at købe en nytårsmenu hos Amilielund. Vi er så ærgelige over at have brugt så mange penge på så dårlig en menu.
Måske burde man skrue lidt ned for antallet af menuer ud af huset og i stedet fokusere på en højere kvalitet. Det ville give en langt bedre oplevelse for kunderne.

Skuffende ud over det sædvanlige Nytårsmenu 2025 Amalielund Mad Horsens

Nytårsmenu 2025 - 3 retter 400kr pr person
Har aldrig oplevet noget så ringe!!!
Kan IKKE anbefales.

Forret mikroskopisk anrettet varmt røget laks på salatbund - hvor var salaten? Et lille kuvertbrød.
Hovedret okse striploin eller kylling med tomat bearnaise kartofler og salat
Alt var klasket op på foliebakke med vejledning at man jo kan varme ved behov

“Salat” bestående af kedelige gule edamamebønner i kogt quinoa
Revne gulerødder fra pose og avocadoerne fra pose ud over kartofler og kød - sovs i små foliebægre 1stk/kuvert

Vi måtte pille fra hinanden man varmer jo ikke avocado med kød/kartofler

Smag på kød kunne gå - salaten uspiselig

Dessert
Som flymad i en pap anretning med cremefraiche i bunden af denne og en kønsløs citrontærte/kage

Godt selskabet var hyggeligt for maden var pinlig og levede slet ikke op til overprisen!!! Tænk al den gode mad vi kunne have lavet for det halve!!
2000kr ud af vinduet…

For at toppe den havde de samme menu på Ja-tak tilbud til 275kr fordi de havde lavet for meget på dagen - skulle have fokus på kvalitet ikke kvantitet i det køkken!

December 30, 2025

”Caesar salat”

Den 27. December fik vi til et selskab mad fra Amalielund Mad. Vi har aldrig fået noget der har været specielt velsmagende og dette her faldt også indenfor denne kategori. En simpel Caesar Salat var det lykkedes at ødelægge.

December 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Efter en runde golf på en utrolig…

Efter en runde golf på en utrolig dejlig bane, gik turen til restauranten som vi plejer for at få en velfortjente øl og lidt at spise, men det er sidste gang jeg køber mad her, til min store overraskelse havde jeg betalt kr.8 for mayo til min burger til kr. 149 som godt kunne bruge lidt kærlighed :-)dette er dårlig stil, så der bliver ikke bestilt mad fremadrettet. Med venlig hilsen Preben lorentzen

October 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har her til aften været ude og spise…

Vi har her til aften været ude og spise på Amalielund Mad ved Horsens. Vi fik alle sammen den nye Cheese Burger med pomfritter. Det er den bedste burger jeg til dato har fået i Danmark og det samme gælder for pomfritterne. Vi fik et dejligt bord med god udsigt til det grønne område. Betjeningen var super rar og imødekommende. Det var alt i alt en super dejlig oplevelse for os alle sammen. Vi skal snart derud igen.

October 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skulle efter menuen have pandestegte…

Skulle efter menuen have pandestegte fiske med rejer, nye kartofler og persillesovs.
Fik frossen fiskefileter som havde været i frituren og persillesovs med muskat nød i.
Det smagte mærkeligt.
Så bestemt ikke nogen fornøjelse til 229 kr.

August 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det var en sørgelig aftensmad.

Var ude og købe wienerschnitzel for 338 kr. Det tage så et kvarter at kører hjem. Da vi åbner kassen er der ikke tilbehør med. Vi ringer og de tilbyder at kører ud med det. Det vil sige vi skulle vente yderligere 15 minutter, pluds mere. Vi fortæller dem at maden så ville blive kold. Ja de beklager, ja det gør vi også. Vi kommer så aldrig til at handle der mere, men vi ved da også at det de ligeglade med. Men til alle der handler hos dem ved takeaway tjek om i får alt med. Det trods alt noget man har betalt for.

July 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ved ikke hvad det er jeg var igang med…

Ved ikke hvad det er jeg var igang med at spise, det havde en mærkelig konsistens og så bestemt ikke lækkert ud. Fik en bbq burger, hvor der var lagt så meget skiveskåret os der kun var halvt smeltet og klumpet.
Det andet vi bestilte var en sandwich med tigerejer, det ved jeg ikke om man skulle kalde det, der var 3 tigerrejer at finde. Alt i alt en dårlig/ærgelig oplevelse, plejer ellers at være okay…

March 4, 2024

Dårlig oplevelse

Bestilte takeaway 2 dage i forvejen til afhentning kl 17.00. Var forsinket 20 minutter. 2 tørre sortbrankede wienerschnitzeler der manglede dreng og 2 jægerschnizeler der var tørre og overstegte. Det eneste der var ok,var en fisketallerken. Meget skuffende at servere for sine gæster. Sidste gang jeg henter mad hos dem. ØV, ØV, ØV!

September 9, 2023

Virkelig dårlig mad

Vi forsøgte for første gang at bestille mad fra Amalielund Mad.
Vi bestiller en mørbrad gryde og en gang pomfritter med 2 fiske filetter men får en mørbradgryde og 2 gange pomfritter med fiske filetter.
Kort og godt jeg fatter ikke de vil være bekendt at servere så dårlig mad. Pomfritterne små kolde og meget slatne og uden salt eller noget form for krydderier. Fiske filetterne måtte vi smide ud, de smagte ganske enkelt virkelig syntetisk og rigtig grimt.
Mørbradgryden var med champignon på glas og 3 store mørbrad bøffer, der havde fået alt alt for meget og en ligegyldig sovs uden noget form for smag.
Vi havde glædet os helt vildt til at prøve dette, men desværre har dette sted ikke noget der minder om en restaurant men nærmere et lille cafeteria.
Det var ganske enkelt mad under alt kritik, og vi kommer med sikkerhed aldrig tilbage, og ej heller et sted vi kan anbefale.

August 9, 2023

Is this your company?