De juiste keuze
Het viel mij op dat er alleen oude reviews op trustpilot staan, vandaar hier mijn recente ervaring. Kijk vooral ook op klantenvertellen en google reviews voor meer beoordelingen.
---
Na meerdere offertes en gesprekken met verschillende partijen hebben wij gekozen voor Amstelland Kozijnen. Dit omdat er vanaf het eerste contactmoment een professionele en aangename communicatie was. Er werd flexibel meegedacht, met aandacht voor onze specifieke situatie. Opties werden besproken, maar niet opgedrongen. Alles werd ontzettend overzichtelijk in kaart gebracht, wat een gevoel van vertrouwen gaf dat we bij andere partijen niet op dezelfde manier ervaarden. Dit gold voor zowel de duurdere als de goedkopere offertes die wij hadden ontvangen.
Dan de uitvoering zelf. Dit was wederom een enorm prettige ervaring. Vakkundige monteurs met een duidelijk plan, een respectvolle houding en prettig in de omgang (ook niet onbelangrijk). Geen verrassingen, geen onverwachte planningswijzigingen: alles werd uitgevoerd zoals besproken. Bij afwerkingsopties werd alles goed overlegd en er werd meegedacht, zoals wij inmiddels al gewend waren.
Vandaar dat ik met overtuiging de maximale score geef en vanuit mijn ervaring durf te stellen dat we qua prijs-kwaliteitverhouding bij Amstelland perfect zaten.