Amstelland KozijnenReviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Door Shop
  2. Construction Company

Information provided by various external sources

Amstelland Kozijnen monteert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in Amstelveen, Badhoevedorp, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel e.o.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

De juiste keuze

Het viel mij op dat er alleen oude reviews op trustpilot staan, vandaar hier mijn recente ervaring. Kijk vooral ook op klantenvertellen en google reviews voor meer beoordelingen.

---

Na meerdere offertes en gesprekken met verschillende partijen hebben wij gekozen voor Amstelland Kozijnen. Dit omdat er vanaf het eerste contactmoment een professionele en aangename communicatie was. Er werd flexibel meegedacht, met aandacht voor onze specifieke situatie. Opties werden besproken, maar niet opgedrongen. Alles werd ontzettend overzichtelijk in kaart gebracht, wat een gevoel van vertrouwen gaf dat we bij andere partijen niet op dezelfde manier ervaarden. Dit gold voor zowel de duurdere als de goedkopere offertes die wij hadden ontvangen.

Dan de uitvoering zelf. Dit was wederom een enorm prettige ervaring. Vakkundige monteurs met een duidelijk plan, een respectvolle houding en prettig in de omgang (ook niet onbelangrijk). Geen verrassingen, geen onverwachte planningswijzigingen: alles werd uitgevoerd zoals besproken. Bij afwerkingsopties werd alles goed overlegd en er werd meegedacht, zoals wij inmiddels al gewend waren.

Vandaar dat ik met overtuiging de maximale score geef en vanuit mijn ervaring durf te stellen dat we qua prijs-kwaliteitverhouding bij Amstelland perfect zaten.

February 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet goed ingemeten

Niet goed ingemeten, verkeerde kit op 3 cm van hoek op muur, verkeerd gezaagde vensterbanken, gaten in stuc te dik afgesmeerd, gaten in stuc afgekit?, te duur, geen opgeleide monteurs. Drama.

December 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Amstelland Kozijnen is een waardeloos…

Amstelland Kozijnen is een waardeloos bedrijf. De directeur / eigenaar houdt zich niet aan de voorwaarden van de branche vereniging VKG, brengt voor duizenden euro’s arbeidsuren in rekening waar niet voor is gewerkt en manipuleert de reviews op klantenvertellen.nl.

Wij hebben onze gevel laten vervangen door kunststof Keralit stroken. De directeur maakte een richtprijs offerte omdat hij niet zeker kon zeggen hoeveel materiaal hij van de oude gevel kon hergebruiken. Na voltooiing van het project bracht hij €91 in mindering omdat er geen isolatie materiaal was gebruikt. Maar er waren ook 28 uren minder arbeid verricht dan gecalculeerd in de offerte maar deze moeten we gewoon betalen en met een uur prijs van €79 gaat het om een bedrag van €2212. Dit is simpelweg oplichting. Omdat we het niet redelijk vinden om te betalen voor een dienst die niet is geleverd heeft hij nu een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld.

En laat je niet misleiden door de hoge review score op klantenvertellen.nl. Amstelland Kozijnen nodigt nl. alleen de meest tevreden klanten uit om een review te schrijven. Iedereen die minder tevreden is over de manier van werken kan dus geen review plaatsen. Dit is natuurlijk onaanvaardbaar. In onze straat ken ik al 3 mensen die uitermate ontevreden zijn over het offerte traject en gelukkig hebben sommigen besloten om niet met Amstelland Kozijnen in zee te gaan.

December 11, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Amstelland Kozijnen is gewoon veel te duur voor wat ze leveren.

Wij hebben in de afgelopen tijd onze kozijnen en gevelbekleding laten vervangen door Amstellandkozijnen. Het werk is goed gedaan, maar we hebben veel te veel betaald. Dat komt doordat we vertrouwden op een eerlijke, reële prijs, maar de directeur rekent veel te hoge bedragen voor materiaal en arbeidsuren. Hij calculeert 100% winst op materiaal en neemt al gauw 2 maal zoveel uren in de offerte op als de klus daadwerkelijk in beslag neemt. Daarbij kost een uur arbeid €80. Als in de offerte staat vermeld dat de klus 4 dagen duurt, zal het in de praktijk 2 dagen zijn maar je moet wel gewoon de niet gewerkte uren betalen. Dat is dus al snel duizenden euro’s te veel.

Vraag dus altijd een offerte op basis van prijsvorming regie. Bij de prijsvorming-methode regie doet de ondernemer een nauwkeurige opgave van de prijsfactoren (o.a. uurtarief en eenheidsprijzen van de benodigde materialen). Op deze manier is het voor Amstellandkozijnen een stuk lastiger om te veel in rekening te brengen. Zorg dan wel dat je goed bijhoudt hoeveel uren er daadwerkelijk zijn gewerkt. Je betaalt dan nog wel het hoge uurloon, maar geen uren waarvoor niet is gewerkt. En als de directeur hier niet aan mee wil werken, kun je beter op zoek gaan naar een andere aanbieder.

December 8, 2018

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look