Hej jers kunde service er mega søde og har mega ondt af dem da de side og få på puklen over et produkt som ikke lever op til det i lover og det er jo dyrt nok.Hvor for kan vi ikke få en app til Andr... See more
See what reviewers are saying
Skal betale over 6000,- for at blive "fast medlem" eller 49,- pr md for bare at have deres kabel indlagt i huset. Det eneste de skal gøre er at lave en engangsoprettelse, som de så forlanger en b... See more
AN-TV levere et produkt mange tilsyneladende ikke er interesseret i, derfor nægter de deres kunde at opsige. Dette er møghamrende irriterende, når man ikke ser fjernsyn. Et tip til alle, hvis man... See more
Forfærdelig firma og svært at melde sig ud af. Jeg og min kæreste flyttede fra en lejlighed hos en privat, og fraflyttede efter 1 årstid. Vi kunne ikke selv afmelde, det gjorde det automatisk når vi f... See more
Information provided by various external sources
Med næsten 50.000 medlemmer er AN-TV en af Danmarks største brugerejede og brugerstyrede antenneforeninger.
Nørregade 27, 9800, Hjørring
- www.an-tv.dk
No history of asking for reviews
Grove Metoder
Et tip til alle, hvis man alligevel gerne vil ud af deres klør er at man ikke betaler regningerne. Når de så lukker ens forbindelse, betaler man dem så. Hvorefter man ikke høre fra dem mere, indtil man har betalt et ”genåbnings gebyr” :-)
Vanvittige priser
Mafia lign. metoder - du er bundet til en elendig pakke til en alt for høj pris. OG så får man ikke engang 3+ HD med frit digitalt som ved stort set alle andre tv selskaber.
De tager røven på folk - man skal så absolut ikke skruples ved selv at fifle med boksen; havde de sat prisen ordenligt havde jeg som studerende ikke gjort dét!
ANTV-aka the goodfather of Aalborg
Hvorfor betale 109,- kr. pr. måned for AN-TV ~ ”Stofa”. Fordi det ikke er muligt at opsige ens Pakke 1 fra AN-TV. Arrogante medarbejdere hos ”Stofa” fortæller gang på gang at det ikke er muligt at få lukket ens ”Stofa”. ANTV ejer Aalborg.........magen til mafia lignede metoder
Papirclips eller 89,- kr. pr. måned… 1086,-pr. år
Hvorfor betale 89,- kr. pr. måned for AN-TV ~ ”Stofa”, når nu det kan løses med en papirclips. Fordi det ikke er muligt at opsige ens Pakke 1 fra AN-TV. Arrogante medarbejdere hos ”Stofa” fortæller gang på gang at det ikke er muligt at få lukket ens ”Stofa” eftersom der i tidernes morgen ’1991’, kollektivt blev etableret ”Stofa” på ejendommen med 10 ejerlejligheder. For at komme ud af aftalen skal samtlige i opgangen opsige ”Stofa” ’Gratis’ for derefter de resterende 9 lejligheder igen skal oprette sig som kunde hos Stofa særskilt. Pris 9x6.137,00 kr. = 55.233,00 kr. LATTERLIGT.
Efter at sendenettet i DK blev digitaliseret i 2009, er det blevet muligt at modtage TV2 og DR’s kanaler vha. blot en papirclips som antenne i de større danske byer hvor ”Stofa” ’operere’. ”Stofa” mistede sit arrangement til at drive antenneforening med Pakke 1, så derfor opfandt ”Stofa” TV3 i pakke 1 og hævede prisen med 1,- kr. ekstra pr. dag til 79,- kr. pr. måned (i dag 89,- kr. pr. måned). Det vil så sige at vi som har Pakke 1 hos ”Stofa” betaler 1086,- kr. om året for blot TV3. Hvis man overvejer at skifte til anden udbyder, skal man altså stadig betale 1086,- kr. ekstra om året for at have TV3. Man slipper ikke.
På an-tv.dk er der hverken abonnementsbetingelser eller muligheden for at opsige dem. HVAD GØR MAN FOR AT SLIPPE FOR STOFA…
For dyrt.!
Store prisstigninger uden advarsel og flytter total rundt på kanalerne, hvilket giver store problemer for de kunder som ikke kan finde ud af at indstille kanalerne igen.
Gælder mig til at se en anden udbyder i Aalborg