De skal have 5 stjerner ubetinget
De skal have 5 stjerner ubetinget. De har været så hjælpsomme og søde, at vi aldrig har oplevet noget lignende.
Med venlig hilsen og varm anbefaling fra Lone Larsen, Sorø
A New Story er en dansk design virksomhed med specialeslow fashion. Vores produkter er lavet af rest- og overskudsmaterialer, også kendt som deadstock. A New Storys produktportefølje er alsidig og spænder over en række designartikler til både mænd og damer, i forskellige materialer som stof, strik og læder. Herunder produkter som frakker, jakker, strik, tasker, laptop- og tablet sleeves m.m. Alle vores designs er udviklet af kreative danske designere og fremstillet på vores moderne produktionsanlæg i Europa.
Østre Fælledvej 10, 9440, Nørresundby, Denmark
Med venlig hilsen og varm anbefaling fra Lone Larsen, Sorø
Fik ombytter tre trøjer.
De rigtige om i stor æske med flot stofpose med mine trøjer i.
Meget flot koncept 👍👍👍👍
Gode produkter, du får hvad du ser. Bæredygtigt koncept. God og hurtig betjening. Gode januar tilbud
Cashmere sweatrene, jeg modtog var tynde og ‘hårde” i strikket og returnering var omstændig og dyr.
Godt koncept og gode udsalgspriser.
Derudover er den cardigan jeg har bestilt i en rigtig lækker kvalitet.
Lidt svært at få fat i jer i første omgang pga mail udfordringer, men hjalp at skrive til jer herinde.
Mvh. Sofie
Gode varer hurtig levering høflig og god telefonisk vejledning
Har tidligere været meget tilfreds med kundeservice og vejledning hos A new story.
Mon sidste oplevelse er desværre ikke til fem stjerner.
Bliver vejledt vedrørende størrelser, får st vide at man fra A new story side nok skal sørge for at få den rette størrelse sendt afsted. Da jeg modtager varen er det forkert størrelse, ikke den vi aftalte i kundehenvendelsen. Besvær for kunden, æv.
Vh Vibeke

Reply from A New Story
Frakken kom lyn hurtigt. Den var helt som forventet. Jeg glæder mig over, jeg har sparet jorden en lille smugle😀