Niet aan te raden.
Beetje een waardeloos advies gesprek waar wel de hoofdprijs voor betaald mag worden. Wilt snel betaald worden anders volgen er vrij snel brieven met het dreigen met een gerechtelijke procedure.
Deze maar niet.
Bij het zoeken naar een advocaat eerst maar even telefonisch informeren naar de mogelijkheden.
De advocaat moet de voorwaarden van de Hypothecaire lening lezen en vraagt daarvoor meteen voorschot van 1500 euro.
Hij heeft dus vijf uur nodig om een standaard financieringsovereenkomst te lezen.
Dat lijkt me geen goed begin. Ik vraag me af wat deze advocaat voor opleiding heeft gehad.
Deze advocaat staat niet aan de kant van zijn klant.
Heel arrogant en gaat geheel zijn eigen gang zonder overleg.
Bovendien wordt je door hem beoordeelt als crimineel en niet als slachtoffer.
Professioneel is hij totaal niet en verteld de opvolgende advocaat uit ongenoegen omdat ik zijn mandaat beëindigt heb, dat hij het vermoeden heeft van fraude. Kreeg altijd zijn betalingen op tijd maar beëindigt de zaak bij de verzekering en vraagt om betaling, rekent af en stort de rest op mijn rekening, zonder dat ik hierom gevraag heb. Zijn overeenkomst is met mij en niet met de verzekering van de tegenpartij.
Wil het dossier niet ter beschikking stellen voor de opvolgende advocaat
Kijk uit met de advocaat keuze want andere advocaten nemen niet graag een zaak over van een andere advocaat.
Learn more about other kinds of reviews.