Apimani.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt en kjole i marts som jeg returneret med det sammen men jeg fik aldrig mine penge retur. Jeg kan ikke få fat i firmaet - hverken per maill eller telefon. Hjemmesíden fungerer heller ikke.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Apimani.dk er en hjemmeside jeg varmt vil anbefale. Jeg har været meget skeptisk med hensyn til at købe tøj på nettet. Enten modtager man ikke de rigtige varer, eller også kommer tøjet meget se... See more

Rated 4 out of 5 stars

Anmeldelse til Apimani. Jeg kunne helt bestemt godt finde på at handle ved Apimani igen. Jeg synes, at varen jeg fik, var uden anmærkninger og af utrolig lækker kvalitet. Dog kunne jeg godt have... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte Rubber Duck støvler og en helt super dynefrakke fra netshoppen Apimani. Varerne ankom forbløffende kort tid efter bestillingen, fint og solidt pakket ind, prisen helt igennem rimelig og kv... See more

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

MODETØJ, SKO, KOSMETIK, PARFUME Til både henne og ham stort udvalg af Jeans,sko,toppe,lingeri, Osv. kom ind og se vores udvalg af trendy tøj til fornuftige priser

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Eftersom jeg ikke synes varen lever op til billedet på hjemmesiden bliver det kun 4 stjerner.

Det skal dog siges at returneringen og leverings hastigheden vil jeg give 5 stjerner for, eftersom leveringen skete inden for fristen og det var problem frit at returnere.

November 20, 2010

God oplevelse

Nem hjemmeside, hurtig ekspedition og lækkert tøj. God oplevelse.

November 16, 2010

Apimani

God oplevelse, lækker hjemmeside. Nemt at finde rundt.

November 15, 2010
Rated 3 out of 5 stars

God og hurtig levering

Jeg har oplevet mit køb som generealt godt, det gik hurtigt med leveringen. Desværre fik jeg en forkert vare, men de tilbageførte mine penge og jeg måtte beholde varen. Men allerede den første gang jeg havde dem på gik varen i stykker.

De 3 stjerne gived udelukkende på hurtig levering og god behandling. Men hvis jeg kun skulle give en anmeldelse for tøjets kvalitet ville den have fået 0 eller 1 stjerne.

November 14, 2010

Returret

Jeg er meget tilfreds med behandlingen af min returnering af en kjole. Selvom at det viste sig at jeg var kommet til at smide mærket til kjolen ud, gav de fuld valuta tilbage. Havde heller ikke regnet med at jeg fik porto tilbage, så synes i har fortjent 5 stjerner, da man hører så meget negativt om handlen på nettet, men der hører i absolut ikke under. Tak or det. Kan klart anbefale jer!

November 7, 2010

super service

Jeg har købt 4 kjoler som jeg er meget tilfreds med
De sidder alle rigtig flot, men jeg vil gerne være ærlig og sige at jeg er glad for at de ikke sidde sådan på mig som på jeres modeller!!!
Jeg syntes det er ENORMT ærgeligt at i har brugt sådan nogle silikonebomber! Det gør mange af kjolerne vulgære at se på (på hjemmesiden)
Jeg har selv fået X-tra fyld i min barm.... Men når jeg får kjolerne på, ligner de på ingen måde noget som sidder på en teenagespige med alt for store bryster.
Det ville være rart at se nogle mindre bulende, alt for unge piger med ALT for meget MakeUp på!
Og jeg er ikke den eneste der mener det... Har flere veninder der osse har nævnt det!

October 29, 2010
Rated 3 out of 5 stars

Billigt, hurtigt men dårlig kvalitet

Tøjet kom meget hurtigt og god betjening osv. Men det er i en meget ringe kvalitet, synes jeg. Men jeg tror ikke, man skal forvente andet til den pris. Så alt i alt er jeg tilfreds. Men billederne snyder altså lidt i forhold til hvordan det ser ud i virkeligheden.

October 13, 2010

Er helt tilfreds..

Har bestilt en kjole og en top på hjemmesiden og fik det hurtigt leveret, så ingen sure opstød fra min sida af. Jeg kan rigtig godt lide hjemmesiden fordi den er overskuelige og fordi det er nogle gode store billeder man kigger på...

October 13, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Da jeg bestilte tøjet fra Apimani, gik der max 2 dage så havde jeg det. Det synes jeg er for fedt og det er helt sikkert et sted jeg bestiller fra igen.

October 7, 2010

super

har købt en kjole som jeg er så glad for(: den passer perfekt og det kunne ikke være bedre

October 7, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Ikke tilfreds! :-(

Jeg bestilte en bluse d. 30/5-10
Og jeg har stadig ikke modtaget noget, selvom pengene er blevet trukket fra min konto d. 7/6-10
Forsøgte at maile dem 4 gange og ringe til dem 3 gange. Der var held med den 5. Vrede mail. De mente den var gået tabt i posten. Okay, jeg lader tvivlen komme dem til gode. Nu jeg bare spændt på hvornår jeg så ser min bluse:-(

June 14, 2010

Take a closer look