Apotekerstraede6 Reviews 9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Der er aldrig ledige tider

Der er aldrig ledige tider. Hver gang jeg ringer op får jeg at vide, at der ikke er flere ledige tider, og at jeg kun kan få lov til at blive set af en læge, såfremt der er tale om en akut situation.

Kan ikke rigtig se meningen med, at være kunde hos jer, når man hverken bliver set eller hørt.

March 27, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Sekretæren er så ubehøvlet og…

Sekretæren er så ubehøvlet og nedladende , når man kommer igennem blive man nærmest skældt ud for overhovedet at have ringet og kommer ofte med en lægelige vurderinger igennem de 30 sek. man lige forklarer hvad man godt vil til lægen for. Det er hver eneste gang.

Bliver ikke taget alvorligt eller bliver ved med at teste for det samme i 1 år trods gentagende negative resultater, og nægter at prøve andre veje når det er blevet forslået.

Tid samme dag konceptet og genrelt tidsbestillinger er seriøst umuligt og en evig kamp

Alt i alt virkelig træt af huset og den manglede seriøsitet omkring det arbejde de skal udfører trods samtlige eksempler på dårlig service

December 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Du er nu nummer 36 i køen…

Nu har jeg gang på gang haft dårlige oplevelser i denne lægeklinik, derfor får de nu 1 stjerne og jeg finder et bedre sted. Derudover undrer det mig meget, at en så travl lægepraksis, hvor man skal vente i kø i telefonen i en time før man kan komme igennem, og knapt kan bestille en tid inden for tre uger, -konsekvent nægter at tale med patienter om mere end en ting ad gangen. Come on. Det virker useriøst at man i 2023 har sådan en “kassetænkning” i en lægepraksis. Man kan vel kan formode at nogle symptomer kan hænge sammen og det handler om at få folk raske, så de ikke kommer igen. Det er utrolig tidskrævende for alle, både de travle læger, og os patienter der skal bestille flere tider, på forskellige dage, hvor man så, kan få lov til at stille et spørgsmål ved hver besøg. Det giver simpelthen ikke mening!

May 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bureaukrati og spild af offentlige…

Bureaukrati og spild af offentlige midler, når det er værst. Forsøgte at bestille en tid for at få undersøgt 3 forskellige ting, hvoraf ingen af dem er decideret akutte. De tilbyder mig en tid i dag hvor jeg desværre er forhindret, og det var desværre ikke en tid hvor de kunne kigge på alle 3 ting (småting der måske tager 1-2 minutter pr. ting). Jeg forsøgte at bestille en tid f.eks. imorgen, men det kunne jeg ikke. Jeg kunne ringe igen imorgen tidlig og spilde endnu 30 min. på at side i kø.

August 18, 2022

Første og sidste gang!

Har lige skiftet læge til dem da vi er tilflyttere. Datteren på 4 får en dobbelt tid til børnekontrol og vaccine. Vi kommer lige inden, og leder efter registrering, men ser umiddelbart ingen. Der står at man skal vente i venterummet. Det gør vi, og der sidder ikke nogen i receptionen. Receptionisten kommer omtrent samme tid som vi har tid, hun er her optaget af andre der står der. Da vi har ventet præcis 10min over den tid vi har, spørger jeg om de ved hvornår vi kan komme ind. Hun beder om cpr osv, og fortæller at vores tid er gået og at vi ikke kan komme ind! Den står i rød og vi kan ikke få tid!! Hun virker allerede her irriteret på os. Hun siger at vi må bare bestille en ny tid som om at alle har alt den tid i verden til det!! Virkelig respektløs behandling!!! Måtte tage en halv fridag unødigt.

Det er første og sidste gang jeg har været på det sted!!

August 26, 2021
Rated 1 out of 5 stars

En ekstrem ubehagelig telefon-oplevelse, v. medicin bestilling

Har i dag en ekstrem meget ubehagelig samtale med assistent/ sekretær hos Lægerne i Apotekerstræde, som på ingen måde havde lyst til at hjælpe med at få bestilt min medicin. Dét gjorde hun meget klart for mig flere gange. I en grad så slem jeg var nødsaget til at spørge flere gange, om hun ville bestille medicinen eller ej? Jeg var i chok over den måde at blive behandlet på! Jeg måtte flere gange lige trække vejret dybt og forsøge at koncentrere mig om min vigtige medicin, jeg skulle bestille ... Jeg sagde så bare "puha...godt vi snart er færdig" så fik jeg tilbage fra hende: "ja, dét er virkelig godt", hun kunne ik vente med at smide røret på.
Min egen læge har ferie, og havde sat lægerne i Apotekerstræde på, som dem man skulle kontakte.
Jeg havde gjort alt klar til min medicin fornyelse, men denne kvindelige assistent, var ekstrem meget uvillig til at bestille min medicin og sagde flere gange, om jeg ik snart var færdig - og jeg kunne vente med at bestille til min læge kom tilbage. (hvis jeg kunne vente, havde jeg jo ikke ringet)Jeg sagde, at jeg vidste ikke, hvornår min læge holder ferie, det får jeg jo ikke at vide, med mindre jeg ringer til dem. Så smækkede hun røret på! Hun var yderst nedladende og så grim i tonen, at man fik det virkelig rigtig dårligt bagefter. Jeg vil meget gerne advare andre mod denne assistent/sekretær! ‼️

July 27, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ingen respekt eller forståelse hos…

Ingen respekt eller forståelse hos Lægerne Apotekerstræde 6 i Næstved. Blev mødt af en mandlig læge, som jeg måtte insistere flere gange på at jeg skulle testes for nogle symptomer og først efter 4 forsøg over flere måneder lykkedes det at få et korrekt svar på prøverne! Det viser sig nemlig, at de har testet forkert - altså ikke taget deres prøve rigtigt da jeg var der og samtidig "diagnosticerede" lægen mig med en bestemt ting ud fra prøverne - men da jeg endelig fik henvisning til speciallæge siger denne at det er helt forkert det lægen har gjort og ikke en korrekt vurdering!
Da jeg kommer retur til lægen i Apotekerstræde 6 Næstved og skal have lavet opfølgende tjek jf. specialistens vejledning bliver jeg spurgt "nå hvad fejler du?" og får at vide man ikke bare kan teste ting på forkant fordi man mistænker en årsag og at sundhedssystemet vil bryde sammen hvis man undersøger uden at være sikker. Har ALDRIG oplevet en så respektløs, mistænkeliggørende og ikke-lyttende læge der var så mistroisk (selvom specialisten var den der kom med anbefalingen) og synes at have et helt forskruet forhold til at forstå hvem deres patienter er. Har nu skiftet læge hvor de med det samme testede uden at være mistroiske og gik i dialog med mig - og her viser det sig der VAR noget galt. Kan på ingen måde anbefale Lægerne Apotekerstræde 6 Næstved og oplever ikke at kunne have tillid til deres kompetencer.

March 7, 2020

Is this your company?