Del levering was volgens afspraak. Er was nog telefonisch contact met een vraag of de levering op een andere dag mogelijk was. Dat kon helaas niet, dus kreeg ik de kast gewoon op de aangegeven dag.... See more
See what reviewers are saying
Ja ik kan het bedrijf aanbevelen! Trek aan de bel als er iets niet volgens afspraak loopt.
Onze zoektocht naar kasten in leuke felle kleuren is geëindigd bij Archiefkastspecialist. Ons kantoor ziet er lekker fris uit met de gekleurde kasten. Helaas zit er een levertijd aan, maar dat is zeke... See more
Company details
Information provided by various external sources
Middels onze webshops focussen wij ons op diverse productgroepen binnen de kantoor- en magazijninrichting branche. De kracht van onze webshops is dat iedere shop zijn eigen specialisme heeft. Hierdoor krijgt u in één oogopslag de producten duidelijk en efficiënt gepresenteerd. Kortom 'what you see, is what you get'.
Contact info
Elsterstraatweg 31A, 3922GD, Elst, Netherlands
- 0318472707
- info@pedroshop.nl
- www.archiefkastspecialist.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Uitstekende service en informatie voorziening
Plezierig geholpen en uitstekende informatie verstrekt. Exact ontvangen wat ik wilde. Prima meedenkers!
Goede website, merken en service
Twee hoge Bisley roldeurkasten besteld. Mijn vragen over bezorging op eerste etage soepel beantwoord. Snelle levering, aardige en attente bezorgers. En dan heb ik het nog niet eens over de voordelige prijs gehad. Kortom, tevreden klant!
Uitstekend product en service
Direct respons op vragen via chat, eenvoudig en snel besteld, volgens afspraak geleverd, en prima kwaliteit kast.
Een voorbeeld voor andere (internet) bedrijven.
Prima prijs-, kwaliteitverhouding, nette aflevering zonder verrassingen
gemakkelijk bestellen, prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde. Berichtgeving vooraf via de mail en daags voor afleveren ook telefonisch. Zal in de toekomst zeer zeker terugkomen.
Goed
Fijn dat je ze ook gewoon bellen voor extra info, of wijzigingen, maak je niet heel vaak meer mee met internet-orders. Kast is goed.
Fantastische afhandeling
We zijn ontzettend tevreden over de afhandelingen van onze bestellingen. Er wordt meegedacht en super snel geleverd!
Geheel volgens onze verwachting
De bestelling, de aflevering liepen volgens afspraak.
Het in elkaar zetten is gemakkelijk als je een beetje technisch (handig) bent.
Er is een handleiding bij.
Prima kast, op tijd geleverd!
Aan de telefoon fijn geholpen, goed advies! Ook fijn dat er precies aangegeven werd hoe laat men kwam, zodat je niet de hele dag zit te wachten.
prima kast, levering vlot
prijs / kwaliteit is goed. 1 handgreep zit gek genoeg wat scheef. Lijkt me handwerk dus, anders had alles wel recht gezeten. Geen reden tot retour wat mij betreft. Zou er weer bestellen.
snelle levering/ goede prijs/kwaliteit verhouding
Via internet een tijdschriftenkast gezocht en ben bij Archiefkastspecialist uitgekomen.
Besteld, binnen enkele dagen goed verpakt in huis en betaald.
Prima service, prima product!
Helemaal goed. Bijzonder persoonlijke en betrouwbare service en product is perfect in orde.
correcte afhandeling en vragen werden snel en met voldoening afgehandeld
Goede service en afhandeling. Vragen worden zeer snel beantwoord.
Na aanvankelijk niet bezorgen werd er meteen een oplossing bedacht! En geen nepexcuusaangevoerd!
Ja ik kan het bedrijf aanbevelen!
Trek aan de bel als er iets niet volgens afspraak loopt.
Scherpe prijzen en netjes bezorgd!
AKS roldeurkast gekocht op advies van pedroshop medewerker. Prima prijs kwaliteit verhouding. Aanrader voor iedereen! Ook levertijd netjes gecommuniceerd en nagekomen. Binnenkort gaan we nog een aantal kasten bestellen.
Bisley kasten gekocht
Blij met de nieuwe kasten van Bisley. Hoorde dat dit een goed merk is. Dat kan ik volledig beamen. Zeer degelijke kwaliteit.
Bedankt voor de kasten!
Mooie producten voor een fatsoenlijke prijs. Via chat goed geadviseerd!
Makkelijk bestellen en niet te duur!
Mooie bisley kast gekocht voor een scherpe prijs! binnen 10 dagen geleverd volgens afspraak. Zelfs het naar boven zetten was geen probleem! Een specialist die z'n afspraken nakomt.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.