Väldigt nöjd är jag. Grabbarna var väldigt trevliga och skötte jobbet som de skulle. Smidigt och effektivt. Ingen skada på möblerna jag är så nöjd man kan bli. Skulle jag behöva använda mig utav en f... See more
Arnesflytt
See what reviewers are saying
Company replied
Mycket nöjd med flytten med Arnesflytt , de höll tiden, var snabba och noggranna vid själva flytten. Väldigt prisvärt och de gick igenom kostnaden innan jag betalade så jag visste precis vad som var... See more
Company details
Written by the company
Arnesflytt är en komplett flyttfirma som erbjuder både flytt och städ-tjänster till både privat- och företagskunder. Ring oss idag 0700292511
Contact info
Våglängdsgatan 37, 50731, Borås, Sweden
- 0700292511
- Info@arnesflytt.se
- www.arnesflytt.se
Oseriös firma!
Oseriösa! Intressant att ett omdöme nedan är lämnat av Jimmy Reif som var den som var en av flyttkillarna på min flytt!
Har många falska omdömen. Du tvingas betala med Swish på plats och signera ett kvitto. I det finstilta på kvittot frånsäger sig Arnes flytt sig från allt ansvar för skadat gods. Så Tv: n för 14 500 får vi inte ett öre för. Den var fullt fungerande innan flytten. Dessutom ändrar de pris när betalning ska ske. Vilket bara kan ske med Swish trots andra uppgifter i offerten. I vårt fall ändrades priset för att chauffören inte kunde köra i trånga utrymmen med lastbilen. Och bärvågen blev längre. Fungerade för en annan chaufför från samma firma o samma adress en månad senare.
Svar till Arnes Flytt:
Allt stämmer, det finns mycket mer att tillägga som jag redan framfört till dig! Du svarar mig ej på mejl och vägrar skicka över våra inspelade samtal som du lovar. Trots garantier så ersätter ni ej TV:n. Påstår att jag ljuger och hittar på. Tv:n var hel innan flytt. Den förstördes av flyttkillarna. Ni är anmälda till ARN samt till polisen.
För er som tänker anlita Arnes Flytt! Tänk till en gång extra. Googla på Arnes Flytt Borås Tidning. Finns en hel artikelserie där om detta oseriösa företag.

Reply from Arnesflytt
Hyr någon annan flyttfirma för denna…
Hyr någon annan flyttfirma för denna flyttfirma kan inte sina saker
Om jag skulle ge flyttfirma 1-10 i omdöme så skulle det vara -10 så dåligt är det

Reply from Arnesflytt
Rekommenderar ej Arnes flytt och deras…
Rekommenderar ej Arnes flytt och deras samarbetspartner Johannes flyttexpress! Sjukt oseriösa och lurar på pengar, ett smutsigt företag. Kommunikationen innan flytten gick bra. Vi hyrde en 40 kubikmeter lastbil på 9000kr, inkl flytthjälp och transport. Dagen innan flytten skickade vi bilder på alla våra grejer och de ansåg att vi behövde extra släp för 7000kr extra, vi sa okej. Flyttfirman kommer sedan med en lastbil som såg väldigt liten ut, dessutom fanns inget släp. Jag bestämde mig för att mäta lastbilen själv, den var 20 kubikmeter. Flyttgubbarna kunde inte göra något eftersom de endast följer order. Jag ringde flyttfirman och sa att de hade kommit med fel lastbil. De blir sjukt defensiva och otrevliga och står fast vid att lastbilen är 40 kubik, även fast jag står framför den och har mätt den. Vi var tvugna att åka två rundor vilket tog minst 5h längre. Vi hade inget val än att betala 9000kr+7000kr för att genomföra hela flytten. Man måste även betala via swish direkt på plats innan de lastar ut grejerna. Jag har bett företagen skicka kvitto flera gånger men de skickar aldrig. Jag har anmält båda företagen till Konsumentverket och Allmänna Reklamationsnämnden, förhoppningsvis får vi pengar tillbaka. Dessutom letar de upp folk som lämnat dåligt omdöme, oprofessionellt.
Valde flyttfirma med omsorg och det är…
Valde flyttfirma med omsorg och det är vi mycket glada för! Linus svarade snabbt och alltid med gott bemötande, tillmötesgående och flexibel. Själva flytten var effektiv och snabb, flyttkillarna supertrevliga! Full poäng från oss! Anlitade med kort varsel även deras städbolag, blev mycket nöjda även här. Väldigt noggrann städning. Båda tjänsterna var mycket prisvärda! Heja Arnesflytt ab ! ⭐⭐⭐⭐⭐

Reply from Arnesflytt
Har du logistiska utmaningar och…
Har du logistiska utmaningar och behöver professionell hjälp med utmärkt kvalitet och till konkurrenskraftiga priser så vänder du dig till Arnesflytt ab På köpet får du en sällsynt hög servicenivå. Jag har använt mig av deras tjänster två gånger och kommer fortsätta att vara en trogen kund så fort som jag får anledning att använda deras tjänster. Bästa firman

USELT!
Uselt! Ringer 30 min innan beräknad ankomst och meddelar att alla bilar har sönderskurna däck...ingen tillstymmelse till att lösa problemet, genom att hyra lastbil, mer än att komma nästa dag. Svårt att skjuta på en flytt när man som kund har deadline själv på att lämna bostad vidare Fick lösa allt själv tack vare goda vänner och hyra lastbil. Vid mer efterforskning så har denna firma inte helt rent mjöl i påsen...

Reply from Arnesflytt
Vi fick hjälp med vår flytt och är…
Vi fick hjälp med vår flytt och är otroligt nöjda med all hjälp. Killarna var punktliga, tillmötesgående, effektiva och trevliga. Full pott! Kommer varmt rekommendera Er till andra. Tusen tack för att ni gjorde vår flyttdag så bra. Vi bokade även flyttstädning vilket vi också är väldigt nöjda med, både gällande service och själva städningen.

Reply from Arnesflytt
Tack för en väl genomförd flytt nu i…
Tack för en väl genomförd flytt nu i sommar. Trevliga killar, duktiga, snabba och ordentliga. Vi komer verkligen att rekommendera er till andra. Och om vi ska flytta någon mer gång så finns det ingen tvekan vilken flyttfirma vi ska anlita

Reply from Arnesflytt
Arnesflytt lämnade bästa offerten och…
Arnesflytt lämnade bästa offerten och hade då bara bra omdömen. För oss gick allt bra med flytt från två mindre till en större lägenhet och allt gjordes enligt våra instruktioner och sunt förnuft. Inget gick sönder, eller blev smutsigt.
Allt gick enligt tidsplan (t o m lite snabbare) och killarna var väl förtjänta av helg efter vår flytt. 💪🏽

Kändes väldigt oseriöst
De hade anlitat en annan flyttfirma utan att berätta det för mig, så hade ingen aning vilket företag som hjälpte mig. De var rätt oförsiktiga med möblerna när de skulle bäras ner och packas in i bilen, så en del fick märken. Inga skydd så som filtar användes. När de väl kom till betalning påstod de att det tillkom 25 % moms, så fick stå och argumentera för att det redan var inräknat i priset! Kändes väldigt oseriöst.

Tack
Mycket nöjd med flytten! Killarna som hjälpte oss var superproffsiga. Det gick snabbt och effektivt, samtidigt som de var noggranna och hade ett trevligt sätt mot oss. Ingenting gick sönder, ömtåliga saker så som tv och vitrinskåp lindade de in i både filtar och plast utan att vi ens behövde be om det. Rekommenderas varmt!

Reply from Arnesflytt
Anlita inte Arnes Flytt då de kommer…
Anlita inte Arnes Flytt då de kommer med liten lastbil och sedan då när allt inte ryms begär mer pengar. De hade sönder flera saker och hanterade lådor oförsiktigt. Tog bara swisch och inget kvitto. Fick skriva under ett papper snabbt utan att hinna läsa igenom. Oerhört oseriöst.

VARNING!!!
Förtjänar inte ens en stjärna. Kom sju timmar efter utsatt tid. Lämnar offert men höjer priset halvvägs utan anledning halvvägs. När man som kund ifrågasätter detta så ringer flyttkillarna (kriminella ungdomar) chefen som säger att han ska komma och knu**a dig i telefon. Efter ”avslutad” flytt krävs du på underskrift under hot där du friskriver dig från allt ansvar. Då vi vägrade att skriva på så låste de lastbilen och sa att de skulle dumpa våra grejer i närmsta skog. Efter ytterligare samtal med chefen där han hotade att kn**lla min mamma så skrev vi under, lastade vi ur lastbilen, betalade överrenskommen summa (med swish eftersom de inte erbjuder annat betalsätt 🙄) och flyttade halva bohaget själva. Arnes Flytt är samma ”företag” som Höglunds Flytt och Liba Flytt. Tips! Googla..

Reply from Arnesflytt
Fruktansvärt otrevliga, anlita ej!!!!!!
Fruktansvärt otrevliga, oschysst, skriker och gapar svordomar under hela vår flytt, förstör flera av vård möbler, staplar de kors och tvärs, glasskåp ställs på kortsidan rakt ner i grusgång. Fatalt misstag att anlita dessa skojare! Dessutom tog de 8 tim på sig att flytta ett bohag 2 kvarter, kom också tre timmar efter utsatt tid!!! Varning för de hotas också, sticker under ett dokument som man i all hast skall skriva på, som sedan uppdagas att man friskriver sig från alla skador som de gjort. Tar ej faktura utan de kräver swish, förståeligt att de luras med det, för jag hade aldrig betalt efter vad jag sett att de gjort med mina möbler! Katastrof!

Bluff
Bluff, ljuger om storleken på lastbilen, lämnar kvar möbler osv. Dagen innan flytt höjer dom priset med 2000kr för hyra av "större lastbil" vilket visar sig vara lögn. Ägare till bluff företaget är den ökända kriminella familjen Fakhro

Utmärkt kommunikation
Utmärkt kommunikation - lätt, snabbt och begripligt. Bokade flytt (81kvm) med mycket kort varse från lägenhet till hus utanför. De ringde någon timme innan och undrade om de fick börja innan utsatt tid vilket var uppskattat.
Inga konstigheter. 3 trevliga, effektiva personer dök upp och fixade med allt - inget kändes som ett problem. Bara peka och de löste allt. Lätt att betala med swish, kvitto i handen o klart.
Kommer använda Arnesflytt igen och rekommenderar den varmt.
Suverän firma
Suverän firma. Flyttade min lägenhet förra veckan och flytten gick fortare än väntat, samt så var kommunikationen med killarna som kom jättebra och tydlig. Jag tackar även kontoret då det var mycket dem behövde anpassa sig till gällande flytten.
Jag har använt Arnesflytt till flytt…
Jag har använt Arnesflytt till flytt och städhjälp när min dotter flyttade. Fick rekommendation av min son som hade erfarenhet av flyttfirman. Allt gick klockrent. Bra bemötande och tydliga besked om villkoren till vettiga priser. De var flexibla och hjälpsamma och lätt att nå. Ändrade tex starttid på dagen utan problem Kändes tryggt att anlita dem.
Akta er för Arnesflytt AB!!!
Kontaktade kontaktperson på Arnesflytt AB för att meddelade att varor skadats under flytten samt även garageuppfarten pga lastbilen. Detta gjordes skriftligen. En dubbelsäng, en barnsäng samt skadat asfalt på tre ställen på garageuppfarten. Som svar fick jag initialt att försäkringen inte täcker dessa skador. Sedan även att världsläget (kriget i Europa) är mer värt att tänka på än mitt ärende (visade sig att personen i fråga som svarade hade varit full när hen skrev till undertecknad) detta enligt chefen på Arnesflytt ab. Efter diskussion kopplades jag till ansvarig på företaget som ifrågesatte skadorna och att dessa inte orsakats av dem men även att företaget saknar försärking på tjänsten (vilket var motsatsen när tjänsten bokades där Arnesflytt AB hävdade att dessa har helförsäkring. Även lastbilschaffören som körde lastbilen och skadade garageuppfarten berättade till undertecknad att han ej har svenskt körkort utan endast syriskt (detta sa han själv när flytten var klar). PÅ bekräftelsen stod det att alla c-korts chafförer som dem har innehar yrkeskompetensbevis! Vidare under samtalet med den ansvarige föreslogs det att skrapmärket på barnsängen kunde dem pensla med lite färg. Asfaltskadan syntes inte och kanske kunde den lagas med lite påfyllning. Dubbelsängen som har en stor fläck som uppkom under flytten kände dem inte igen så där kan dem inte hjälpa mig. Jag sa att jag ville ha rätt i saken dvs att dem inte ska gå ut med att ha helförsärking på tjänsten när dem inte har det och då blev svaret att företaget är nystartat och försäkringen är dyr och att 80% av alla flyttfirmor saknar försäkring. När jag sa att jag ville se till att detta inte upprepas med andra kunder och att man ska ta ansvar som företag fick jag aggressivt svar från den ansvarige och hot om att jag skulle råka illa ut om jag klagade eller hängde ut företaget i sociala medier då den talande ansvariga personen sa sig ha för ett år sen blivit dömd för något (visade sig vara försök till bedrägeri kopplat till flytthjälp). Jag blev chockad över det hela och kunde inte tro mina ögon/öron att detta var sant. Jag har också gjort en polisanmälan för olaga hot. Även anmälan till ARN (allmänna konsumtionsnämnden). En till polisanmälan gjordes då dem saknar yrkestrafiktillstånd.
Jag har underlag på allt som skrevs ovan och dessa har lämnats in till berörda myndigheter.
Vi bemöttes proffsigt
Vi bemöttes proffsigt, vänligt, punktligt - är mycket nöjda
Vår son hade redan flyttat 2021 med Arnesflytt och hade bara goda vitsord. Så det blev en självklarhet att göra våran flytt med dem.
Vår flytt delades upp i två, en i februari 2022 och en i mars 2022 och rörde transport såväl via hiss som via trappor. Gillade att killarna tänkte själv och inte bara utförde ett rutinjobb samt deras positiva inställning
Vi rekommenderar gärna Arnesflytt då det kändes tryggt och säkert i ett för övrigt jobbig flyttkaos.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.