authentic.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter ordren var afgivet, vendte de tilbage for at fortælle at leveringen næppe kunne nås til den ønskede dag - jeg var super glad for den melding, så jeg ikke ventede forgæves. Jeg valgte at holde f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk købsoplevelse. Blev taget rigtigt godt af og følte mig speciel som kunde. Da varen var lidt forsinket, fik jeg straks personlig sms med behagelig besked om forsinkelsen og mulighed for at a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for rigtig god behandling! Kenneth svarer utroligt hurtigt gennem chatten, og virker meget troværdig. Hurtig levering, flotte ure og så prismatcher de ovenikøbet, hvilket jeg benyttede m... See more

Company details

1. Watch Store

Information provided by various external sources

Lækre herreure og dameure i dansk design - Fri fragt og retur på alle ure

Melder realistisk leveringstidspunkt

Jeg valgte at holde fast i ordren - vel vidende at den næppe nåede frem til dagen - men det gjorde den.

July 14, 2022

Fantastisk oplevelse med virksomheden

Fantastisk oplevelse med virksomheden. Servicemindet og lækre produkter. Har lige modtaget mit ur, og det er virkelig flot, også fulgte der lidt godter, lidt at drikke og en hilsen med. Jeg kan varmt anbefale authentic.dk til dem som overvejer et ur

April 28, 2021

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Jeg fik et ur fra Authentic i julegave, men uheldigvis havde den fået en skramme på glasset.
Authentic kundeservice kontaktede mig tilbage lynhurtig med muligheden for at beholde det skadede ur samt vælge et ur jeg ønskede mig fra deres nuværende kollektion uden nogen form for ekstra omkostninger.

Kan klart anbefale Authentic.dk! Super god kundeservice!

January 13, 2021

Super duper

Fik min pakke super hurtigt, og uret var i super tilstand. Servicen var i top, og kan kun anbefale authentic!

September 28, 2020

5 stjerner er slet ikke nok

5 stjerner er slet ikke nok til Authentic.dk
Tak fordi i har givet mig min allerbedste online shopping oplevelse.
Jubiiii, i gør alt det rigtige....bliv endelig ved med det.

October 21, 2019

Fantastisk service!

Fantastisk service! Den absolut bedste service jeg har fået blandt alle webshops! Nogle personlige og følelsesrige opdateringer.
Får det smukke ur leveret med et håndskrevet brev samt chokoladebar! Handler helt sikkert her igen!

October 8, 2019

Super Cool Borgvardt ur!

Stil, blandet med lidt Old School, det er hvad du får, når du køber et Borgvardt 1945 Automatic ur. Det er virkelig lækkert, med Cool detaljer!
Hos authentic er du opdateret konstant, hvad leveringen angår. Min model var pt. ikke i forretningen, men der blev løbende sendt info omkring processen. INTET at bekymre sig om :)
Rigtig god service og en dejlig købsoplevelse. . . .

July 17, 2019

Take a closer look