Wat een walgelijk bedrijf voor onze…
Wat een walgelijk bedrijf voor onze dochter een auto daar gekocht met een kapot voorraam en bijrijders kant het raam ging niet meer openen wij dit aan gegeven en hij zei we lossen dit op na drie dagen zou die klaar zijn maar woensdag nog niks gedaan wel het voorraam laten maken we kwamen bij de auto en zagen dat de bijrijdersraam half stond dat kwam door het motortje hij kan niet omhoog maar neem hem maar mee nou wat denk je zelf gaan we niet doen zoek maar een oplossing dat dit klaar gemaakt word dit deden ze met moeite en een grote bek erbij nou ik ben iemand die mijn bek niet houd dus kreeg hij een grote bek van met terug omdat ik zo hoog zat meneer zelf ging er vandoor en een paar meter verder op op een parkeerplaats staan schijtluis wij hebben de auto meegenomen en de volgende zelf laten maken ze hadden alles eruit gehaald en dat was de reden dat niks het deed aan de bijrijders kant wij hebben hun probleem zelf opgelost en komen hier nooit maar dan ook nooit weer sla dit bedrijf over en koop er nooit een auto