Autohjørnet Værksted Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Det værste baggårds sted !

Det værste baggårds sted !
De havde min bil til eftersyn og syn - Aftalt pris 4.000 - Og så fandt de (selvfølgelig) lige ting på for bremser der skulle gøres - Så prisen blev 12.000.
På vej hjem bremser bilen - og der kommer lyd fra fronten.
Ringer til dem - tænker det er en reklamation.
Nej - Pludselig "Finder" de fejl på Bagbremser.
De havde bilen for 14 dage siden - Og Nu Koster Det så lige 8.500 Mere ...
Så 20.500 - Alt helt Udokumenteret ...
Jeg kommer Aldrig Aldrig der igen - Og kan Kun Advare Alle Mod Det Sted !

June 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Autohjørnet. Personalet var uprofessionelt og gav mig en dårlig oplevelse. Jeg følte mig ikke velkommen og oplevede en meget ubehagelig attitude fra både medarbejdere og chefen. Jeg kan desværre ikke anbefale dette sted til andre, da min oplevelse var langt under standard
-stjerner

March 3, 2025

Fik monteret 4 nye dæk

Fik monteret 4 nye dæk 19-9-2024, det begyndte så at slå lidt i rattet her 27-01-2025, ringede derned og fik tid samme dag, lavede ny afbalangcering U/B, det syntes jeg er fin service

January 29, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Høj timeløn

De var søde og rare, men med en arbejdsløn på 1192kr for 1,5 time (med moms) så er det ikke et sted jeg kommer igen.

October 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Uærlig arbejd og overpriser!

Jeg skulle have slukket en motorlampe fra instrumentbrættet, da jeg allerede havde fikset problemet men kunne ikke slukke Lampen.

Jeg fik en regning på over 3000kr, fik at vide at de brugt 2 timer på denne opgave. Fik yderligere at vide at det var meeeeeeeget besværligt.

Jeg er tømrer og tager altså ikke 2000kr for at hænge en hylde op bare fordi væggen drillede. Der er også noget der hedder fair og retfærdig. Det kender de vist ikke til her i Autohjørnet i Lyngby.

Jeg tog sagen op med personalet, da jeg var meget overrasket over beløbet. Han sluttede af med, "hvis det var nemt så havde du jo selv gjort det."

Det var ikke helt ukorrekt det Han sagde. Det er helt op til hvad folk vil drage ud af dette, men jeg vil stærkt anbefale folk at få alt på skrift hos dem inden arbejdet. Og nu hvor jeg har læst deres anmeldelser herind på kan vi hurtigt blive enige om at man skal holde sig så langt væk fra dem som overhovedet muligt.

March 13, 2024

HURTIG, VENLIG & PERFEKT RESULTAT

Ikke en finger at sætte.

Jeg har netop fået min Chevrolet tilbage efter den var en tur til reparation hos autohjørnet.

Jeg fik en meget professionel, yderst venlig og hurtig behandling.

Bilen var klar allerede efter to dage, og jeg blev endda tilbudt en lånebil. De havde ydermere rengjort min bil, både indvendigt og udvendigt, uden jeg havde spurgt om det. Det kalder jeg god kundeservice!

Alle jeg snakkede med dernede, mødte mig med er stort smil hver gang.

Jeg kan varmt anbefale autohjørnet i lyngby. Jeg kommer igen næste gang der er behov for reparationer.

September 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Autohjørnet Lyngby - utroværdig.

Autohjørnet Lyngby skriver følgende på deres hjemmeside.:

>> CarPeople. Navnet forpligter.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi både kvalitet og kundetilfredshed højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har. <<

Efter at have min bil til service, konstaterer jeg at bilens lygter ikke er tjekket, da der var gået en pære som de ikke har opdaget. Nu tænker jeg hvad de ellers har undværet at tjekke, reparere og udskifte.

Da jeg ringer, får jeg at vide at pæren må være sprunget på vej hjem fra værkstedet. Det ved jeg så ikke er tilfældet, men de nægter et hvert ansvar.

For mig handler det om sikkerhed, og jeg kan ikke stole på at bilen er kontrolleret som de påstår. Så det er tabte 1.500 kr. og jeg må på ny få booket en tid til service, denne gang hos et troværdig værksted.

I øvrigt har de faktureret 500.- for 0,5l olie og 1l Kølervæske, som virker ret højt.

De bruger ord og skaber en forventning om: tillid, kvalitet, kundetilfredshed, kompetente bilfolk og god oplevelse, men de forventninger er langt fra indfriet.

February 7, 2023

UTROVÆRDIGT.

UTROVÆRDIGT.

Afleverede min bil til service. Da jeg skulle hente bilen blev jeg spurgt om ikke at jeg oplevede, at den var længe om at blive varm i kabinen. Det forstod jeg ikke, den virkede upåklageligt da jeg afleverede bilen.
Da jeg kørte hjem kunne jeg konstatere, at der absolut ingen varme var i kabinen.
Ugen efter afleverede jeg igen bilen, der skulle have skiftet nogle dele. Jeg fik at vide at blot termostaten blev skiftet ville varmen virke igen.
Da jeg hentede bilen fik jeg at vide at man havde testet varmen i bilen, der nu virkede igen.
Da jeg kørte hjem virkede varmen stadig ikke i bilen.
Jeg undersøgte selv sagen og kunne konstatere at varmen virkede i passagersiden, men ikke i førersiden.
Næste morgen kontaktede jeg personligt værkstedet og forklarede, at varmen stadig ikke virkede i bilen, men fik blot at vide at jeg kunne bestille en ny tid .
Jeg valgte i stedet et andet værksted, der efter få minutter kunne konstatere at det var en lille elmotor, der sidder ud for kabinefiltret, der var gået i stykker. Motoren blev skiftet og nu virker alt som det skal.
Kabinefilteret var blevet skiftet ved service. Så …..

December 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Det startede med jeg købte en brugt bil…

Det startede med jeg købte en brugt bil hos Auto-Hjørnet i Lyngby.
Efter 1 år begyndte Bilen at gå i stykker hele tiden jeg fik den lavet hos Auto Hjørnets Værksted
indtil de gav mig et tilbud på 21.000 Kr. for at få lavet oppakningen.
Jeg fik lyst til at ringe til et andet værksted og høre hvad de skulle have, jeg prøvede Autobutler.dk
De skulle kun have 11.000 Kr. så jeg betalte 800 Kr. for at få bilen kørt fra Lyngby til Hvidovre.
Så ringede de fra værkstedet i Hvidovre og fortalte mig at toppakningen fejler ingenting, men at en trykprøv-ning fortalte motoren var utæt det tabte kølervæske.
Altså en helt anden opgave. Ny brugt motor det blev så 15.000 i stede for, og de sagde på værkstedet at jeg var blevet snydt da jeg købte bilen og at jeg blev snydt på værestedet i Auto Hjørnet i Lyngby.
Auto Hjørnet arbejder sammen med vejhjælp CarPeople og SønderjyskE Forsikring.
Heldigt man vælger selv, Nu har jeg et værksted jeg kan stole på, og en forsikring jeg kan stole på.

November 21, 2022

Service on top

Februar 2015 møder jeg en rigtig sød mand i london, der tilfældigvis var dansker og kendte min far, der var en fast kunde hos dem, vi kommer i. snak og jeg bliver lovet en gratis syn da jeg brokker mig over værksteder i DK, da flytter tilbage til DK har jeg glemt alt om denne mand og er så fornyligt da jeg er i København, kommer jeg forbi stedet hvor denne flinke mand skifter mange i ud med nyt udstyr og vasker min bil indvendigt såsom udvendigt! Da jeg kommer tilbage for at hente den, ser jeg en lille seddel på ruden; Håber dette bliver dit fast værksted, hvis du engang flytter til KBH... Tak for den dejlige service, og TAK fordi I har medarbejdere der gøre man har lyst til at komme igen. Blev mødt med et smil og venlighed. Thumps up.

August 3, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Der drejer sig om Autohjørnet Valby. Jeg har solgt min bil til skrot hos dem. Alt gik som det skulle, god pris, venlig service, aller aftaler overholdt.

January 28, 2014

Is this your company?