Autostreit ApS Reviews 44

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg blev chokeret i dag! Skulle have tjekket bærearme på forhjul for nu var der endelig styr på baghjul som var blevet ordnet af autostriet og omsynet.(troede jeg). Tog på et andet værksted for var ær... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service ud over det normale. Jeg stod om onsdagen og skulle bruge bilen til en rejse om fredagen. Men en af dyserne til benzintilførsel var gået i stykker. Bilen havde på... See more

Rated 2 out of 5 stars

Jeg havde problemer med bremser,der lavede lyde, når bilen bremsede. Autostreit anbefalede de blev skilt, renset og smurt. Det løste ikke problemet, og efterfølgende blev, de tjekket et andet sted... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter en omgang småreparationer holdt stopkontakten op med at virke samme dag som jeg hentede bilen ! Kontakten blev straks skiftet igen, og jeg kunne hente en nyvasket, vokset og støvsuget bil - ud... See more

Company details

1. Auto Repair Shop

Information provided by various external sources

AutoStreit | Godkendt omsynsværksted - Medlem af SKAD-Garantiværksteder.

2.8

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Første værksted jeg har benyttet

Første værksted jeg har benyttet, hvor jeg straks bliver mødt af en smilende person der tager sig fint af mig og min bil.
Lånebilen var et hit!!
Og da jeg henter min bil efter rep. er der igen en der tager pænt imod mig.
Rigtig dejligt at man ikke skal stå og glane og blive ignoreret.
Tak.

October 24, 2019

Fin service!

Jeg har lige hentet min bil efter reparation af parkeringsskade. Den ser ud som ny, er desuden vasket og støvsuget. Og så var den færdig en dag før aftalt. Fin service!
Aase Bavnbek

June 26, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg sendte min bil ril reparation for…

Jeg sendte min bil ril reparation for en P-skade.

Jeg blev ringet op af Autostreit og spurgt om jeg kunne komme nogle dage før aftalt, Det kan jeg godt svarede svarede jeg, men det er VIGTIGT at den er færdig inden weekenden da jeg skal bruge den, intet problem lyder svaret , og de får bilen som aftalt. og jeg får en Citroen C1 som lånebil.
Da Jeg ringer Fredag eftermiddag og spørger til min bil, lyder svaret at den da står hos maleren og er færdig på mandag, Han beklager og fortæller at årsagen til forsinkelsen er at han da gik ud fra at skaden var magen til en tidligere reparation de havde lavet på min bil???( de havde taget adskillige billeder af skaden på min bil...)
Jeg kører til værkstedet og klager min nød, blot får at få at vide at jeg da er blevet udstyret med en Citroen C1.(min bil er en Citroen C5 station car) og jeg da skal være ovenud tilfreds med den.
Jeg fortæller at jeg har en aftale i Aalborg med min søn om et byggeprojekt han skulle have lavet, hvortil hantrækker på skuldrene og svarer at jeg da kan få C1`teren byttet til en kassevogn med plads til 3 personer ( vi er 4 som skal afsted).
I stor frustration kører jeg derfra, og må aflyse både turen til Aalborg og mine færgebilletter, Øv Øv Øv.
Ubehøvlet opførsel fra Autosreits side!!!

Autostreit er Alm. Brands fordels værksted.

Håber at det må få en ende!!!

Jeg kommer der aldrig mere!

/Danny

October 7, 2018
Autostreit ApS logo

Reply from Autostreit ApS

Hej Danny

Jeg er ked af at vi er gået skævt af hinanden i denne sag.
Jeg har aldrig udtalt mig om, at jeg gik ud fra at skaden var magen til en tidligere skade, men helt klart taget fejl af den reparation som du får lavet den 20-07-2018 som bare var en ridse på din bagkofanger.
Altså en meget lille skade, derfor fremskyndede jeg den fra mandag den 8/10 til onsdag den 3/10 så vi kunne få den færdig til weekenden, min fejl ingen tvivl om det. Du har lånt en personbil til 4 personer, helt gratis (Autostreit betaler) jeg udtaler mig aldrig om at vores kunder skal være ovenud tilfredse med vores lånebiler, og da du nævner for mig i tlf. at du skal flytte for din søn, tilbyder jeg at du kan låne en Mercedes Vito kassebil som vi kan have klar om eftermiddagen. Dette er bestemt ikke gjort for at genere dig.
Vi klargører den til dig, og da du møder op, vil du ikke have den alligevel, men synes bestemt at jeg skal leje en bil til dig hos Hertz, fordi I er fire personer, men som jeg må sige, det er det, du har fået
Vi har vores egne lånebiler og ja, de er små, vi må holde omkostningerne nede, for at kunne tilbyde alle vores kunder en gratis lånebil ved autoskadereparation.
Mvh Johnny

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er nybagt mor og det resulteret i…

Jeg er nybagt mor og det resulteret i at man ikke lige altid kommer ud af døren til tiden! Jeg havde aftalt med manden i telefonen at jeg bare skulle møde op inden 11.30. Jeg er der ca 11.15 og tilbyder at vente til mekanikeren er færdig med sin frokost da det var der omkring. Jeg bliver mødt af en uforstående og ubehøvlet sælger, der med meget nedladende tone, udbryder Ja jeg må vente til de er færdige!! Hvor jeg fortæller at det ikke er lige så nemt at komme ud af døren med en lille en, det er ikke hans problem og kigger på mig som om jeg er en dum ung pige. Der var en rigtig ubehagelig og kedelig oplevelse. Den eneste gode ting var at mekanikeren var rigtig sød og tog min bil med det samme! Jeg vender desværre ikke tilbage til den slaks service, hvis det er den slags man får i hoved når man kommer ind af døren.

May 17, 2018

Oplyser en pris

Oplyser en pris, når man så henter bilen er den lige steget med ca. 1900 kr. uden anden forklaring at service manden skulle på ferie, så de beklager, men vil ikke gi sig. skriver syn på fakturaen, men bilen var ikke synet.
Tog lige en ekstra dag med kørsel fra Haslev til Herlev, så bilen kunne synes, det var de så også lige glad med, sådan var det jo.

Og så er det lige det med låne bil, de siger gratis, du kan blot betale 75 kr. om dagen i forsikring mod selvrisiko + moms der er bare lige det at der ikke er moms på forsikring, og skal da undlade at sige at man kan få en forsikring der dækker selvrisiko for 19 kr. om dagen i Allianz Global Assistance, men sådan er der så meget ikk.

April 11, 2018

Anbefalelsesværdige

Søde, venlige, forklarer på "dansk" til en der ikke kender biler.
Tilbød at køre mig hjem, da jeg indleverede bil og havde min 1årige med.
Ringer altid i god tid, undskylder selvom der sker fejl de ikke er herre over (fx fragtfirma der ødelagde en pakke).
Jeg ville til hver en tid bruge dem igen!

November 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Super service , gode priser og godt arbejde . Og de to ting følger ellers sjældent hinanden. Det burde være en selvfølgelighed , at man får sin bil til aftalt tid . Det er det bare ikke ret mange steder . Men den stod klar til aftalt tid .
Min specifikke sag var rust og behandling af denne på en ældre ny-klassiker .

August 28, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Klima anlæg

Da varmen kom i begyndelsen af juni måned, kunne mit klima anlæg ikke følge med og jeg afleverede min 15 år gamle bil til Autostreit, så det kunne få et eftersyn og efterfyldning af kølemiddel, men det krævede en udskiftning af mange dyre dele for at få det til at virke igen og efter flere dages reparation endte prisen på voldsomme 12000,00 kr hvilke måske burde udløse kun 1 stjerne, men der er ingen der ved hvor meget der skal udskiftes på sådan et gammelt anlæg, da fejlene viste sig løbene.
Jeg kunne godt mærke deres frustration på værkstedet, de viste mig de udskiftede dele og gav mig rabat på dem samt nedslag i arbejdstimer og fri bil under reperationen, som kompensation.
Jeg syntes at jeg har fået en fin og professionel behandling hele vejen og mit klima anlæg fungere som nyt i forhåbentligt mange år.

June 21, 2017
Rated 2 out of 5 stars

"Vi kan ikke love at dit problem bliver løst", men du betaler uanset hvad!

Jeg havde problemer med bremser,der lavede lyde, når bilen bremsede.
Autostreit anbefalede de blev skilt, renset og smurt.
Det løste ikke problemet, og efterfølgende blev, de tjekket et andet sted. Her sagde de, at det så ikke ud til, at bremserne var blevet renset eller smurt for nyligt!! Og det nye sted mente ikke de skulle renses, men skiftes.
Jeg føler mig taget ved næsen, og bad om mine penge retur for den rensning, der ikke løste noget. Men NEJ, det ville de ikke.
Kan ikke anbefale stedet!

January 31, 2017

En rigtig dårlig oplevelse

Havde fået tilbud på udskiftning af venstre baghjulsleje pr tlf på 2700,- hvilket er på linie med to andre jeg spurgte.
Afleverede bilen til aftalt tid kl 13.00, 4 timer før lukketid. Det var aftalt at den blev færdig samme dag da jeg ikke kan undvære den. De andre regnede med det ville tage 1.5 og 1,5 til 2 timer at skifte lejet. ½ time senere blev jeg ringet op af værkføreren der sagde at der var en del problemer med bilen: Udstødningen var utæt, bilen skulle spores, "bremsetøjet" skulle udskiftes og højre baghjulsleje skulle også udskiftes.
Jeg fortalte at højre leje lige var blevet udskiftet hvorefter han kom med en udsvævende forklaring om at det så nok var noget andet han havde hørt.
Jeg insisterede herefter på at få udskiftet venstre leje som aftalt. til det sagde han at han ikke turde gå i gang med nu ( 3½ timer før lukketid), for som han sagde "man ved aldrig hvad der går i stykker undervejs", og at han var nødt til at have bilen en hel dag.
Nu blinkede alle røde lamper hos mig. Her var, følte jeg, en mand der ville lege ta´selvbord.
Jeg meddelte at de ikke skulle lave noget, og at jeg ville hente bilen.
Jeg har selv lavet rigtig mange reparationer på mine biler gennem 40 år, og jeg må anbefale alle, og især ikke bilkyndige at holde sig fra Autostreit.
Når jeg læser de andre anmeldelser på Autostreit, syntes jeg det er påfaldende, at enten får de 5 grønne eller én rød stjerne, og at ordvalget i de grønne er påfaldende ens

November 28, 2016

service

fik lavet service hos autostreit, og blev positivt overrasket af det imødekommende personale og den gode service og ikke mindst den fair pris som jeg ikke havde regnet

July 30, 2015

Altid super fin service

Jeg kan varmt anbefale dette værksted, har brugt det igennem flere år, og har altid fået en helt igennem fin behandling.
Dejligt, man lige får en opringning, efter de har gennemgået bilen for fejl og mangler og derud fra kan fortælle en, prisen og hvad der evt. kan vente.... og så elsker jeg at komme og hente min bil, for den dufter simpelthen, som en ny bil. 1000 tak

July 23, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig vejledning og hjælp kostede mig dyrt

Olielampen på min Suzuki Swift blinker ofte, da jeg kører korte ture.
Hver gang får jeg skiftet olie og oliefilter.
Får skiftet olie og oliefilter februar 2015. Primo maj 2015 blinker olielampen påny og her oplyser Autostreit, at jeg bare kan køre videre.
Ultimo maj kontakter jeg Autostreit påny og oplyser, at olielampen fortsat blinker ved start. Det aftales, at jeg - når jeg har tid kan få elektronikken nulstillet - så olielampen ikke lyser så ofte.
Motoren brænder desværre sammen 1 uge efter.
Autostreit løber fra deres ansvar - idet de oplyser, at motorens sammenbrud har en anden årsag. I dette forløb har Autostreit på intet
tidspunkt anbefalet at få oliestanden målt på værkstedet. Da jeg ikke
har nogen forstand på biler - stoler jeg blindt på Autostreit.
Dette skulle jeg aldrig have gjort - da deres manglende råd/vejledning
har kostet mig dyrt
Uanset Autostretis svar - så løber Autostreit fra deres ansvar.
Autostreit burde have oplyst til mig, at med mit kørselsbehov - med korte ture - så skulle jeg få skiftet olien hvergang olielampen blinker. I stedet får jeg at vide, at jeg bare kan køre videre - selvom olielampen lyser.
Autostreit anbefaler ikke en eneste gang - at få oliestanden målt på værkstedet eller foreslår heller ikke, at jeg selv checker oliestanden.
Hvis jeg have benyttet et autoriseret Autoværksted ville jeg have fået kulance - dette har Suzuski Danmark oplyst.
Det kan godt være, at dysen er årsag til motorens sammenbrud - men det kunne vel tænkes - at oliestanden er den medvirkende årsag?
I december 2014 er der for meget olie på min Suzuki Swift og Autostreit anfbefaler mig - at få tappet noget olie af min bil.
Her burde Autostreit have undret sig over, hvorfor der var for meget olie på - for her kunne man f.eks. have konstateret om der var noget galt med dysen på min Suzuki Swift - men dette gør Autostreit heller ikke.
Uanset hvad - har jeg idag erfaret - at man ikke bare kører videre med en blinkende olielampe.
Iøvrigt er det den letteste ting her i verden - at få et familie medlem til varmt at anbefale Autostreit - Anita Streit Kegel!!!
Anne Mørch

Da jeg overhovedet ikke har tillid til Autostreit og især ikke efter et møde med Johnny Streit, som oplyser, at han overhovedet ikke har forstand på biler tager jeg kontakt til en mekaniker - som ved noget om diesel motorer. Mekanikerens udtalelse vedlægges.

-hvis du var kunde her hos mig, med dit problem med høj oliestand,i en
længere periode,uden at du selv påfylder motorolie,ville "alarm klokkerne" ringe..!

vi ville skifte motorolie og filter,og bede dig om at holde øje med
oliestanden over en kort periode.
-hvis oliestanden stadig er/bliver for høj, må vi lave en indgreb,og se
hvorfor at oliestanden er høj og dette skyldes formodentlig, at der kommer diselolie ind olie-systemet,og derved giver en dårligere smørring af motordelene..
-som kan foresage motorskade.
(det vil man også kunne lugte, ved aftapning af motorolien,at der er tilført diselolie,...?)

OBS: man/vi ved, at nogle af din model i Suzuki Swift, har et broblem med at disel-indsprøjtningspumpen går løs, og at diselolien derved, kan løbe ind i oliesystemet.
-så jeg ser det som problemet,...!

Da jeg fik tappet olie af bilens motor i december 2014 burde Autostreit have givet mig besked om ovenstående - hvilket Autostreit ikke gjorde.

Da jeg har bilen til synstjek i februar 2015 får jeg påny skiftet olie og oliefilter, da olielampen påny blinker. Her skulle Autostreit have haft større fokus på mit tilbagevendende problem eller have undersøgt nærmere om oliestanden påny var for høj i motoren. Hvilket den formentligt har været, da min mand bliver spurgt om, da bilens motor er brudt sammen maj 2015- om han/vi har kommet olie på motoren for fornylig - idet oliestanden her konstateres for høj.
Autostreits bemærkning om, at jeg kører for korte ture og at dette er årsag til alle mine olieskift samt udskiftning af oliefiltre opleves fra min side - som meget lidt professionelt. Ved mødet med Autostreit fik jeg udleveret en udskrift, hvor der stod at Den maksimale kørselsafstand mellem olieskift afhænger af forskellige driftsforhold, der omfatter følgende:
Kørt distance siden sidste skift af motorolie og filter
Antal regenereringscyklusser for dieselpartikelfilteret m.m.

Udfra ovenstående oplever jeg, at Autostreit ikke handler individuelt - ejheller undrer sig eller for den sags skyld tænker over, hvad der kunne være i vejen med ens bil - men følger en udskrift slavisk.

Det kan godt være, at Autostreits medarbejdere er flinke og rare - men de skal i de mindste have stor faglig viden og skal kunne tænke ud over hvad en udskrift fortæller generelt. Og det er i min situation desværre ikke tilfældet.
Jeg kan absolut ikke anbefale Autostreit som autoværksted - da det har vist sig, at de tilsyneladende ihverfald ikke har forstand på eller ved nok om Suzuki Swift.
Og dette bør Autostreit erkende og derfor tilkende mig erstatning for vildledende rådgivning/vejledning.
Anne

Jeg rykkede Autostreit for svar på en del spørgsmål den 13. august 2015 - spørgsmål, som jeg skriftligt havde stillet i et brev, som jeg afleverede ved møde den 7. juli.2015

Vedlagt er Autostreits svar.

Vi gør normalt alt hvad vi kan for at imødekomme vores kunder og har på denne måde drevet vores virksomhed i snart 30 år. Vi mener også at vi i denne sag
har forsøgt at forklare os, men uden held. Som virksomhed har vi en grænse for hvor langt vi ønsker at gå og du har med din fremgangsmåde både overfor os og
på de sociale medier, nået denne. Skuffet eller ej, det kan vi desværre ikke lave om på, uanset hvor mange gange, vi så end har skulle forklare at vi er uden skyld i den
defekte dyse på din bil
Vi mener at have besvaret dine spørgsmål, mange gange og derfor er det nu er vigtigt for os at pointere at denne mail, tillige skal anses som svar på dit fremsendte brev,
som vi ikke ønsker at uddybe yderligere. Dette er vores absolut sidste besvarelse af dine henvendelser i denne sag.

Når jeg læser dette - ja - så må jeg erkende - at så jeg tænker mit.
Det er ihvertfald ikke en virksomhed - som jeg vil bruge fremover

Anne.

July 9, 2015
Autostreit ApS logo

Reply from Autostreit ApS

Det gør os ondt at du nu, efter et mange årigt kundeforløb hos os, har denne oplevelse af os og vores værksted. Vi bestræber os på at være imødekommende og professionelle. Den blinkende røde lampe, lyser fordi motorolien er forurenet grundet dit kørselsmønster som er, mange korte ture og mange kold-starter og ikke på grund af for høj oliestand.

En defekt indsprøjtningsdyse der sprøjter diesel ukontrolleret ind i cylinderen, kan man ikke køre videre med, som du selv har observeret. Vi er MEGET forstående over for det problem, du nu står med Anne og er også utrolig kede af at du står over for en motorreparation som er en meget stor udgift for dig, men vi kan ikke drages til ansvar for en defekt indsprøjtningsdyse i din motor.
Johnny Streit

Super behandling

Kontakten blev straks skiftet igen, og jeg kunne hente en nyvasket, vokset og støvsuget bil - uden beregning.

September 29, 2013

Take a closer look