See what reviewers are saying
Super hurtig levering! Gode produkter og da der manglede en vare, der alligevel ikke var på lager, havde de sendt de resterende småpenge med i kontanter. Det passede mig perfekt. Har handlet der fler... See more
Benno har en enorm viden om fugle. Foder. Vitaminer og behov. En Virkelig flink kyndig og rar mand. Et super godt sted og handle ind. Får altid varene hurtigt og altid en kanon go service Klart a... See more
People also looked at
Køber mit fuglefoder her
Køber mit fuglefoder her. Nemt at spørge og få svar.
Altid 5 stjernet behandling og…
Altid 5 stjernet behandling og levering. Benno går til toppen og over. Produkterne er også kvalitet.
Rigtig flot foder
Benno har nogle rigtigt flotte foderprodukter, i mit tilfælde til stuefugle, og service og levering er ualmindelig hurtig. Det bliver fremover mit faste indkøbssted.
Jeg anbefaler absolut BA-foder.
Har handlet 2 gange den sidste mdr og…
Har handlet 2 gange den sidste mdr og det har været hurtig levering og gode vare. Kan klart anbefale Benno.
Benno har stor viden om hvad jeg skal…
Benno har stor viden om hvad jeg skal bruge af foder til mine 8 undulater derudover får jeg den fineste betjening af ham og derudover er der rigtig meget andet udover foder i butikken der frister 🐦😊
God og hurtig service og varer i topkvalitet
Jeg bestiller altid undulatfoder hos Benno, og jeg bliver altid mød med hurtig og god service. Vil til enhver tid anbefale BA-foder! Man kan trygt stole på at Benno leverer varer i høj kvalitet og lige som aftalt!
Super service!
Super service!
Har handlet hos BA-foder flere gange og der er altid super service og tingene er kvalitet. Så kan klart anbefale at købe der.
Supper god service!!
God service og fine produkter til…
God service og fine produkter til rimelige penge. Jeg handler normalt hirsekolber et andet sted. Hjemmesiden var dog under opdatering, så forhørte Benno i stedet om muligheden for at bestille 250g hirsekolber fremfor 500g eller 1kg, da en mindre mængde er tilstrækkelig til mine to undulater. Det kunne fint arrangeres, så god anbefaling herfra.
god betjening
god betjening, fine varer og hurtig levering. Har handlet der mange gange.
Et godt sted at handle
stort udvalg, god kvalitet foder, og hurtig levering, til rigtig gode priser
Godt udvalg og hurtig levering.
Virkelig god service og hurtig svar…
Virkelig god service og hurtig svar samt levering. Vores undulater er meget glade for produkterne 😃
Super hjælpsom om hurtig service
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet, priser og service. Kunne ikke drømme om at handle andre steder.
Benno har en enorm viden om fugle
Benno har en enorm viden om fugle.
Foder. Vitaminer og behov.
Klart anbefales herfra
Super god service og gode kvalitets…
Super god service og gode kvalitets vare. Er blevet fast kunde😄👍
Jeg ville gerne give dem flere stjerner…
Jeg ville gerne give dem flere stjerner hvis man kunne
Super hurtig levering, rigtigt godt foder til undulater
Jeg anbefaler helt klart BA foder 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Lynhurtig respons på ordre
Jeg har bestilt legetøj, foder og tilskud til undulater på ba-foder.dk for første gang, og der var et virkelig fint udvalg, og jeg fik lynhurtig respons på min ordre. Virker som en super butik.