Company replied
Company replied
Betere instructies geven, over de montage van de hottub, en de verkoper mag wel wat vriendelijker zijn. Verder ziet het product er goed uit.
Wij wilden een hottub. Veel over gezocht en uiteindelijke ook hier terecht gekomen. We werden zeer goed geïnformeerd. De prijs vergeleken met andere bedrijven waar we geweest zijn was ook prim... See more
Barrelsauna's & Tubs is een producent van hoogstaande wellness producten zoals Barrelsauna's, hottubs en Ice tubs. Wij hebben een fabriek in Roodeschool met showroomfunctie en daarnaast hebben we een filiaal in Arkel, dat is wat meer centraal gelegen in Nederland. Naast de bovenstaande producten, leveren we een uitgebreid programma aan accessoires om het geheel te completeren. Uiteraard bieden we ook een montage service. Onze belangrijkste speerpunten zijn Klanttevredenheid, leveren uit voorraad tegen eerlijke prijzen. Zo bieden we voor iedere wens en budget een passend product! U bent van harte welkom in een van onze filialen om onze producten te bekijken! Barrelsauna's & tubs
Poldershoek 2, 4241XT, Arkel, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Verder ziet het product er goed uit.
Naar levering toe kan ik dit enkel toejuichen. Maar wat betreft installeren (zelfs met plug en play) is dit niet aan te raden. Als klant had ik graag een handleiding gezien , nu is het zoeken , en jammeren doordat men niet weet wat men waar plaatst. Dus vooralsnog een handleiding of instructie boekje gewenst

Reply from Barrelsaunasentubs
Goede service, flexibele planning en een geweldig resultaat. Erg tevreden met alles!
We hebben een duidelijke uitleg gekregen over alle mogelijkheden. Het contact via telefoon en mail was goed, er werd altijd snel gereageerd. De hottub is keurig geleverd. Het is mooi en degelijk materiaal. Prijs kwaliteit is erg goed.
Communicatie over levertijd kan wel beter (op website zetten, we hadden geen mail gekregen over verzending- ook niet in de spam). Product moeten we nog uitpakken en uitproberen.

Reply from Barrelsaunasentubs
Jarenlange ervaring in deze business betaalt zich uit in goeie adviezen en prettig verkoopproces en prima aftersales. Daarnaast is de prijs meer dan prima als je deze vergelijkt met andere hybride hottubs bij andere aanbieders. Hoe fijn om ook gewoon lekker op hout te kunnen stoken.
Kortom Barrelsaunasentubs is echt een aanrader.
We zijn zeer content dat we voor deze hottub onze jacuzzi heb verkocht. Wat een aanwinst en verbetering.
Wir haben uns im Oktober 2025 den viereckigen Whirlpool gekauft. So ein gutes Preis-Leistungsverhältnis haben wir bei anderen Anbietern nicht gefunden. Die Optik und die Ausstattung gefallen uns sehr.
Gestern wurde er geliefert, heute haben wir den großzügig verpackten Whirlpool ausgepackt. Anschließen konnten wir ihn noch nicht, weshalb wir über die Funktion und den Badespaß noch nicht berichten können.
Der Kontakt mit dem Verkäufer Danny war sehr gut, unsere Fragen wurden innerhalb eines Tages vollständig beantwortet.
Der Shop ist äußerst kulant und hat auf unseren Wunsch, mit PayPal zu bezahlen, sofort reagiert. Ich würde den Shop in jedem Fall weiterempfehlen.
Da wir überhaupt nichts zu kritisieren haben, gibt es natürlich fünf Sterne.
In de aanloop naar de aankoop van een hottub veel offertes opgevraagd, maar Barrelsaunas&tubs, kwam er wel heel scherp uit. Dus maar even gaan kijken in Arkel naar de kwaliteit. Hartelijk ontvangen en het product oversteeg onze verwachtingen. Vervolgens supersnel leveren en ook nog eens een goede kraan om het bad over het huis te tillen. Er was wel een productiefoutje gemaakt waarbij de slangen van de pomp aan de verkeerde zijde van het bad zaten. Dat is snel en vriendelijk opgelost! Daarom maar 4 sterren. Er moet nog wel wat ruimte voor verbetering blijven ;-). Als je belt wordt er altijd opgenomen en krijg je antwoorden waar je iets mee kunt. Het bad staat nog maar net, dus nog geen lange termijn verhaal, maar tot op heden helemaal geweldig!
We geven Barrelsaunaentubs 5 sterren, we hebben diverse collega concurrenten bezocht maar hier zijn we zeer goed en prettig geholpen een duidelijk en eerlijk advies gekregen van Danny. Buiten de kwaliteit en actie prijs was de sauna ook direct leverbaar. De levering was in goed overleg en heeft inmiddels plaatsgevonden, ook de nazorg verdiend een dikke pluim.
Goede uitleg en prima service !!
Zelfs op een zondag dadelijk antwoord op vragen.
Correcte prijs en snelle vakkundige levering.
Zeer tevreden van onze hottub
Bedankt !!!
zeer aanspreekbaar bedrijf . Geven steeds snel en correct antwoord bij al je vragen. Zowel voor als na verkoop .Ook tijdje na aankoop blijft service optimaal.
We werden zeer goed geïnformeerd. De prijs vergeleken met andere bedrijven waar we geweest zijn was ook prima!
Zowel tijdens aanschaf, als later werden mails snel en duidelijk beantwoord.
Mocht er in de toekomst nog een extra hottub of sauna nodig zijn hier, ga ik hier zeker weer naartoe!
In de omgeving van Blanes logeerden wij bij Can Companys. Daar bevond zich een sauna en een ijsbad. We hebben er heerlijk van genoten. De sauna was goed heet. En het ijsbad was goed koud. Precies wat je nodig hebt om lekker te ontspannen.
Prachtige barrel sauna makkelijk in elkaar te zetten en super materiaal
Het was een hele stap om een sauna te kopen, transporteren en zelf monteren op het terras van mijn woning. Ik woon niet in de buurt en overleg in het Frans is lastig en vaak een drama. Maar dankzij de prima communicatie met de eigenaar Klaas heb ik de stap genomen en geen seconde spijt! Alles liep gesmeerd. Het transport voor de deur, het monteren met twee man in circa 10 uur. De kachel moet nog worden aangesloten, maar nu al is het binnenin zitten geweldig en het ziet er perfect uit en het ruikt fantastisch. Dit is een van de beste en leukste beslissingen die ik heb genomen om voor een prima prijs een makkelijk te monteren barrelsauna aan te schaffen bij een Nederlands bedrijf die vakmanschap levert en die zeer prettig in de omgang is. Een aanrader!
Dit is een bedrijf dat duidelijke afspraken maakt en nakomt.
Zowel in service/ kwaliteit/ prijs.
Is zeker aan te bevelen.
Ouderwets goed.
Professioneel bedrijf met een uitstekende service…
Zeer behulpzaam en een goede uitleg…
Wij hebben een Barrelsauna gekocht van zeer goede kwaliteit zelf gehaald en gemonteerd.(prima te doen)
Al aantal dagen veel plezier van gehad.
Bedankt voor het mooie product.
Top bedrijf.
Arjan
Learn more about other kinds of reviews.