Dit Nye Jeg Beauty by Ortiz Reviews 13

1. Beauty Salon
  2. Facial Spa
  3. Skin Care Clinic

Written by the company

Vi er en hyggelig skønhedsklinik drevet af en passioneret og certificeret kosmetolog med fokus på både resultater og velvære. Vi tilbyder personlige ansigtsbehandlinger, Microneedling, Green Peel, (urtepeeling), hårfjerning med voks og sugaring samt farvning og formning af bryn og vipper. Det, der gør os særlige, er vores nærværende service, ærlige rådgivning og behandlinger, der tilpasses hver enkelt kunde. Med flere års erfaring skaber vi rolige og trygge rammer, hvor du kan slappe af og føle dig i gode hænder. Hos os er din hud og dit velbefindende altid i centrum.

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Her er det ikke bare en behandling

Her er det ikke bare en behandling, men en oplevelse som man får!

Yordanka er venlig, imødekommende og top professionel. Det er en fornøjelse at være der og den absolut bedste og mest behagelige ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået.

Jeg glæder mig allerede til næste gang ☺️

April 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fuld tilfredshed med samtlige…

Fuld tilfredshed med samtlige skønhedsydelser jeg gennem mere end 6 år har modtaget i Dit Nye Jeg by Oritz. Jeg komme meget regelmæssigt i klinikken og får ordnet negle, både på hænder og fødder, bryn, ansigtsbehandling, hårfjerning mv. Altid er behandleren klar, præcis og meget professionel i udførelsen af ydelserne. Jeg kan seriøst ikke finde noget at klage over, så tak for det.

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Venlig, imødekommende og kompetent behandling

Det er en sand fornøjelse at komme hos Yordanka. Det starter allerede inden behandlingen. Skuldrene sænker sig straks man træder ind i hendes dejlige klinik, og følelsen forstærkes, når man kommer i Yordankas kyndige hænder. Den varmeste anbefaling herfra, hvis du ønsker at forkæle dig selv.

February 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jordanka giver den bedste behandling

Jeg har fået voksbehandling og ansigtsbehandling hos Jordanka Hun er superprofessionel og dygtig og resultatet er altid det bedste. Jeg nyder at komme hos Dit Nye Jeg, hvor Jordanka forstår at skabe en varm atmosfære, der får en til at føle sig velkommen.

February 24, 2026

Kan varmt anbefales 🤩

Har været kunde hos dygtige Yordanka gennem mange år og fulgte med da hun åbnede sin dejlige klinik på Lyngbygårdsvej. Kan varmt anbefales 🤩

February 19, 2026

Take a closer look