Beautycadeau Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

online gebruik, gewoon NIET aan beginnen en probeer je de “klantenservice” te bereiken, nou dat is helemaal niet te doen. geven gewoon niet thuis of een mailtje dat ze ermee aan de gang gaan… en vervo... See more

Rated 1 out of 5 stars

WAAR-DE-LOOS Ik heb de cadeaukaart - zoals op de website beschreven- bij 3 verschillende fysieke winkels en 3 verschillende online winkels proberen te besteden. De kaart wordt niet geaccepteert... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kaart was online slecht te besteden. Het omwisselen voor een digitale kaart was een ramp. Toen ik uiteindelijk bij de winkel was bleek dat de kaart slechts een paar dagen verlopen was. Contact gehad m... See more

Rated 1 out of 5 stars

voor mijn verjaardag een kaart van Beauty&fashion cadeaukaart gekregen. Tekst en winkels waarmee ze adverteren is zwaar misleidend. Online shoppen gaat bij veel bedrijven niet, bij andre webshops ha... See more

Company details

1. Cosmetics Store
  2. Beauty Supply Store
  3. Cosmetics and Perfumes Supplier
  4. Health and Beauty Shop
  5. Perfume Store

Information provided by various external sources

BeautyCadeau is dé nummer 1 beauty cadeaubon van Nederland. Je kunt onze cadeaukaart besteden aan alles op het gebied van beauty, parfum en wellness!

Contact info

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

40 reviews in the last 12 months

Write a review

Waardeloos bedrijf

Dit bedrijf is eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. Ik heb echt een vreselijke ervaring met dit bedrijf. Ik vond 2 cadeaubonnen, per stuk twv €50. Helaas beide door omstandigheden verlopen, één is 2 dagen verlopen en één is 4 maanden verlopen. De cadeaukaart van 4 maanden krijg ik helaas NIETS voor terug en de cadeaukaart van 2 dagen krijg ik 50% van de waarde terug. €100 in totaal word €25.
Ik vind dit echt diefstal. Bespaar jezelf de moeite en geef dit niemand cadeau!

December 20, 2025

Waardeloos

Waardeloos, je kan hem niet zomaar bij de kassa van Lucardi inwisselen, dan moet je eerst wat activeren en wachten op een mail wat uren kan duren. Lekker bij de kassa in een volle winkel

December 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Mijn ervaring is dat het oplichters…

Mijn ervaring is dat het oplichters zijn! Mijn dochter had deze kaart gekregen en ook ons is het niet gelukt om de Cadeau kaart te verzilveren. Je bent dus gewoon je geld kwijt. Nu zou ik zelf nooit een cadeau kaart kopen, maar nu ik dit heb meegemaakt al helemaal niet meer.

December 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Niet online te verzilveren bij bepaalde winkels!

Ik kreeg deze kadobon, maar de bon is niet online bij ICI Paris te verzilveren, alleen in de winkel! Waar slaat dat op? En Boozyshop kan weer wel online. Verwarrend en niet klantvriendelijk! Ik vraag deze bon nooit meer voor mijn verjaardag.

November 26, 2025

Schandelig

Dieven, er is geen ander woord voor. De kaart is nergens te gebruiken, niet in de fysieke winkels, niet online. Zijn nochtans allemaal partners waar het wel zou moeten lukken. Ik ben ondertussen al een maand in contact met hun klantendienst en het is gewoon schandalig. Ze kunnen me zeggen dat de kaart nog geldig is en er geld opstaat, ja doe er dan iets aan? Ik vraag om een nieuwe kaart op te sturen of iets dat zou helpen, geen reactie, enkel 'u kaart is geldig'. Ja leuk als je er niets mee kunt doen, €40 in de vuilbak. Ik heb dit bij de consumentenbond en Testaankoop aangegeven, hopelijk wordt er eens iets aan gedaan.

November 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fashion cheque en beauty kadobon

Fashion cheque en beauty kadobon. Wat een slechte zaak. Pure oplichterij. Mijn echtgenote kreeg deze van onze kinderen met mooi bedrag erop van bijna 300 euro oo haar verjaardag. Zeeer zeer slecht produkt. Pure diefstal

November 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

De slechtste kaart en klantenservice…

De slechtste kaart en klantenservice die ik ooit heb gezien. Ze zijn nog geen 0 sterren Waard. Nooit kopen voor iemand, dit is een crimineel bedrijf dat geld stelt van mensen.
Consumentbond zou hier een mooie documentaire op kunnen maken.

November 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf is dit…

Wat een slecht bedrijf is dit…
Bedrijven waar je het alleen op locatie kan inleveren iciparisxl maar niet online?
Ik heb een kaart gekregen voor mijn 40e verjaardag op 10 mei 2025. Geprobeerd te gebruiken bij iciparisxl online, dit ging niet, dus naar de winkel… ook daar kon het niet. Dus klantenservice bericht. Zeggen ze dood leuk dat de kaart verlopen is op 20 mei 2025… en verlengen is niet mogelijk!
Wat voor Scam is dit bedrijf… en simpel standaard mailtje sturen moet je maar genoegen mee nemen! Echt belachelijk!!
Ik ga zelf in iedergeval niet via dit bedrijf ooit een cadeaukaart aanschaffen!

October 30, 2025

NIET KOPEN!!!!!

Wat een slecht bedrijf!!!!!!
Mijn kaart is net verlopen, maar helaas hij wordt niet opgewaardeerd!!!
Wat een schande om op deze manier een bedrijf te runnen en geld te stelen van mensen.

October 14, 2025

Uiterst vreemd

Bij Rituals een aankoop gedaan. Gebruik willen maken van de Beautycadeau. Echter bij het afrekenen werd aangegeven dat de card niet bruikbaar was.
Geprobeerd de saldo te checken, dat lukte niet. Contact gezocht met de klantenservice. Ze reageerden snel. Men gaf aan dat de card al verlopen was op 11.10.2024 en ik dus geen aanspraak kon maken op een eventuele vergoeding.
Van alle cadeaucards check ik meteen de geldigheidsduur en schrijf dat op de card. In dit geval was het 11.10.2025. Maar goed, het blijft een welles nietes spelletje en trek ik aan het kortste eind.

October 7, 2025

Oplichters!

Het zijn oplichters! Cadeaukaart werkt niet en ze leggen het probleem bij de klant ipv het op te lossen.

December 28, 2024

Koop de kaart niet

Koop de kaart niet. Tot mijn verbazing zie ik allemaal reviews met dezelfde klacht als ik heb. Bon gekregen, blijkt verlopen en foetsie 50 euro. Er staat géén aankoopdatum op de kaart of op de kartonnen kaarthouder. Dus je moet het internet op om de geldigheid te zien. Heb een klacht gestuurd, maar men wijst op de voorwaarde dat je de geldigheid kunt opzoeken. Het lijkt allemaal expres onduidelijk gemaakt te worden. Ze tonen geen coulance. Hier word je toch triest van. Geen beauty kado meer voor mij. Heel jammer zo'n bedrijf.

September 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bij inlevering niet te verzilveren

Bij inleveren blijkt dat de beauty kadobon niet verzilverd kan worden !
Je kunt ook geen contact krijgen met de site hiervan . Je kunt niets invullen!
Vind dit wel heel jammer kan de bon in de prullenbak gooien .
Waardeloos ,oplichterij

September 19, 2025

Lijkt wel oplichting.

Kunt de kaart nergens inleveren, in ieder geval niet online. Nergens is er duidelijk informatie te vinden over hoe je deze cadeaubon kunt inleveren. Snap niet dat deze zogenaamde kadobonnen gewoon verkocht mogen worden.. Dus koop het niet!!!!

August 10, 2025

Is this your company?