online gebruik, gewoon NIET aan beginnen en probeer je de “klantenservice” te bereiken, nou dat is helemaal niet te doen. geven gewoon niet thuis of een mailtje dat ze ermee aan de gang gaan… en vervo... See more
See what reviewers are saying
WAAR-DE-LOOS Ik heb de cadeaukaart - zoals op de website beschreven- bij 3 verschillende fysieke winkels en 3 verschillende online winkels proberen te besteden. De kaart wordt niet geaccepteert... See more
Kaart was online slecht te besteden. Het omwisselen voor een digitale kaart was een ramp. Toen ik uiteindelijk bij de winkel was bleek dat de kaart slechts een paar dagen verlopen was. Contact gehad m... See more
voor mijn verjaardag een kaart van Beauty&fashion cadeaukaart gekregen. Tekst en winkels waarmee ze adverteren is zwaar misleidend. Online shoppen gaat bij veel bedrijven niet, bij andre webshops ha... See more
Company details
- Cosmetics Store
- Beauty Supply Store
- Cosmetics and Perfumes Supplier
- Health and Beauty Shop
- Perfume Store
Information provided by various external sources
BeautyCadeau is dé nummer 1 beauty cadeaubon van Nederland. Je kunt onze cadeaukaart besteden aan alles op het gebied van beauty, parfum en wellness!
Contact info
Netherlands
- www.beautycadeau.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Eigenlijk is 1 ster al teveel
Eigenlijk is 1 ster al teveel. NOOIT KOPEN STEL OPLICHTERS NIET TRANSPERANT EN GELD WEG ALS JE NIET DIREKT HET VERZILVERT. SLAPEND RIJK WORDEN ZE OVER DE RUG VAN DE CONSUMENT
Helaas pindakaas
Ik vond tijdens mijn verhuizing een Beauty cadeaubon. Helaas verlopen, online niet meer te achterhalen wat het saldo was of de geldigheidsdatum. Staat ook niet op het pasje. Gemaild met bedrijf maar helaas, pindakaas, geld kwijt, want offer dan 2 jaar. Voelt toch wel als diefstal. Iemand heeft nl. geld ervoor betaald. Lekker handeltje dit!
Waardeloos, geen coulance
Waardeloos geen enkele coulance bij een verlopen kaart. Niet kopen !!
Zie bericht van het bedrijf:
Kaarten die vanaf maart 2020 zijn aangekocht en geactiveerd, hebben een looptijd van twee jaar. Passen die voor de genoemde periode zijn opgewaardeerd zijn 1 jaar geldig. Actieve kaarten die voor maart 2020 actief waren - zoals die van u - hebben wij met een jaar verlengd. Uw kaart is dus in totaal twee jaar geldig geweest.
We kunnen geen exacte vervaldatum op de kaart vermelden, omdat onze kaarten altijd ongeactiveerd in de winkels liggen. Het saldo en de geldigheid van de kaarten zijn op onze website, telefonisch via de Saldolijn en bij onze klantenservice op te vragen.
Wij produceren en distribueren cadeaukaarten met de bedoeling dat men deze binnen de geldigheidsperiode na de activatie uitgeeft. Ons beleid inzake verlopen cadeaukaarten is gelijk voor al onze klanten. Wij kunnen geen uitzondering voor u maken.
Niet kopen
Kaart verlopen wat ik op de kaart niet kan vinden stond nog veel geld op en stond met mijn aankopen voor schut bij de kassa .Geen enkel coulance van hun kant toen ik om uitleg vroeg.Daar gaat het geld wat van mij is .diefstal ! Belachelijk een kaart met je eigen geld erop! Nooit kopen
Nergens te gebruiken
Nergens te gebruiken. Wanneer je contact wil opnemen komt er nooit reactie
Koop hier maar geen cadeaukaart
Koop hier maar geen cadeaukaart, want is de datum verlopen dan ben je per definitie je geld kwijt.
Prachtig cadeau ;(
Wat een kutkaart gekregen voor mijn…
Wat een kutkaart gekregen voor mijn verjaardag vorig jaar wil verzilveren je kunt er niks mee waarde van kaart 100 euro.
Maar niet heus oplichters heb van alles geprobeerd nergens kun je kaart inleveren cijfers kloppen niet of komen niet overeen.
Wellness en beauty kaart nooit kopen waardeloos ben gewoon boos
Pas op voor deze criminelen
Pas op voor deze criminelen. Kaart verlopen volgens Beautycadeau. Waar is mijn €50 dan heen? De heren(dieven!) geven er geen antwoord op.
Er is voor betaald dus is het van mij! De kaart kan verlopen maar geld kan niet in rook opgaan. 1 grote criminele bende die ook nog eens brutaal is. Maar dat blijkt ook wel uit de vele slechte revieuws. Opdoeken en Rituals, Ici paris.... :jullie maken je zaak kapot door met dit bedrijf in zee te gaan. Niet te vertrouwen. Gangsters😡😡😡
Ik hoop dat iedereen het, net als ik, meldt bij Kassa, deze zullen hun handen vol hebben.
Zeer slecht…
Zeer slecht…. Na verlopen van kaart totaal geen medewerking… zeer slechte klantenservice ook. Waardeloos bedrijf… echt afzetterij
Geen saldo
Kaart 1x gebruikt, daarna stond er nog €6,50 op. Online bij een webshop kaart ingewisseld, maar ging terug om nog iets in het winkelmandje te zetten. Ga ik terug, zegt die dat er geen saldo meer op staat???? Klantenservice reageert niet als ik dit meld, slecht bedrijf
Niet kopen!
Niet kopen! Met deze card kan je nagenoeg niets online kopen of sites gaan offline. De card is zeer beperkt inwisselbaar!
Ik heb een bestelling geplaatst bij…Rituals
WAARDELOOS, GEWOON OPLICHTING!
Ik heb een bestelling geplaatst bij Rituals. Na een foutmelding heb ik mijn bestelling afgebroken. Vervolgens heb ik meerdere keren een saldo check gedaan, dit liep als volgt:
- cijfers komen niet overeen
- geen saldo
- wel saldo €25
- cijfers komen niet overeen
Volgens de klantenservice is de kaart in de winkel niet goed geactiveerd. Ik moet dan met een aankoopbewijs terug naar de winkel om mijn cadeaukaart te activeren. Uitgelegd dat dit niet mogelijk is omdat ik het cadeau heb gehad.
De kaart lijkt me dus niet verkeerd gekocht omdat er tijdens één van de vele geprobeerde saldo checks wel degelijk €25 op heeft gestaan. Deze geeft om en om verschillende meldingen weer. Eén ding is zeker en dat is dat ik deze kaart niet kan inleveren. Klantenservice komt niet met een oplossing en reageert ook niet meer op mijn mail. Waarschijnlijk sta ik op spam!
Geldigheid
Bij het opruimen vond ik nog een BeautyCadeauKaart. Deze bleek helaas verlopen. Deze wordt na een vriendelijk verzoek aan de klantenservice ook niet meer geactiveerd. Ik vind dit nogal klant onvriendelijk.
Zeer slecht
Zeer slecht. Geen enkele service. Dat het toegestaan is vind ik ronduit belachelijk. Het is makkelijk geld verdienen en niet eerlijk. Ici paris verlengt de kaart als deze is verlopen maar beauty card niet.
Toch bespottelijk dat deze bedrijven zoals ici paris en rituals en andere merken zich aan beauty card verbinden door deze kaart. Dit bedrijf verdient het niet.
Absoluut niet kopen en als bedrijf ook…
Absoluut niet kopen en als bedrijf ook niet mee in zee gaan. Houden zich niet aan wettelijke regels! Na telefonisch contact ook niet bereid om het op te lossen (ondanks in je recht te staan). Dit wordt een goede mail naar Kassa.
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden!!!
Ik zou dit bedrijf aan niemand aanraden, het geld wat je op Beauty Cadeaukaart zet raak je sowieso kwijt. Er zit namelijk een deadline wanneer je dit moet gebruiken en als je dat door de Corona tijd bent vergeten, maakt dat hun niet uit aangezien zij hun geld al binnen hebben. Mensen niet kopen! Koop een kaart bij de desbetreffende merk of winkel maar niet via een tussen persoon zoals: Beauty Cadeaukaart. Geheid oplichters, geld weg!
Onbegrijpelijk
Alle negatieve reviews hieronder zeggen genoeg. Ook hier helaas €25 weg / in de zakken van BeautyCadeau..
Cadeaukaart 'verlopen'
Door de coronapandamie en onvoorziene medische omstandigheden helaas de bon niet voor de geldigheidsdatum kunnen inleveren.
Na uitleg waarom de pas is verlopen krijg je een berichtje terug met de strekking "jammer joh, je kan hem niet meer inwisselen en bedankt voor je geld". Die geldigheidsduur is al belachelijk, maar de menselijkheid is daarnaast ook ver te zoeken.
Accepteer geen cadeaubon van beautycadeau,want dit zijn fraudeurs!!
Het was de een na laatste dag van dat ik nog kon bestellen bij beautycadeau.nl, dus ik greep mijn kans en bestelde voor de 30 euro die er op stond. Ik kreeg geen bevestiging op mij emailadres dat ik besteld had en nergens dus terug te vinden dat ik de bestelling gedaan had Een medewerker van Beautycadeau vertelde dat ik een fout gemaakt had bij de bestelling wat absoluut niet zo was maar dat kan ik niet bewijzen want geen bevestigingsemail gekregen.
Totaal niet klantvriendelijk
Totaal niet klantvriendelijk. Iemand geeft je een cadeau, maar wat een moeite moet je doen om het te kunnen besteden. Dit is de tweede keer dat ik deze bon krijg en kan hem bijna niet kwijt. Ik ga de gever adviseren, deze bon niet meer te kopen.
Dit is 2023, hoezo niet online besteden. :(
The Trustpilot Experience