Ik had 8 dagen geleden een bestelling…
Ik had 8 dagen geleden een bestelling gedaan en gisteren als brievenbuspost pas gekregen. Ik deed de dikke vieze envelop open en er zaten maar 2 Coverderm concealers in terwijl ik er 3 besteld heb en betaald. Ik wilde er 2 bestellen maar dat kon niet je werd verplicht gesteld om er 3 te bestellen omdat je boven de 30 euro pas een bestelling kunt doen. Belachelijk! Heb die zekere Nicolle al een paar e-mails gestuurd maar ze reageert gewoon niet. Wat een oplichter is dat! En die 2 concealers van Coverderm zijn ook nog beschadigd ook als je de stift eruit draait dan zijn er allemaal stukjes aan het uiteinde af en de doosjes zien er vies en gekreukeld uit. Bah vies gewoon! Schandalig deze vrouw, nare vieze oplichterspraktijken zijn het! ik wil gewoon 1 betaling van een 3de Coverderm concealer die ik niet heb gekregen terughebben. Mensen bestel niks bij deze vieze nare vrouw en zal ook afraden om niet naar die vieze armoedige schoonheidssalon van haar gaan, want die blijkt die oplichter ook te hebben.