Begravelsetilfastpris Reviews 19

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale "Begravelse Til…

Jeg kan varmt anbefale "Begravelse Til Fast Pris". Det er nu tredie gang vi benytter virksomheden i forbindelse med at vi mistede vor mor her i 2026.
Der er tale om et veldrevet familiefirma - Far, mor, en søn og to døtre, der leverer alle ydelser da de både har egen blomsterbinderi, stenhuggervirksomhed og bedemandsforretning. Så alle ydelser bliver lynhurtigt koordineret professionelt.

Min familie mistede vores bror i feb. 2015, og derefter vor far i feb. 2022. Og vores oplevelse er, at der ALTID har været god rådgivning ... lige fra start og til slut af processen. Den aftalte pris på ydelserne holdt iøvrigt HVER gang.
Desuden skal det nævnes, at der leveres førsteklases håndværk ... lige fra rådgivning, de overdådige buketter og blomsterkranse, og til den smukkeste gravsten. Alle de gange vi har brugt BTFP har det været en smuk oplevelse med et fejende flot arrangeret kapel. Kort sagt ... godt håndværk vedrørende alt som hører til en værdig bisættelse/begravelse.

Ikke mindst var der iøvrigt ALTID en i "røret" til at rådgive undervejs når der opstod spørgsmål. Jeg kan absolut, og på det varmeste anbefale virksomheden!

April 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Dygtige, professionelle og venlige.

Begravelsetilfastpris varetog min mors bisættelse marts 2025.
De er kompetente, venlige og imødekommende. De sørgede også for pynt til kisten; smukt og lige efter vores ønske. I forbindelse med gravsten (det skulle være en bestemt granitsort) sammenlignede jeg, for en god ordens skyld, pris med en anden stenhugger og her var firmaet 35% billigere.
De forklarer tydeligt, hvad der skal ske og hvor de hjælper med diverse anmeldelser og ansøgninger.
Vil anbefale jer til andre. Tak for jeres hjælp.

March 21, 2025

Fantastisk arbejde og service

Fantastisk arbejde og service.
Virkelig engageret og gør et fantastisk stykke arbejde.
Stenhuggeren har lavet den flotteste sten, han har styr på hvad han laver og meget engageret, han laver et fantastisk arbejde og yder en god service.

April 26, 2024

Ubehagelig oplevelse

Vi som familie synes det var rigtig ubehageligt,selv at skulle løfte min far ned i kisten.(da han kom alene) Var meget passiv. Og voldsom. han virkede meget kold og som om han bare havde travlt med at komme videre. Der var ikke spurgt om hvilken størrelse kisten skulle være så den var for kort. Min mor havde flere gange sagt at opdateringer omkring kremation ikke skulle være via sms. Men det blev ikke overholdt.

May 13, 2023

Orden i tingene

Orden i tingene. Vi var især glade for at de lyttede til vores ønsker om blomster. Alt forløb som aftalt.

February 4, 2023

Virkelig fin

Virkelig fin, imødekommende, omsorgsfuld og fleksibel service. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.
Rigtig god overensstemmelse mellem service og pris.

March 3, 2023

En god service

Begravelsetilfastpris udviste stor empati og forståelse under hele forløbet. En ung mand ved navn Mads stod for vores forløb, virkelig professionel behandling fra hans side. Det er en hel klar anbefaling herfra!

June 13, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god og ordentlig bisættelse…

Tak for en god og ordentlig bisættelse til min afdøde mor. Hun fik præcis den afsked som hun fortjente på præcis den måde som vi aftalte.

I var fleksible ift. blomster mm. Det kunne ikke ønskes anderledes og vi vil klart benytte jer igen..

Og tak til bedemanden, som var behjælpelig med alt på dagen.

Endnu engang, tusinde tak.

Mvh Jesper

January 19, 2023

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Jan Hansen har ingen empati eller omsorg for de pårørende i deres sorg. Oplevet ham totalt uforskammet og ubehagelig efter vi som familie havde særlige ønsker omkring min mors begravelse. For eksempel omkring hvilke blomster der skulle bruges på kistepynt. Han vil kun gøre alt nemt og billigt ogsamtidig var han slet ikke ved kirken til begravelsen, men lod kirkepersonalet stå for alt omkring det. Det har vi ikke oplevet ved andre begravelser i familien!
Vil aldrig anbefale ham til nogen igen. Har desværre også efterfølgende hørt flere bekendte og venner sige de har haft samme dårlige oplevelse med det firma. Det handler kun om penge og at gøre det billigt.
Hold jer langt fra det firma!!

December 9, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Gør det selv og manglende empati

Man får ikke den hjælp man får andre steder. Har for nylig begravet andet familiemedlem, så har faktura at sammenligne med.
Det er ikke billigere, selv om man selv skal sørge for flere ting.
Uforskammet bedemand og manglende empati
Dyrere og dårligere varer (asorterede blomster, som de lige kan få billigst)
Almindelig skrammede skruer på kiste i stedet for kors skruer (kan udskiftes, hvis man husker at bede om det - mod merpris)
Er ikke til stede ved begravelsen, som andre bedemænd.

December 7, 2022

En ærlig bedemand!

Søde empatiske mennesker der har styr på at tage hånd om en i en svær tid.

En bedemand der ikke udnytter en, prisen er til at stole på, og dét her er virkelig en forretning der ikke prøver at presse enhver krone ud af de sørgende efterladte.

Jeg kan kun stærkt anbefale dem

July 25, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Disse bedemænd er til at stole på.

Vi mistede vores bror meget pludselig, og skulle pludselig i gang med at finde bedemand til bisættelsen.
Vi havde hørt at man skulle passe meget på hvilken bedemand man valgte for ikke at blive snydt.
Vi kiggede på lidt forskellige, men faldt over begravelsetilfastpris.dk.
Selvom mange siger man skal passe på med pakkepriser fik netop dette os, til at vælge netop dette firma, da der var en god oversigt over hvad der var med i prisen.
Vi fik sat et møde og vi blev mødt af en meget sød og empatisk kvinde. Vi fik svar på alle vores spørgsmål og bisættelsen blev planlagt med det samme.
Vi valgte til bisættelsen i sidste øjeblik at ville bære kisten ud til bilen - her var hun hurtigt omstillingsparat og havde bilen kørt til i løbet af ingen tid.
Der var altid mulighed for at komme i kontakt hvis der var spørgsmål - også efter bisættelsen. Og da regningen kom, lød det kun på det aftalte.
Jeg vil helt klart anbefale dette begravelsesfirma til andre, da disse er reelle og giver en meget god og loyal service i en meget hård tid.

February 6, 2018

Is this your company?