Belle Bilgaraget Reviews 28

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Skitbolag Åkte över 2 timmar för o kolla på en bil som var helt kaos massa trasigt Det fanns besiktningspapper som han säkert gjort svart inga anmärkningar fast det fanns så mycket synligt fel... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Rullande skrot och livsfarliga "reparationer"

Råkade köpa en bil där efter att de punkter jag ville ha åtgärdade först fixades. Åtgärdades? En anläggande broms och otät framruta lagades med badrumsfog och bromsarna sattes ihop så beläggen kunde lossna uppfästa bak och fram med GIPSSKRUV!

Undvik till varje pris, värsta skojarna i Skåne, vägrar fixa uppkomna problem med svar som "Nu har du kört 30 mil, inte vårt problem att bromsarna vi fixade är slut, det är du som inte kan köra bil".

March 17, 2025

Var och kollade på en Audi A4

Var och kollade på en Audi, gick igenom bilen och provkörde den dag 1. Åkte hem och övervägde kom tillbaka dagen efter kollade den igen och slutförde köpet med min gamla bil som inbyte. Både Mo och jag var raka och ärliga mot varandra . Körde därifrån dock fick jag åt r vända efter ca 20 min då motorlampa och olje nivå lampan tändes. Sagt och gjort Mo hjälpte till med felen lovade att byta ut den felaktiga komponenten som de gjorde utan att jag lade en extra krona. Jag kan inget annat än rekommendera Belle Bilgarage MEN tänk på köparens undersöknings plikt. Rakarör och ärlighet . Väl värt ett besök om man är ute efter en annan bil. Service i världsklass och trevligt bemötande. Du får gå igenom bilen hur du vill , hur länge du vill. Och säljare svarar på det de kan svara på.

Jag rekommenderar Belles Bilgarage.

August 29, 2025

Varning

Belle bil köpte min Sambos bil och menade att bilen var skrot. Nu vill de sälja bilen för 20.000kr. Hon köpte en bil hos Belle bil. DEN bilen var skrot. Jag varna alla, köp era bilar någon annanstans.

August 10, 2024

Skitbolag

Skitbolag
Åkte över 2 timmar för o kolla på en bil som var helt kaos massa trasigt
Sagt att oljan är bytt fast den inte var det dåliga belägg kamrem bytt enligt honom men jag ser det som mera skitsnack
Hade inte köpt tuggummi från hans bolag

July 13, 2024
Belle Bilgaraget logo

Reply from Belle Bilgaraget

Hej Selwan,
Jätte tråkigt att du uttrycker dig på det sättet. Jag misstänker att du blev sur eftersom vi inte ville gå ner 9 000kr på bilen och tyckte de var skambud, Bilen du var intresserad av, en Nissan NV200, är en arbetsbil som vi förklarade för dig på telefon innan du körde hit, vi sa att där var skavanker och bilen har används i byggbranschen. Gällande besiktningsprotokollet såg du klart o tydligt att där inte var några anmärkningar men enl dig ville du att där skulle finnas anmärkningar. Vi förklarade att skavankerna du såg är ytligt och inget ”fel” på bilen som besiktning skall anmärka på, det är inget trafikfarligt, gällande service sa vi till dig tidigare på telefon att kamremen är bytt men service är inte gjord detta året därför ska de göras och att vi kunde serva bilen om du ville ha den men vi går inte med på att göra en service när du försöker pruta 9 000kr på en bil som kostar 35 000kr. Bilen såldes samma dag till en annan som är nöjd med bilen och förstår att arbetsbilar som är 12 år gamla inte är i nyskick.

Rated 5 out of 5 stars

Har köpt 2 bilar av belle meddelade vad…

Har köpt 2 bilar av belle meddelade vad som var vidgjort stämde till punkt den ena rök blått för de bytt turbo var bara köra till det slutade rycka turbon var bytt har aldrig blivit lurad kommer köpa bil igen Christer

June 11, 2024

Sjukt oseriös bilfirma

Under provkörning var det inget konstiga ljud eller dylikt på bilen.
Två dagar efter provkörning skulle jag skriva papper och hämta bilen och då skulle bilen vara klar med vinterdäck så affären skulle gå snabbt och enkelt.

När jag kommer på plats står bilen fortfarande på sommardäck och dom ber mig komma tillbaka om en timme så ska bilen vara klar.
Så jag körde hem och hämta min son(7år) då bilen trots allt skulle vara klar och vi enbart skulle skriva papper.

Vi satt där i ett kallt kontor och frös och var hungriga i 3 timmar för dom här tappade människorna tyckte det va jättesmart att dra hjulbultar med mutterdragare. Så hylsan till låsbultarna gick sönder och dom fick banka och slå loss låsbultarna och därmed slog sönder fälgarna samtidigt(vilket jag inte såg förens dagar senare).
Vilket dom inte sa ett ord om förens efter vi hade skrivit papper.

Dagen efter när jag skulle iväg med bilen gnisslar och viner det från motor och bakbromsarna ligger på hela tiden(nya bromsar).

Så jag och min vän som är bilmekaniker fick se över felen, köpa delar och fixa problemen.

Vattenpumpen var på god väg att skära helt, detta hade dom bara smörjt upp lite lätt för det inte skulle låta.
Bromsskivorna bak var nya och beläggen är oklart om dom va nya eller gamla, oavsett så hade dom inte rengjort och smörjt upp glidytorna så beläggen satt helt fast.

Och tack vare deras idioti med mutterdragaren så måste jag köpa nya hjul bultar och nya hjulager/nav då dom skrotade gängorna.

Med allt detta börjar vi hamna på en kostnad på ca 20-30 tusen om man lämnar in bilen på en RIKTIG verkstad.

Så detta var första och sista gången jag köper bil hos dom klåparna.

December 12, 2022

bilen helt kaos

bilen helt kaos, fick laga en 12.000 kr's bil för över 18.000 om den skulle funka att köra med efter 4 dagar, avgasystemet trillade av, all fjädring sönder och det är bara några av alla problem , ända gången snubben ens var trevlig var när jag räckte över deras pengar , scammers

August 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Helst ingen stjärna alls!

Helst ingen stjärna alls!
Att det finns såna firmor i sverige för mig är ett gåta,
Dom säljer bilar med fel på och inga garantier
Utan man för betala extra för att fixa bilen som dom har sålt trasigt 😞
Jag ska alldrig ens gå i närheten av den äckel firman
Stort varning !!!!!!!!

September 21, 2021

BEDRAGARE!!! VARNING

Köp aldrig bil av denna människan. Han luras på alla sätt han kan. Köpte bil för 150.000 som gick sönder efter några dagar. Vägrar reparera eller ta tillbaka bil. Förfalskade ett papper på att jag har skrivit på att jag köpt en bil som har växellåda och motor fel. Detta va det ända sättet han kunde bli fri från skuld, säkert enligt hans advokat o hans revisors råd .Han och hans säljare är givetvis polisanmälda och anmälda till ARN.

September 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Begärde handpening för att titta på bil

Begärde handpening för att titta på bil, vägrar betala igen efter det ej blev köp pga av att bilen var i dåligt skick och import (som de EJ meddelades) tycker inte att de inte skall meddela detta...

En SERIÖS firma meddelar ALLT, En SERIÖS firma återbetalar... men detta är ingen seriös firma...

October 22, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look