En 5 stjernet oplevelse med pil op på det 4 stjernede Botiquehotel Sivgaarden(tidligere Benniksgaard) ALT, SOM I ALT, klappede til punkt og prikke. En sjælden oplevelse i den danske hotelverde... See more
See what reviewers are saying
Et rigtig dejligt ophold. Lækker og inspirerende 4 retters menu. Flot restaurant og sødt personale. Vi havde booket luksus suite i annekset, luksuriøs stor lejlighed. Vi oplevede dog at der var... See more
Company replied
Fint værelse.Aftensmaden skuffede gevaldig. Morgenmad ok.Netto rundstykker. Masser af gæster.Så kort sagt:ok sted men kvantiteten hersker fremfor kvaliteten.Dem der er ansat for at lede de venlige un... See more
Company replied
Badeværelset lugtede helt forfærdeligt af kloak. Vi klagede gentagne gange over dette uden at der blev gjort noget ved det. Det værste var, hotellet udmærket godt vidste dette, fortalte rengøri... See more
Written by the company
Det idyliske hotel ved Benniksgaard Golfbane med udsigt over Flensborg Fjord, tæt på E45 og grænsen
Sejrsvej 101, 6300, Gråsten, Denmark
- info@benniksgaardhotel.dk
- www.benniksgaardhotel.dk
No recent history of asking for reviews
Mindesamvær
Meget fin betjening. Alt var som aftalt. Der var rigeligt. Vi fik boller med pålæg og kagetapas. Stor ros!!!!

Reply from Benniksgaardhotel
Fed oplevelse og god mad 😊😊 god…
Fed oplevelse og god mad 😊😊 god betjening 😊😊

Uddannelse i gæsteservice
Vi ankom ved kaffetid og blev af receptionen opfordret til kafferestauranten, hvor der var kaffe- og kagebord. Baren ved kaffebordet var betjent af to mand (en ældre og en ung tjener) Vi starter med at spørge ind til om nogle af kagerne var Glutenfrie, hvorefter den ældre tjener begyndte at grine, slog ud med armene og oplyste, at det ved han ikke noget om - den unge tjener gemte sig under bardisken (ja han gemte sig) kom dog op efter en lille periode og oplyste, han var konfliktsky. Den ældre tjener griner stadig og udviser på intet tidspunkt hverken lyst eller vilje til at undersøge vores spørgsmål om én af kagerne er Glutenfri. Det skal oplyses, at vi før vores ankomst har oplyst Benniksgaard, at den ene af os har Glutenallergi. Det er helt ok, hvis en tjener ikke ved om de kager de tilbyder indeholder Gluten - men det er IKKE ok blot at grine og efterlade gæsten uden svar eller i det mindste prøve at undersøge sagen.. Vi går uden kaffe og kage.
Generelt virker stedet ellers ok, hvor værelset vi havde ligeledes var ok, ligesom morgenmaden var tilstrækkelig og varieret. Ved ikke om vi blot har været uheldige med betjeningen, men opfordre til, at Benniksgaard bruger lidt tid på at hjælpe de tjenere der passede kaffebaren med lidt undervisning i gæsteservice.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, kan helt sikkert anbefaledes! Det var et rigtig fint værelse og maden var sindsyg lækker.
Der var god service og rar betjening hele vejen igennem.

Følere mig lidt snydt
Følere mig lidt snydt. Vi hade bestilt et golf ophold, 2 gange golf, 2 retter aftensmad, overnatning og morgenmad. Hade vi i stedet for bestilt et efterårs ophold og selv stået for golfen, hade vi sparet 200 kr og fået 4 retter til aften. Så man skal huske at se sig for før man bestiller. Forretter til aften var ok men lidt kønsløs. Hovedretter smagte godt , men størrelse var næsten en fornemmelse. 2 små kartofler, 3 tynde stykker rodfrugt, og hvis jeg skal være sød 80 g kød. Så inden vi forlod restaurant hade vi bestilt en pizza fra Gråsten pizza for ikke at gå sulten i seng. Fin værelse og en god morgenmad. Golf delen var super og kan godt anbefales.

Reply from Benniksgaardhotel
Det var et meget hyggeligt sted
Det var et meget hyggeligt sted, og alt var helt i top. Der var faktisk ikke noget dårligt man kan sige om Benniksgaard Hotel. Vi kommer gerne en anden gang.

Familieophold
Vi er lige kommet hjem fra et fantastisk dejligt ophold, med hele familien.
Vi kom den 14/10, Og nåede at spille golfbanen 2 gange. Den 15/10 kom børn og børnebørn, ( Vi var 16 ) og vi fejrede vores sølvbryllup der. Vi fik noget dejligt, veltilberedt mad. Tjenerne var humoristiske og søde. De gjorde det godt og der er en god atmosfære der.
Vi kommer gerne igen, både til golfbanen og til ophold på hotellet.

Reply from Benniksgaardhotel
Vi kan kun takke for et skønt ophold…
Vi kan kun takke for et skønt ophold den 14/10-15/10. Anneks juniorsuite så fint, rent og hyggeligt. Kagebord og kaffe herligt og aftensmad kunne ikke være bedre. Personalet så gode og baren var ligeledes top klasse en herlig måde at slutte dagen af på.
Vi takker❤️🕺🕺

Reply from Benniksgaardhotel
Lækkert mad og venlig personale
Aftensmad / gourmet: Lækkert og smagfuld mad lavet med gode råvarer. Sød og venlig personale i receptionen, restaurant og morgen serveringsstedet. Lækkert og et godt udvalg til morgenmaden.
Værelserne var okay og helt renligt.

Weekend ophold
Dejlig suite med udendørs jacuzzi og udsigt ud over Flensborg fjord dejlig mad i restauranten og flink betjening.

Dejligste efterårsophold
Dejligste efterårsophold, virkelig godt tilbud!
Boede i anneks, juniorsuite.
Lækkert og smagfuldt indrettet, rent og alt i skønneste orden!
Maden og service i restauranten helt i top, vi følte os meget velkomne.
Området SÅ smukt.
Vores bedste anbefalinger, og vi kommer meget gerne igen👍🏻

Reply from Benniksgaardhotel
Et dejligt ophold på Benniksgaard er nu…
Et dejligt ophold på Benniksgaard er nu slut.
Vi er blevet mødt af høj service og venlighed og kommer helt sikkert igen.

Reply from Benniksgaardhotel
Bare et super godt hotel
Bare et super godt hotel. Vi kommer igen og igen.

Reply from Benniksgaardhotel
Har været her flere gange
Har været her flere gange. Altid god mad og fantastik service.

Reply from Benniksgaardhotel
Lækkert mad, god betjening og meget fin service
God betjening og meget fin service
Søde tjenere
Lækkert mad
Dejligt sted vi gerne vil anbefale

Reply from Benniksgaardhotel
Vi var 3 kvinder på golf tur til…
Vi var 3 kvindernpå golf tur til Benniksgård. Vi blev mødt af 3 unge kvinder i receptionen, som med glæde og overskud tog imod os. De var imødekommende og gjorde alt for at give os et godt ophold. Selvom køkkenet var lukket fik vi smurt en dejlig banesandwich. Et stort lyst værelse og rigtig god mad. Også golfbanen var meget spændende. Vi glæder os til at komme igen.

Gute
Gute, stilvolle Unterkunft. Sehr freundliche, hilfsbereite Mitarbeiter, sehr gemütliches Restaurant mit guten Speisen. sehr schöne Umgebung

Fantastisk stemning
Vi har lige været på ophold, hvor vi spillede en runde golf og efterfølgende nød 4-retters menu med vinmenu i restauranten. Vi boede i Annekset. Allerede ved ankomsten bliver vi mødt af venligt, imødekommende og ekstremt friskt personale, så der er lagt en god stemning.
Golfbanen er fantastisk lækker. Værelset er super fint og rent. Maden smager virkelig lækkert og er veltilberedt. Personalet har en fed humor og der er en god stemning. Vi har haft et fantastisk ophold og kommer gerne igen.