BG Institute Reviews 40

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

BG erbjuder ofta väldigt duktiga och kunniga kurslärare, handplockade för sin expertis i det aktuella ämnet. Jag upplever att det är hög kvalitet på BG:s kurser, och föreläsarna har tillräcklig erfare... See more

Rated 3 out of 5 stars

Bra översikt över det mesta av den lagstiftning som är aktuell för "Skogen och fastighetsägaren". Skrapar på ytan men ger en snabb översikt. Tränger alltså inte in på djupet i något. En av föreläsarna... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hög nivå på föreläsarna och bra utbud av kurser. De digitala föreläsningarna fungerar över förväntan bra och möjliggör deltagande trots att man har resväg till ex vis Stockholm. Väldigt fin service at... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har gått tre digitala kurser (rättsmedicin, DNA-bevisning och förhörsteknik). Överlag väldigt nöjd med kurserna och kursmaterialet. Bra service när jag inför och efter utbildningarna hört av mig med... See more

Company replied

Company details

1. Law School
  2. Education Center
  3. Management School
  4. Study at Home School

Written by the company

BG Institute är marknadsledande inom privat utbildning i juridik. Det är en position vi nått genom att alltid sätta våra kunders behov i centrum. Vi genomför kontinuerligt undersökningar, vi lyssnar till dina behov och vi anstränger oss alltid lite extra för att vårt utbud ska vara det bästa och mest aktuella på marknaden. Därför har vi knutit till oss de främsta experterna och specialisterna inom varje område. Vid en kurs hos BG Institute får du djupgående analyser och aktuell kunskap utifrån rättspraxis och fallstudier. Du får även med dig praktiska verktyg och möjligheten att diskutera materialet med utbildare och andra kursdeltagare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med det material…

Jag är väldigt nöjd med det material och den utbildning som BG Institute tillhandahåller. Tyvärr har det inte fungera med webbsändning. Det skapar lite frustration.

June 4, 2021

Reply from BG Institute

Trevligt att höra att du är nöjd med vår utbildning. Vi beklagar att det inte fungerat för dig med tekniken. Vi spelar in alla våra kurser så du får gärna höra av dig till oss så kan vi säkert hitta en lösning så att du får se kursen i fråga.

Utmärkt kurs

Utmärkt kurs. Kan rekommenderas.

June 3, 2021

Kul att du är nöjd!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har ett kompetenspaket som jag…

Jag har ett kompetenspaket som jag dessvärre inte utnyttjat alls, men alla kontakter med BG Institute har alltid varit supertrevliga. Och de utbildningar jag gått tidigare år har jag alltid varit mycket nöjd med.

May 31, 2021

Reply from BG Institute

Kul att höra att du är nöjd med oss. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta kurser som passar just dig.

Rated 5 out of 5 stars

Har gått tre digitala kurser…

Bra service när jag inför och efter utbildningarna hört av mig med stort och smått. Köpte ett utbildningspaket och har fått bra hjälp att ta vara på möjligheten, dvs hitta och boka relevanta kurser.

Reply from BG Institute

Tack för din recension. Fint att höra att du är nöjd med ditt Kompetenspaket.

Rated 5 out of 5 stars

Bra kurs med insatta lärare

Bra kurs med insatta lärare. Trots att jag arbetat med ämnet i tio år så fick jag lära mig nytt.

Reply from BG Institute

Tack för din feedback! Roligt att höra.

Rated 4 out of 5 stars

Kursinnehållet har varit bra, men det praktiska runtomkring mindre bra

Kursinnehållet har varit bra i alla de kurser jag gått hos er. Negativt är att ni som enda kursinstitut tar extra betalt för kurspärm, en kurspärm som man sedan inte får ut. Om jag minns rätt så är det vid tre tillfällen som jag har betalt extra, men inte fått kurspärmen. Ni har lovat återbetalning, men den kommer aldrig. Det drar ner hela upplevelsen. Det känns inte seriöst.

Reply from BG Institute

Tack för din recension. Vi ber om ursäkt för problemet med dina kurspärmar och har tagit detta vidare internt.

Väl planerade kurser

Väl planerade kurser med intressant innehåll och duktiga föreläsare

Reply from BG Institute

Kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss :)

Avancerad lokalhyresjuridik

Avancerad lokalhyresjuridik

Väldigt trevligt bemötande av personalen på BGI före kursen. Föreläsarna var också trevliga och kompetenta och det känns som att de ansträngde sig för att besvara alla frågor och belysa svåra gränsdragningar med relevant praxis.

May 20, 2021

Hej Johan,
Vad roligt att du är nöjd med kursen.

Rated 3 out of 5 stars

Tekniken var ganska ok

Tekniken var ganska ok, men hackade en hel del.

April 27, 2021

Hej Almina,

Tråkigt att höra, du kanske vet att du alltid kan kolla på en inspelad version av utbildningen upp till 30 dagar efter livesändningen? Då kommer kvaliteten att vara bättre om det var problem med sändningen sist.

Jag ska kommer att följa upp problemet, om du har möjlighet får du gärna berätta vilken kurs det var och när du gick den?

Stort tack för din feedback, den hjälper oss att bli ännu bättre =)

Företagsöverlåtelse…

Gick i går kurs i Företagsöverlåtelse och det var en bra utbildning med kunniga föreläsare, vilka lämnade även tips och råd som kan användas i verkligheten.

April 22, 2021

Hej Göran,

Var kul att höra att du är nöjd med kursen och att du fick med dig bra tips som du kan använda.

Stort tack för din recension =)

Rated 5 out of 5 stars

Spännande urval på kurser och verkligen…

Spännande urval på kurser och verkligen kompetenshöjande. Blir alltid lika trevligt och professionellt bemött, uppskattar flexibiliteten och alla duktiga föreläsare.
Kan varmt rekommendera BG Institute som en framtida partner.

March 29, 2021

Hej Sanna,

Det är alltid lika trevligt att höra feedback som din, vi bockar och vi tackar för dessa trevliga lovord. Vi jobbar hårt med vår kundservice och uppskattar därför din återkoppling, stort tack!

Rated 5 out of 5 stars

Jag deltog nyligen i deras arbetsrättsliga nyhetsdag

Jag deltog nyligen i deras arbetsrättsliga nyhetsdag med Åsa Erlandsson. Ett jättebra föreläsning med en engagerad föreläsare som lyckades hålla en härlig energi genom hela föreläsningen. Matnyttig information för arbetsgivare och jag kan varmt rekommendera kursen. Vi har även valt att köpa deras utbildningspaket för HR, ledarskap och personal under ett år och jag ser fram emot att delta på utbildningarna. De jag varit i kontakt med på BG Institute har varit väldigt tillmötesgående och gör allt de kan för att tillgodose kundens behov. Vid flera tillfällen har de gjort det lilla extra som överträffat mina förväntningar.

March 25, 2021

Hej Matilda,

Var roligt att du är nöjd med Åsas föreläsning, hon är en klippa. Vi gör vårt bästa för att bemöta våra kunder med så bra service vi kan. Tack för att du berättar att vi gjort bra ifrån oss, det är smickrande och viktig feedback =)

Stort lycka till med fortsätta kurser Matilda.

Med vänliga hälsningar Sam.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med BG Institutes…

Jag är mycket nöjd med BG Institutes kompetenspaket eftersom det ger mig möjlighet att välja och vraka i utbudet av kurser. Ibland krockar det i kalendern kan och då kan jag följa kursen i efterhand genom inspelningen. Passar mig utmärkt då jag arbetar med humanjuridik och saker kan komma upp med kort varsel. Det skapar en flexibilitet som gör att jag inte behöver missa ett förordnande på grund att jag är låst vid ett kursdatum.

March 21, 2021

Hej Malin,

Det är precis därför vi tagit fram detta paket, för kunder som dig. Kul att se kvitto på att du är nöjd. Vi tar åt oss dina lov ord och bockar och tackar.

Bästa kurserna

Bästa kurserna! Lyhörda för vad vi kursdeltagare vill ha o ordnar kurser efter de behoven o önskemålen.

March 1, 2021

Reply from BG Institute

Tack för de vänliga orden Denise, vi försöker vara lyhörda.

Allt gott!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har under många år använt oss av BG…

Vi har under många år använt oss av BG Instituts kurser. Kurserna är alltid relevanta och alltid mycket givande. Extra plus för att det alltid är enkelt att komma i kontakt med ansvariga på BG och att BG alltid är tillmötesgående vad gäller särskilda önskemål. Bästa möjliga betyg till BG

February 25, 2021

Reply from BG Institute

Vi blir så glada av att höra detta Johan, vi tar det till oss och tackar så hjärtligt för de fina orden. Tack!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har under många anlitat BG för vår…

Vi har under många anlitat BG för vår utbildning och är synnerligen nöjda med såväl föreläsare, genomförande av kurser och bemötande i stort och smått.

February 25, 2021

Reply from BG Institute

Jättekul att höra att ni är nöjda med oss Fredrik.

Tack vänligen, för er feedback.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look