havde bestilt div. frø, de kom hurtigt, blev sået i vindueskarmen for at være på forkant med tiden. selleri, gazania og Annanaskirsebær, var der ikke skyggen af liv i, kålen var god nok, så nu er... See more
Bjarne's frø og planter
See what reviewers are saying
Jeg har nu handlet 4 gange hos bh-froe.com Bjarne som indehaveren hedder har denne dejlige hjemmeside med alverdens forskellige frø, - et kæmpe udvalg. Jeg har hver eneste gang fået frøene m... See more
Ordren blev leveret efter få dage, med alle de bestilte varer. Der var endda en ekstra pakke frø med en lille håndskreven besked om en god sommer. Kæmpe udvalg på siden, samt fornuftige leveri... See more
hold da op for er GOD service
Jeg skulle købe 2 vækst led pærer
dem fik jeg men en meget god beskrivelse af hvordan de skulle bruges her og nu, og fik også en forklaring på hvordan jeg skulle bruge dem når jeg skulle spirre.
og ja så var lige alt det andet jeg fik gode råd og vejledning om
kan kun anbefalde at købe her fra
God service og vejledning
Jeg har flere gange købt Potter, vægstlamper og andet ved Bjarne og hver gang har jeg fået god og kyndig vejledning når jeg har fortalt hvad mit behov var. Selvom Bjarne driver en forretning forsøger han ikke at sælge dig noget du ikke har behov for og man kan derfor trygt rådføre sig med ham.
Udover ovenstående så er service, udvalg og priser super.
5 stjerner herfra og mine varmeste anbefalinger.
Den bedste frøpusher
Jeg har handlet en del gange hos Bjarnes Frø og kan virkelig anbefale ham.
På Facebook er der også en rigtig god gruppe Bjarnes frø og planter hvor man kan få vejledning - også af Bjarne selv. Herudover er der ofte gode tilbud, fri fragt mm.
Rigtig god virksomhed
Godt udvalg og god information om frø og "tilbehør".
Lynhurtig levering.
Kan anbefales
Stort udvalg af frø, med rigtig god spiringsrate og fornuftige priser.
Billige potter og andet tilbehør som efterhånden er umuligt at anskaffe i en almindelig butik (planteskole, bauhaus osv.)
Hurtig og personlig levering
Min oplevelse af at handle hos Bjarne har været god. Jeg fik ham anbefalet via flere forskellige chili-sites.
Man føler nærmest at følgebrevet er personligt og det er hyggeligt.
Hvis der skal gøres noget bedre er det at der sendes en mail til kunden om at varerne er på vej. (Det er så dejligt når man er en utålmodig forbruger der bare glæder sig til at få sin vare)
Perfekt og lynhurtigt
Jeg skulle bruge potter og kasser til forspiring, og Bjarne's Frø og Planter havde de bedste priser, så jeg bestilte spirekasser og 100 potter. Hjemmesiden er flot og overskuelig, og udvalget er rigtig godt og stort. Bestillingen er pærelet, og man kan sågar betale med Paypal, det er rart. Varerne blev sendt aldeles omgående, og var her dagen efter i en solid papkasse, så ingen potter var blevet mast. Det kan ellers sagtens ske ved lidt hårdhændet Post Danmark behandling. Alt i alt et fuldkommen perfekt køb, en rigtig god online butik, der handler jeg helt sikkert igen. Kan absolut anbefales, og især de, der er på udkig efter et lidt anderledes udvalg af planter, end man ellers finder hos mange online butikker, bør tjekke Bjarne's, for her er et rigtig fint udvalg.
Hurtig levering og super service
Har bestilt frø og diverse andre ting fra Bjarne i flere omgange, altid har leveringen været lynhurtig. Jeg har fået hjælp pr. e-mail til forskellige spørgsmål og ændringer af ordrer, også her har servicen været i top
Hurtig levering men vare mast
Har netop modtaget mine chillifrø. Glæder mig til min første høst og til at give Bubber baghjul :-)
Jeg havde bestilt et "minidrivhus" der desværre var mast, da emballagen nok ikke var verdens mest stabile.
Har uden held forsøgt at ringe og skrive til virksomheden vedr afklaring.
Fremragende!
Har handlet der et par gange, og har altid været super glad for det. Tingene bliver leveret kanon hurtigt (seneste kom dagen efter jeg havde bestilt) og deres sortiment er fantastisk. Derudover er der vejledninger til stort set alle deres planter/frø (man skal barelige finde linket på siden)
Den eneste småfejl jeg har oplevet var en levering af en for lille flaske gødning, men ved henvendelse på kontakt-siden, hvor jeg fik svar indenfor få minutter(!), blev den rigtige vare fremsendt - de er virkelig høflige og imødekommende ved henvendelse.
Klart en side jeg vil anbefale til alle, der er på jagt efter spændende planter og frø!
Perfekt og hurtig levering.
Bestilte nogen friske chilier torsdag og havde dem allerede fredag, de var friske og det hele var bare perfekt :)
Gode produkter og hurtig levering
Jeg ville have givet 5 stjerne, hvis der var detaljerede informationer på alle chilier. Produkterne er gode - kæmpe udvalg.
fin handel
Det kunne dog være dejlig med en vejledning på chilifrø`ene
Super handel!
Ikke rigtig noget at sætte fingre på.
Der er et utrolig stort udvalg på hjemmesiden og jeg mener virkelig et STORT udvalg.
Der var dog enkelte vare udsolgt, men det kan vel forventes alle steder...
Ang. priser og forsendelse er der også her rigtig god service.
Så go nuts!
Super
Kæmpe udvalg på siden, samt fornuftige leveringspriser.
Anbefales varmt.
Hurtigt og nemt
Bestilte mine frø lørdag d 13 og om tirsdagen havde jeg dem.
Det var kun frø jeg havde bestilt men de kom alle og som sagt meget hurtigt.
Synes der er et stort udvalg at vælge i mellem.
Hvis der er noget som skulle trække ned så er det at der ikke er noget/nogen forklaring om såning, højde, hvornår de blomster osv. på selve poserne.
Nu skal de bare i jorden og så vil jeg opdatere om dette senere.
Men jeg handler gerne her igen
:-)
fantastisk kundeservice
overskriften siger alt, super god kunde service, hurtig levering.
man mærker tydeligt at manden brænder for sine frø;)
Exotiske frø og behagelig service
Bjarnes hjemmeside indeholder en del flere frø end den typiske hjemmeside af denne kategori gør. Jeg befandt mig i et drømmeland af tanken om spændende planter og anbefaler varmt andre at handle der.
Telefonservicen var også behagelig :)
Ualmindelig god service
Har handlet flere gange hos Bjarne og han giver en rigtig god og personlig service.
Udvalget er enormt og eneste problem er at bestemme sig når man nu engang kun har den plads der er i et 11 kvm drivhus!
Mine varmeste anbefalinger til Bjarne.
Super sted at handle.
Her findes alt hvad hjertet begærer. Dejligt stort udvalg, nem og overskuelig side og lyn hurtig levering.
Bjarne er til stor hjælp hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.
Helt sikkert det bedste sted at købe frø :)