Jag har sprungit runt hemma i bikini överdelen du provade ut på mig förra veckan, bara för att det är nästan overkligt för mig, hur en bikini kan vara så fantastisk, har aldrig någonsin haft en bik... See more
See what reviewers are saying
Tack för fantastiskt bra, proffsig och mycket prisvärd hjälp med en ny garderob. Bikini och bh som sitter som gjutna. Vill även rekommendera de med behov för protes bh att göra ett besök då resultate... See more
Har sett henne på sociala medier och hon är väldigt kunnig, inspirerande och bra på alla sätt!
Company replied
Hos BH pia är det verkligen en safezon.Där spelar det ingen roll om du tampas med några extra kilon eller om du inte tycker pm att prata med folk pga av olika diagnoser.Bh pia har en grym fingertoppsk... See more
Company replied
Jag har inte vart hos dig ännu men har…
Jag har inte vart hos dig ännu men har en tid i maj....längtar!

Reply from Bhpia
Kan varmt rekommendera Bh Pia märkte…
Kan varmt rekommendera Bh Pia märkte direkt att hon kan bh och hitta ens bh storlek. Lär boka en ny tid genom en snar framtid.

Reply from Bhpia
Super glad tjej som kan sin sak.
Super glad tjej som kan sin sak.
Kände mej varmt välkommen och omhändertagen.
Pia har ett så stort utbud att det var svårt att välja .
Köpte underkläder och bikini. Pia visade fler färger på bikinin på datorn och hon beställde hem åt mej.. det kallar jag super service..
Tycker alla ska unna sig detta..

Professionellt!
Rekord i antalet provade bh:ar på en timme! Ypperligt att bara kunna stå in the boob-nude och få testa bh efter bh utan att rafsa rundor efter rätt storlek och modell själv. Mycket professionellt rakt igenom. Enda problemet är väl att välja ut rätt antal efter sin plånbok 🤣

Världens bästa bh-Pia
Världens bästa bh-Pia! Här är alla säkra, kom som du är och Pia hjälper dig utan dömmande blickar! Bäst helt enkelt 😍

Reply from Bhpia
Jag har aldrig varit hos Pia
Jag har aldrig varit hos Pia - ÄN. Men jag följer henne starkt, och jag ska bara vänta tills jag får okej på läkarens titt på mitt hjärnröntgen.
Att följa henne, med sin stora kompetens, det är en ynnest. Tack Pia för din efterlysning, och för att du fortsätter att tro på oss människor ❤️❤️

Toppenbutik
Jättefin butik med superproffsiga och kunniga Pia som hjälper dig att hitta bh och badkläder som sitter perfekt! Jag har också efter mitt besök gjort nya beställningar genom Pia och det funkade jättebra det också.

Reply from Bhpia
Har för första gången i livet bh-ar som…
Har för första gången i livet bh-ar som är sköna och passar! Pia är grymt duktig på att prova ut, proffsig i sitt bemötande och har grym koll på det hon gör.

Grym på det hon gör
Pia är en underbar frisk fläkt, så äkta och framförallt grymt duktig på det hon gör!
Proffisionell o varmhjärtad, BH Pia har stort utbud och det finns något för alla i underklädes kategorin

Bästa hjälp gällande underkläder
Bästa hjälp - gällande underkläder
Helt klart den bästa upplevelsen någonsin som jag har fått i en underklädesbutik. Vilket utbud - blev så chockad över hur mycket det fanns på liten yta och hur organiserat allt var!
Först ett besök med mamma för att hitta underkläder till stora dagen och sedan ett till med mina tärnor för att även hitta något till dem inför stora dagen. Proffsig hjälp, som verkligen ser till att du kommer därifrån nöjd! Har nu mera en favorit bh - som jag nästan är lika fäst vid som en snuttefilt när man var liten. Rekommenderar helt klart ett besök!

Reply from Bhpia
Pia är grymt duktig på det här med bh
Pia är grymt duktig på det här med bh! Efter att ha varit hos henne första gången insåg jag att jag aldrig tidigare haft en bh som suttit riktigt bra. Numera har jag det! Hon är dessutom trevlig, rolig och väldigt serviceinriktad. Och här finns bh i alla möjliga storlekar och utseenden.
Vill du köpa riktigt billig bh är det inte hit du ska åka, men vill du köpa väl inpassad, snygg bh av bra kvalitet så ÄR det hit du ska åka.

Reply from Bhpia
Den här underbara butiken med den bästa…
Den här underbara butiken med den bästa service du kan tänka dig. Varit där tre ggr och kommer aldrig att köpa underkläder någon annanstans. Kan varmt rekommendera er alla att besöka den här lilla butiken utanför Varberg. /susanne

Kund från Borås
Kund från Borås - Det var en väl värd färd till dig BhPia! En mysig butik på landet med proffsig hjälp på många plan. Fodrad eller ej, bygel eller ej..badkläder mm. Häng inte upp dig på färgen det löser Pia. Så värt att få denna stund i butiken och hinns testas mycket, hon har rutin. Tack bästa Pia! 🤩✨🤗

Reply from Bhpia
Väl värt att köra många mil för!
Bh-Pia är väldigt trevlig och hjälpsam för att inte tala om hennes kompetens att prova ut bh-ar som sitter perfekt. Jag rekommenderar verkligen att alla som har svårt att hitta en bh som sitter bra ska boka tid hos Pia. Väl värt att köra många mil för.

Reply from Bhpia
Besöket hos Bhpia var exakt så positivt…
Besöket hos Bhpia var exakt så positivt som jag förväntade mig! Vid nästa besök blir det badkläder! 😃

Otroligt nöjd
Otroligt nöjd! Mitt första besök hos Pia och vilken service. Så stort utbud av modeller och storlekar.
Kände mig bekväm och det var roligt och lättsamt!

Reply from Bhpia
Fantastiskt bemötande och otroligt…
Fantastiskt bemötande och otroligt stort sortiment. För första gången i mitt liv har jag rätt storlek och det har påverkat positivt på så många sätt den där känslan att allt sitter där det ska. Värd varje krona! Ser fram emot att återkomma!
När BH-köp blir ett nöje!
Vart ska jag börja?! Så mycket som är bra med BH-pias koncept. Här får du individuell och respektfull hjälp att prova ut bad- och underkläder. Du får Pia och hela butiken för dig själv på förbokad tid. Pia är erfaren och kompetent samt signalerar ärlighet och glädje i det hon gör. Målet är att hitta rätt bh till din kropp och inte tvärtom. Aldrig har en timme gått så fort. De ev tillsynes höga priserna kompenseras med det faktum att du får med dig plagg och storlek exakt rätt för dig. Köpte 11 plagg vid första besöket och min lätta oro på vägen hem över att allt kanske inte var helt rätt i storlek.. gick över allteftersom plaggen användes ett och ett. Utöver detta finns hon till min stora glädje på instagram och facebook med lustfyllda och lärorika inlägg/filmer för alla kroppsformer. Den enda ev. nackdelen skulle väl vara att hon är så populär att tiderna snabbt bokas men det löser sig med framförhållning eller genom att hålla utkik efter avbokningar. Har du inte varit där?! boka tid och besök Varberg 🙌🏼 🍉

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.