Efter anbefaling skulle vi nu prøve Bies bryghus. 4 mennesker, en bestilte okseburger…middel kvalitet både burger og kvalitet på pommes, hvilket gjorde de kr 205 total uacceptabelt. 3 fik smørrebrød.... See more
See what reviewers are saying
Ny ejer juni 2021. Kæmpe applaus til den unge dygtige mand og hans personale. Mega lækker mad tilberedt af de bedste råvarer, skønne øl, hurtig og venlig betjening - og så til cafe-pris. Hvis vi boede... See more
Syntes 95 kr for et lille stykke ristet franskbrød med hønsesalat er meget dyrt maden fejlede ikke noget men syntes mængde ifht pris er ikke i orden
Super velsmagende mad og gode øl. Vi var der for første gang, men bestemt ikke sidste. Maden var en Masterchef finale værdig og de øl jeg smagte var virkelig gode. Vi fik en 3 retters menu som var... See more
Det var mega lækkert
Det var mega lækkert. Dejlig service og god stemning
God mad. Kedelig øl.
Maden var fin og rigelig. God betjening. Øllet var fladt, smagsløst og kedeligt.
Dejlig oplevelse
Hyggeligt lokale, meget velsmagende mad og øl og super betjening som gjorde vores aften til en succes.
Anbefales klart herfra.
For dyrt og mangelfuldt.
Til prisen på 178 kr for deres brunch buffet synes jeg, at buffeten var utilstrækkelig. Der var et meget smalt udvalg og kvaliteten af udvalget var kun okay. Jeg synes der manglede meget tilbehør til maden, bl.a. ketchup til deres scrabled eggs og sirup til pandekagerne.
Den samlede oplevelse var under middel og jeg planlægger ikke at komme igen.
Dejligt mad og betjening på BiesBryghus.
Dejlig aften med kollegaer på BiesBryghus, hvor maden var en ren nydelse og smagte fantastisk. Ikke mindst en super betjening.
Kan anbefales.
Hyggelige omgivelser med fantastisk mad
Hyggelige omgivelser med fantastisk mad, hvor man virkelig kan mærke at der er nogle i køkkenet der gør sig umage.
Gode øl, og bredt udvalg i vin. Højt serviceniveau og glad og smilende personale. Bies får hermed mine bedste anmeldelser.
Vi har prøvet at få brunch en del …
Vi har prøvet at få brunch en del steder efterhånden, og Bies brunch ligger helt klart i top 5..
Det er selvfølgeligt en smags-sag, og Bie's udvalg ramte lige vores, ogvi kommer helt sikkert igen...
Velsmagende middag i skønne lokaler
Jeg har haft fornøjelsen af at spise på Bies Bryghus ved flere lejligheder, og jeg er netop kommet hjem efter endnu en dejlig aften i de dejlige lokaler med veltilberedt mad.
I dag bestod forretten af en mild fiskesuppe med skaldyr og grønt. Hovedretten var okse med urter. Min ledsager fik anderilette med æbler til forret, og hovedretten var møre svinekæber med mos.
Mens vi ventede på maden, fik vi friskbagt brød med forskellige dyppelser. Brødet smager afsindigt godt - og det gør dyppelserne også.
Personalet var også i aften veloplagte og opmærksomme. Maden var som sagt veltilberedt, og udvalget af øl var særdeles glimrende.
Jeg kan bestemt anbefale Bies Bryghus, hvis du gerne vil spise et sted hvor, kokkehåndværket er i orden.
Dejlig oplevelse
Vi var i går på Bies Bryghus i forbindelse med et afdelingsarrangement, og jeg kan varmt anbefale stedet. Vi bestilte en spændende rundvisning samt ølsmagning og efterfølgende yderst velsmagende middag. Alt var til 5 stjerner, og det bliver ikke sidste gang jeg kommer der:-)
Lækker mad - træls afslutning
Jeg var for et par år siden forbi Bies Bryghus i arbejdsmæssigt sammenhæng. Vi fik en spændende rundtur og noget rigtigt lækkert mad.
Da jeg så at Bies restaurant for nylig havde et tilbud på deal.dk, besluttede min kæreste og jeg os for, at nu skulle vi prøve at køre en tur til Hobro - vi indløste vores dealbeviser forrige weekend.
I forbindelse med at vi bestilte mad og drikkevarer, spurgte vi ind til om det ville være muligt, at supplere vores dealbeviser med dessert.
På de menukort vi fik udleveret da vi fik vores bord fremgik det, at 2 retter koster 278 kr., mens tre retter koster 328 kr. - dvs. en 50 kr. pr. person.
Meldingen var at det kunne vi sagtens finde ud af - vi skulle bare "betale forskellen" fra de 2 til 3 retter.
Det lød fint! Vi kunne altid se om der var plads til en dessert.
Da for- og hovedret var indtaget blev vi enige om, at vi - efter en pause - også skulle prøve desserten - nu var vi jo af sted.
Da vi kommer op for at betale lyder regningen på 246 kr. - vi havde regnet med 156 kr.
(2 x hyldeblomstsaft i alt 56 kr., samt 2 x dessert i alt 100 kr.).
Desserten kostede nu pludselig 95 kr. pr. stk.
Tjeneren beklagede at han åbenbart ikke havde udtrykt sig klart.
Forklaringen var at prisen på desserten svarede til, at vi var kommet ind fra gaden og udelukkende havde bestilt en dessert - for dealbeviserne havde ikke noget med Bies restaurant at gøre.
Der var ikke noget at gøre - tjeneren "håbede at det gik".
Vi havde selvfølgelig 100 kr. mere, så selvfølgelig "gik det".
Men:
- Vi var i god tro ift. at merprisen ville blive forskellen fra 2 til 3 retter, som vi havde fået oplyst
- Det fremgår ikke af menukortet hvad en dessert koster alene, hvis man kommer ind fra gaden og bestiller den.
- Havde vi vidst at prisen var 95 kr. pr. stk, havde vi ikke bestilt dem.
Vi har efterfølgende kontaktet dem pr. mail, men har ikke fået et svar.
Uforglemmeligt bryllup
Min kone og jeg besluttede os for at holde bryllup ved Bies Bryghus. Dette er en beslutning vi nu tre måneder senere stadig klapper os selv og dem på skuldrene for. Hele processen fra en prøvemiddag over planlægning af dagen til selve festen var i særklasse. Vi blev fantastisk behandlet og vores gæster har ikke kunnet sætte en finger på dette flotte sted.
Et virkelig godt spisested!
Øllet er rigtig godt, måske ikke overraskende, men overraskende er derimod maden! Vi har spist der to gange, og begge gange har maden været på et rigtig højt niveau, noget du ville forvente at skulle til Århus eller københavn efter.
Udmærket betjening, venlig og usnobbet.
Eneste minus var ventetiden ved vores sidste besøg, den var for lang.
Dejlig sted og fin service.
Fik godt at spise og en god oplevelse.
Servering i top.
En enkel af de øl som jeg ville prøvesmage var jeg ikke tilfreds med og den blev straks bytte.
Jeg kigger gerne forbi en anden gang.
Jakob Petersen
MEGET dårlig service!
Har desværre kun dårligt at sige om Restaurent Bies Bryghus' service. Hvad maden angår kan jeg ikke sige noget, da jeg ikke nåede at få min mad.
Vi ankom med vores lille dreng på to måneder, og havde derfor en barnevogn med. Inden jeg overhovedet nåede at sætte mig ned kom en tjener hen og sagde jeg ikke kunne have barnevognen med, da han mente han ikke kunne komme forbi. Han bad mig om at sætte barnevognen udenfor i regnvejr. Det er så hvad det er. Kan godt acceptere barnevognen ikke måtte være der. Da jeg spurgte om jeg skulle sætte hele barnevognen ud, eller om jeg måtte lade liften stå, så han kunne sove deri var svaret: " Nej, alle andre plejer at sætte deres barnevogn udenfor, og det plejer ikke at være noget problem".
Jeg ville ikke byde min søn på 2 mdr., som også var meget træt, at skulle sidde på min eller min kærestes arm en hel aften, og ikke kunne sove. Jeg valgte derfor at køre hjem med den lille, og lade min kæreste blive og spise med resten af selvskabet. Jeg er virkelig chokeret over, at det tilsyneladende er et problem, at der står en lift ved siden af min stol, hvilket jeg ALDRIG har været ude for før. Jeg havde glædet mig meget til at spise dernede, men har bestemt ikke lyst til at komme igen.
Der burde være en aldersgrænse hvis det er politikken dernede. Jeg fik desværre ikke navnet på den mandelige tjener..