Goede service, na een miscommunicatie hadden wij alweer snel een andere en de goede bijbelhoes. Bedankt voor de goede en snelle service. Onze dochter is er erg blij mee.
Company replied
Snelle reactie bij vragen. Duidelijke uitleg voor het opmeten van de bijbel. Super mooi eindresultaat!! Snelle levering. De bijbelboezen zijn echt nog mooier dan ik had kunnen verwachten echt o... See more
Deze hoezen zijn fantastisch in alle opzichten: super kwaliteit dik echt leer, super nauwkeurig gemaakt, en past als een tweede huid! Het is bovendien erg betaalbaar, de keuze is enorm, en de communic... See more
Heel fijn contact gehad!! En wat een prachtige Bijbelhoes!! Ontzettend blij mee
Company replied
Op maat gemaakte BIJBELHOEZEN voor elke bijbel! Ons assortiment is: Leer, vegan leather, kunstleer, gecoat linnen en tafelzeil. Ook zijn er hoezen leverbaar van vilt (gerecycled en wolvilt) Ons motto: voor elke bijbel een passende hoes! Sinds 2006 :) Wij hebben een industriële naaimachine en volop keuze tot personalisatie van de hoes. Door middel van een gravure. Ook gouden letters behoren tot de mogelijkheid! Onze leer collectie is groot. Informeer gerust naar mogelijkheden. Ook hebben we ervaring met serie werk voor grote projecten! Een bijbelhoes is soms beste een inverstering, maar ons leer en vegan leather zijn van hele goede kwaliteit. Het vegan leather wordt ook vaak gebruikt voor meubels in de horeca. Dus op bijbelhoezen .nl is er voor elke bijbel wel een mooie hoes samen te stellen! Welkom in onze webshop. Elke donderdag worden onze bestellingen verwerkt (uitgezonderd de schoolvakantie's)
3361VJ, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Bijbelhoezen
Nadat ik mijn bestelling had gedaan. Kreeg ik bericht om voor alle zekerheid mijn Bijbel nogmaals op te meten.
Ik was fout! Dus zeer allert. Dank je wel, De bijbelboek past perfect.

Reply from Bijbelhoezen
Goede service om een bijbelhoes op maat te laten maken! Je kan je eigen wensen doorgeven en ze denken mee in wat mooie kleurcombinaties zijn!
Heel goed mailcontact en ik heb nu al maanden plezier van mijn mooie bijbelhoes.
Een mooie hoes mogen ontvangen en een fijne service, met snelle levering. Zeker aan te bevelen.
Snelle service, mooi en stevig materiaal. Heel netjes afgewerkt. Gaat jaren mee.
Learn more about other kinds of reviews.