Imkerij BijDaan Reviews 40

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

2 hele mooie F1 volken gekocht. Communicatie begon wat stroef maar Daan is heel druk en nam daarna ruim de tijd voor ons. Beste is gewoon daar even langsrijden. De volken doen het nu heel goed in onze... See more

Rated 2 out of 5 stars

Zeer slechte communicatie. Komem afspraken niet na. Wel mijn geld terig gehad na 3x bellen en meerdere appjes

Rated 1 out of 5 stars

Koningin besteld Niets gehoord tot op gegeven moment gebeld en iemand aan de lijn gehad. sorry order is er doorheen geglipt over het hoofd gezien vertelde ze wordt maandag verstuurd. Ik wacht nog s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Eerste keer hier iets besteld. Bestelling werd al dezelfde middag verzonden echter door een vertraging van de post duurde het nog 2 dagen. Maakt niet uit. Bestelling was goed verpakt en met een leuke... See more

Company details

1. Honey Farm

Information provided by various external sources

Imkerij BijDaan - Imkersartikelen, Honing & Bestuiving

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Wat een waardeloze service van deze…

Wat een waardeloze service van deze oplichters. Eerst weken aan de lijn gehouden worden dat de betaalde levering de volgende dag geleverd wordt, vervolgens in overleg de bestelling geannulleerd maar op het terugstorten van de betaling wacht ik nu al 1/2 jaar

December 8, 2021

Oplichters

Oplichters. Ik wacht weken op mijn bestelling en geen reactie. Erg slecht. Ik hoop dat jullie alsnog mijn beloofde product opsturen dan zal ik natuurlijk deze recensie aanpassen.

July 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

NIET LEVEREN WAT BELOOFT!

begin juni 2 van dit jaar bevruchtte F1 buckfast + elk 4 raam bijen met wat gesloten broed, voer en stuifmeel besteld. ik zou ze half juni ophalen vanuit Almere. bij aankomst allee maar 2 moeren zonder verder iets! flinke communicatie storing zei dat de fout bij mij lag. 1 week later kon ik ze ophalen. meneer zelf was niet aanwezig, wel stonden de volkjes klaar en kon toen niet controleren wat er in zat! thuis gekomen na inspectie bleken er geen 4 maar 3 oude ramen zonder voer en stuifmeel met wat karig bijen in te hangen! een moer was geel gemerkt (de kleur van vorig jaar) en de andere wit, maar slecht gemerkt! een van de vleugels zat voor een groot gedeelte met witte verf! kortom een zeer slechte service! ik heb wel eerder hier besteld zonder problemen maar dit was de laatste keer! een ieder die hier moertjes wil bestellen, raad ik aan dit eerst eens goed te overwegen! imkers gaan niet zo met elkaar om, ik ben echt teleur gesteld!

June 25, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Wij bestelden op 24 mei bij deze winkel…

Wij bestelden op 24 mei bij deze winkel voedersuiker voor onze bijen en wat we dringend nodig hadden omdat het voor de bijen een heel moeilijk voorjaar is geweest.
Omdat ik geen bevestiging kreeg en er na meer dan een week ook niets geleverd werd probeerde ik hen te bellen en te mailen helaas zonder resultaat. Niemand neemt daar de telefoon op en ook worden de mails niet beantwoord.
Ik bestelde mijn voedersuiker af omdat ik er geen fijn gevoel meer bij had en vroeg mijn geld terug.
Helaas heb ik een maand later nog geen geld terug en ook nooit iets ontvangen.
Ik stuurde een bericht via Facebook om te kijken of ik zo in contact kon komen maar daar krijg ik na een keer we gaan het nakijken en oei geen reactie meer. Ik heb hen daarom uiteindelijk geschreven dat ik het er niet bij laat zitten..... en dat doe ik ook niet!
Je voelt als klant niet alleen boos maar ook echt opgelicht geld ontvangen van mensen maar niets leveren! Ik hoop dat veel mensen dit lezen en zich goed bedenken voordat ze hier iets bestellen.

June 22, 2021

Opgelicht

Pas op met Daan, het is een oplichter.
In januari 2021 heb ik 15 kg ruwe propolis besteld, Ik heb zijn factuur ontvangen en mooi netjes op tijd betaald. Maar ik ben nog steeds aan het wachten op mijn propolis. Meerdere malen via messenger contact opgenomen, er zou iets zijn mis gelopen bij DPD en nog andere excuses. Uiteindelijk heb ik een FB-post gezet waar hij meteen op reageerde. Maar zelfs dan blijft het bij loze beloftes.
De volgende stap is via mijn advocaat.

March 12, 2021

Zeer kwadelijke ervaring

Zeer kwadelijke ervaring. Broedstoof besteld en BETAALD, nooit geleverd. Verschillende malen gebeld, de eerste telefoontjes staat klaar, daarna lieten ze de telefoon rinkelen of legden ze af.
Bestel daar niets

March 10, 2021

Daan levert niet!

Daan levert niet. Zorg dat je alleen betaalt als je spullen in handen hebt want anders kun je fluiten naar je geld. Als je daar bent lijkt alles goed geregeld maar als er iets niet klopt ben je kansloos. Dus: eerst spullen in handen en dan pas betalen. Of helemaal niks bestellen want ze nemen idd de telefoon niet op en reageren niet op mails of aanmaningen. Geen idee hoe ze denken dit vol te houden. Lees de andere reviews en bedenk je twee keer voor je iets bestelt! Neem deze reviews serieus want anders is het zonde van je geld... Wij hebben spullen besteld, niet geleverd gekregen en krijgen geen contact meer. Schandalige manier van handelen, tis eigenlijk pure oplichting en misleiding.

November 4, 2020

Opgelicht!!!

Besteld en betaald maar nooit iets geleverd gekregen!!
Het enige dat je ontvangt zijn loze beloftes!
Onbeleefd en klantenservice onbestaande. Gewoon een regelrechte oplichter en dief.
En ik ben zeker niet de enige.
1 ster is eigenlijk nog teveel.

May 13, 2020

Wel betaald, niets geleverd

Begin februari suikerdeeg besteld. Betaald. Nooit iets geleverd. Neemt de telefoon niet op en antwoord de mails niet. Maar zoals online te lezen is op diverse platformen ben ik niet de enige die door deze zaak opgelicht word.

May 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

besteld maar nooit geleverd al bijna…

besteld maar nooit geleverd al bijna 1,5 jaar!!! aan het wachten met veel te bellen en verschillende mails.
beloven dat ze me morgen meer gaan vertellen wat het probleem is maar weer geen antwoordt!!!!!!
ze houden je voor de gek!!!
ik wil mijn geld terug!!!!!

gaat over order 2218

May 3, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring bij kopen via de…

Slechte ervaring bij kopen via de webshop. Besteld, betaald, bevestiging en toen bleef het stil. 3 x achter aan gebeld, alleen maar smoesjes. Wacht inmiddels al 2 weken o materiaal wat ik nodig heb. DUS: niet bestellen, deze man heeft zijn zaakjes niet orde.

February 27, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Helaas maar 2 bijkasten gekregen van de 4, geen raten, geen pijp, geen tabak. Geen trackentrace geen btw bon, beloftes geen actie.

Helaas maar 2 bijkasten gekregen, waar we voor 4 betaald hebben, ook de tabak, pijp, wasraten, niet gekregen. Daan beloofd allerlei mails te sturen; geen track en trace gekregen, geen bon, en ook geen noodzaak van meneer om mee te werken of het op te lossen. Helaas moet ik aangifte gaan doen van oplichting via internet. Alles heb ik nu een maand geleden betaald en dan heb je het over enige honderden euros. En dan dit. Ook nog een verjaardagskado voor mijn man.
Er zou nog een pakket onderweg zijn, dat zou omdat het naar Portugal verstuurd moet worden bij de postnl, waar hun mee versturen zeggen ze, voor 500 euro zijn verzekerd. Dus waarschijnlijk strijkt hij dat ook nog op. Zo verdien je over de rug van goedgelovige mensen je brood. Ik wens hem leveringen toe, zoals hij leveringen aan ons doet.
Ik ga ook Marktplaats inlichten, daar had hij geadverteerd. Ik zal proberen mensen te waarschuwen tegen deze man en zijn bedrijfje.

July 9, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Stink er niet in mensen koop hier niet…

Stink er niet in mensen koop hier niet !
Ze beloven volgende dag levering, nu ze hadden na 1 dag het pakket niet eens aangeboden aan postnl.
In mijn ogen een stel oplichters ik moet maar zien of ik mijn pakket krijg, in ieder niet op de door hun beloofde dag en dat komt niet door de bezorgers maar gewoon door laksheid van bijdaan.
Bagger en nog eens bagger.

December 4, 2018

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look