Bilskolen

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Tog et lynkursus med Claus og han må siges at være den mest inkompetente lærer jeg nogensinde har oplevet. Teoritimerne bliver fyldt op med fuldstændigt ligegyldige anekdoter. Undervisningsmateria... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bilskolen i Gentofte, fik mig til at bestå køreprøven første gang. Jeg startede på en anden køreskole, og skiftede til bilskolen som gjorde det en glæde at have køretimer og teoriundervisning. Te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det her er virkelig den bedste køreskole, man kan komme i nærheden af. Efter at have gået et helt år hos en anden køreskole, som ikke præsterede andet end at hive penge ud af lommen på folk og levere... See more

Company details

1. Driving School

Information provided by various external sources

Her finder du alle informationer om bilkørekort og motorcykelkørekort og trailerkørekort. Vi er medlem af Kørelærerforeningen og giver ikke urealistiske billige pap-tilbud og du skal ikke lægge alle pengene første dag så du er fanget.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Kompetent og humoristisk undervisning.

Bilskolen klæder dig forsvarligt på til at tage kørekort. Både til MC og bil.
Jeg bestod selv både teori-og køreprøve første gang.
Den ubegrænsede teori og fleksible undervisning er lige i øjet.
Og så er det pisse hyggeligt! :)

November 27, 2013
Rated 4 out of 5 stars

41 er ikke for sent til et kørekort :-)

Jeg begyndte i februar 2013 efter lange overvejelser om et kørekort. Jeg valgte Bilskolen fordi den ligger centralt og læreren jeg talte med lød flink og forstående over for mine betænkeligheder. Jeg fik efter 4 uger allerede gennemført teoriprøven fordi jeg havde god tid i hverdagene, både til timerne og formiddagen og teorien om aftenen. Jeg havde en god dialog og jeg gik en del ekstra gange for bare at være helt sikker. 1 fejl ved prøven - pragtfuldt!
I skolevognen var jeg ret usikker da teknik ikke lige ligger til mig men efter de 3 timer på kravlegården havde jeg allerede fornemmelsen at det ikke var for sent at gå igang, jeg syntes det var sjovt og det er jo drivkraften. Da teoriprøven var overstået havde jeg 8 ekstra dobbeltlektioner og bestod køreprøven i første forsøg.
Jeg kan til enhver tid anbefale køreskolen da jeg havde så fin kontakt og blev hjulpet når det kneb.
4 stjerner fordi der ofte måtte bruges en del tid i teori på de elever der ikke lige havde styr på deres papirer og aftaler, men sådan havde jeg det nok også for mange år siden.
Ikk' så ringe at få et kørekort når man er 41 :-))

November 14, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Ville aldrig anbefale denne til nogen

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service. Det var ikke bare en, men flere ting der var galt.
Teorien: vi så en episode på tv, fik en test hvor efter [navn](køreskole lærer) gennemgik prøven og involverede en masse personlige problematikker b. la. om hans syge moster, hans datter osv osv. Og det var HVER eneste gang. Han gik ofte 30 min over tid. Jeg fik ikke noget ud af undervisningen og bestod udelukkende pga. en teori-hjemmeside og ikke hans undervisning.
Køretimer: da jeg skulle booke tid hos ham ringede og sms'ede jeg ofte forgæves og der gik til tider måneder imellem mine køretimer. Når jeg endelig kom ud at køre sad [navn] på facebook, ringede, sms'ede på sin mobil. Dette gjorde mig rigtig utryg og jeg endte i nogle rigtig ubehagelige situationer i trafikken fordi han ikke holdt øje med min kørsel.
Den uge hvor jeg skulle til køreprøve havde jeg planlagt en køretime nogle dage før. Det viste sig så at [navn] havde dobbeltbooket sig selv: han aflyste min køretime og blev sur på mig over at jeg ikke kunne andre dage før min prøve, han sagde at jeg 'var for travl'. Han aflyste så min køreprøve og sagde at vi måtte finde et andet tidspunkt.

Udover dette var [navn] upassende. Han fortalte mig tit at jeg var 'en flot pige', 'vild' og andre ubehagelige ting.

Jeg plejer normalt ikke at klage og jeg finder mig selv meget rummelig, men det her gik simpelthen over min grænse. Jeg har kun oprettet en profil herinde på trustpilot for at anmelde denne køreskole.

Ville ikke anbefale nogen at spilde penge på den her skole.

November 11, 2013

Behageligt og godt forløb

Jeg har taget MC kørekort ved Bilskolen, og det har været et meget fint forløb. Jeg valgte at tage kortet hos Søren, fordi jeg fik ham anbefalet.
Teoriundervisningen er kompetent og særdeles hyggelig. Der blev snakket om mange ting - ikke kun teori - men det gjorde, at der altid var en god stemning, så det var noget, man så frem til og ikke en sur pligt for at få lov til at køre MC.
Trafikundervisningen var meget behagelig. Søren er rolig og god til at hjælpe/berolige når man går i stå i et venstresving...
Hvis en ven spørger mig, om jeg kan anbefale et sted at tage kørekort, så vil jeg gladelig anbefale Bilskolen.

Amalie Schmidt

July 19, 2013

Dygtig kørelærer

Min oplevelse hos Søren og Bilskolen:
Søren er en absolut erfaren og god kørelærer - fin til at undervise.
Det er seriøst og målrettet, samtidig med en god stemning - han er rar og hyggelig..🙂
Jeg kan varmt anbefale Søren og Bilskolen som en kompetent og dygtig kørelærer til MC.

May 28, 2013

den bedste køreskole

jeg fik mit mc kørekort hos søren i 2005 men har siden anbefalet flere både til mc og bil og min egen søn tog kørekort der i 2008.

undervisningen er sjov og spændende og der er altid mulighed for at få ekstra teoriprøver så man er forberedt så godt som muligt til prøverne.

de nye lokaler på gentofte station er bare helt i top.

January 4, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Uvedkommende køreskole med lavt niveau

Det er snart længe siden at jeg tog mit kørekort hos bilskolen i Gentofte, men de dårlige oplevelser står stadig klart. Teoriundervisningen var for så vidt okay - dog var den præget af alt for mange anekdoter og dårlige kvindejokes og alt for lidt indhold. Det værste var dog klart køretimerne med Peter. Efter at jeg fik fortalt at jeg læste biologi på universitetet gik størstedelen af kritikken på at jeg læste for mange bøger og spillede for lidt sport og med belæringer om hvordan biologi er helt forkert - at reinkarnation er det rigtige, at planter har følelser osv. Der var ikke meget fokus på konstruktiv kritik og da jeg fik tog et par ekstra timer (som jeg følte mig presset til at tage) virkede det bare som en let ekstraindtægt af kontanter et par gange omm ugen. Det var i det hele taget en ubehagelig oplevelse og i dag ville jeg helt sikkert have skiftet kørelærer om måske endda køreskole.

December 27, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Kan anbefales, men...

Jeg bestod teori første gang uden problemer, og fejl, så det kunne næsten ikke være bedre. Jeg har dog heller ingen klager over selve teoridelen af kørekortet, det var fleksibelt, [navn] er ganske fin lærer (selvom han til tider bruger for meget tid på "snak" og historier fra gamle dage, når man egentlig bare gerne vil lære, og har spørgsmål). Fint med de fleksible "lær-selv" timer på bærbar også.

Stedet i gentofte ligger dejligt LIGE ved stationen, så det er nemt at komme til! Der er fint lille køkken, med kaffe, te osv. Alt det er perfekt.

Men havde så ikke den bedste køreoplevelse. Min lærer [Navn] var ganske sød, og havde helt styr på sine ting, men jeg synes han var en anelse for gammeldags. Han "hørte" mig ikke rigtig, og gik måske lidt for meget op i mindre bagateller, i stedet for at lære mig det vigtige ved at køre bil, som jeg sku bruge til prøven! Vi "klikkede" bare ikke helt, og det er nok en personlig ting. Men han var smadder sød!
Var "uheldig" at bestå 3. gang. Troede jeg ville have lettere ved det.

January 15, 2012

den bedste køreoplevelse

Teoriundervisningen er grundig, sjov og giver et godt helhedsindtryk af hvordan det er at køre bil. I løbet af undervisningen bliver der også fortalt sjove historier, og der er god stemning! Jeg følte aldrig jeg stillede dumme spørgsmål.
Jeg havde en rigtig sød kørelærer, som motiverede mig hver gang. Jeg er nu tryg ved at køre bil, tak til hende!

Tusind tak!!

December 19, 2011

Fantastisk køreskole!

Til alle der skal til at tage kørekort, kan jeg klart anbefale bilskolen! Jeg havde den bedste kørelærer, som var afgørende for at jeg bestod min køreprøve i første forsøg. Mht. teori oprettes der nye hold hele tiden og teorilæreren formår at gøre undervisningen spændende og varieret. Der er altid plads til spørgsmål og de er altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Fantastisk køreskole! :)

November 26, 2011

Super kørelærer

Rigtig god teori med mange gode historier man kan hæfte tingene op på. Fik 100 % :o)
Søren har en kæmpe viden og erfaring som han deler ud af, det har været et rigtigt godt forløb, som jeg varmt kan anbefale. Dejligt med de nye lokaler på Gentofte station.

November 26, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super- og hurtig vej til MC-kørekort

Har taget MC-kørekortet ved at tage et lyn-kursus på 9 dage. Det eneste mulighed, når man ellers læser og arbejder. Det har været superfantastisk. Kompetent og spændende undervisning. Dejlige køreture. Og så var jeg heldig med teamet. Så jeg nåede at tage mit mc-kørekort inden 2 måneder... og nyder det... Mange tak!

Jeg er meget tilfreds og anbefaler skolen. :-)

November 23, 2011

Super undervisning!!!

Tog MC-kørekort hos Søren sammen med min søn, det var ikke kun lærerigt, men også sjovt og hyggeligt. Undervisningen kunne planlægges meget fleksibelt så den kunne tilgodese både mit job og min søns skole, det var super. Vi følte os begge i gode hænder og Søren var også god med råd om anskaffelse af MC.

Så hvis du har brug for et kørekort, så er det her STEDET!!!

November 22, 2011

god og flexibel bilskole

Jeg tog kørekort på skolen og var meget tilfreds! bestod første gang både teori og praksis. både min kørelærer kim og teoriunderviser søren, var seriøse i undervisningen, med et twist af humor hvilket gjorde timerne sjove og nemme at komme igennem! kan varmt anbefales til andre der skal tage kørekort!:)

November 20, 2011

Kan Varmt Anbefales !

Har taget mit MC kørekort hos Bilskolen / Søren og det var en helt igennem super oplevelse.

Undervisningen var seriøs med et twist af humor og personlige erfaringer.

Og siden jeg har taget kørekort hos Søren er hans lokaler og undervisningsforhold blevet endnu bedre med lokale lige ved Gentofte station.

Jeg kan kun varmt anbefale Bilskolen.dk / Søren !

November 15, 2011

Bilskolen i Gentofte

Tog kørekort på Bilskolen i Gentofte og er yderst tilfreds! Jeg synes at de var meget frexible og man kunne som regel få køretid, når det passede ind. Teoriundervisningen var aldrig kedelig. Sommetider talte underviseren om alle mulige andre ting, men det gjorde at timerne gik hurtigt. Jeg bestod første gang både i teori og prakisk køreprøve.

November 8, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Skole med humor og kvalitet.

Hej Søren
Tak for kørekortet til MC.
Det var perfekt og tak for din humor og alvor. 2 mdr. er hurtigt.
Det har været en fornøjelse og jeg vil varmt anbefale dig til alle de andre jeg skal køre med næste år.
Når min søn bliver gammel nok skal du nok få ham som elev.
Ses når jeg har fået købt min mc, du skal nok få en tur :-)

November 8, 2011

Don't do it

Jeg kan på ingen måde anbefale denne køreskole.
Jeg betalte ekstra penge for et intensiv kursus i min sommerferie, ifølge annoncen ville alt være klaret på 9 dage bortset fra teori og køreprøve. Jeg kunne ikke få andre oplysninger så tog 9 dage ud af kalenderen, møder op første dag til 2 timers teori som er af den ringeste kvalitet man kan forestille sig. Der blev fortalt om alt lige fra langbueskydning til gamle computerspil men der blev stort set ikke undervist i teori, og efter halvanden time blev der sat en undervisnings dvd på som så blev kommenteret lidt (denne del var fin). Derefter blev vi sendt hjem. I løbet af de ni dage havde vi teori hver formiddag og kom ud at køre 2 ud af 3 dage, da der var 8 på holdet og han kun ville have 2x3 med pr. dag. Altså mere spildtid, så vi havde ikke fået alle vores køretimer da de 9 dage var gået. Skolens motorcykler var af dårlig forfatning, jeg havde en time på en MC med så meget slør i bagakslen at jeg ikke turde tage svingene fordi den sejlede rundt. Beklædningen var helt urimelig, tøjet var mega ulækkert, altid fugtigt, og ofte svært at finde de rigtige størrelse. Hvad køreprøver angik så var der stor forskelsbehandling på holdet hvor de elever underviseren syntes godt om blev booket ind forholdsvist hurtigt mens andre måtte vente i evigheder på at komme op - Helt urimeligt. Jeg kan ikke sige noget positivt om dette forløb, og i betragtning af at jeg betalte ekstra penge for at få et intensivt kursus synes jeg faktisk det var direkte bondefangeri. Eneste positive er de flinke medstuderende og at jeg rent faktisk endte med at få et MC kørekort trods alt.

June 21, 2011

Verdens dårligste køreskole!

Det er trist man ikke kan give 0 stjerne...
Jeg har aldrig oplevet noget lignende, man kommer til teori dobbelt lektion, som består af 10% teori og 90% kaffe pause snak..
Jeg begyndte på mit motorcykel kørekort i starten af juli, på et intensiv kursus, og jeg er først blevet færdig den 14. april, det er altså 10 måneder... Jeg fik hele tiden at vide at han ville bestille en køreprøve til mig, men hvad skete der ?!? INTET!!! - Han sagde der ikke var nogle køreprøver.. Jeg har en del venner, som i samme periode alle nåede at få deres kørekort på 1-2 måneder.. Kort sagt, benyt dig ikke af denne køreskole! Kun hvis du har mange måneder til du vil have det..

May 19, 2011

Take a closer look