Jeg bestilte en cd/dvd taske for et år siden. Modtog ikke varen, men var dog i dialog med dem om dette, hvor de påstod, at varen var forsinket. Jeg ventede længe og fik ingen vare. Efterfølgende skrev... See more
Blaekkongen
See what reviewers are saying
Jeg har længe været yderst tilfreds med at handle ved blaekkongen.dk - hurtig ekspedition, rimelige priser m.m. Denne gang havde jeg brug for at reklamere, der var løbet blæk ud af den ene patron... See more
Har et par gange handlet hos Blækkongen, CDer DVDer og Canon blækpatroner. Varene har altid været iorden, og ekspeditionstiden kort. Er blevet holdt ajour via mail, under forløbet fra bestilling t... See more
Købte en dvd kuffert til mine dvd'er. I kufferten var der nummererede lommer med 1-1000. Desværre havde blækkongen lagt 2 x 1 - 500 i. Jeg skrev til Blækkongen for at få eftersendt de korrekte lomme... See more
Company details
- Toner Cartridge Supplier
- Prints and Signs Store
- Printer and Scanner Store
- Printer Ink Refill Store
- Printing Equipment and Supplies
Information provided by various external sources
Vi tilbyder dig et udvalgt sortiment af forbrugsmaterialer til printer så som blækpatroner/ farvepatroner, lasertoner og datamedier, CD, DVD eller flash-medier og andet EDB-tilbehør.
People also looked at
Superhurtig levering
Jeg bestilte blækpatroner fredag eftermiddag, modtog dem lørdag.
Mandag fik jeg en mail om at nu bliver de afsendt.
Det er hurtigere end Blaekongen kan følge med !!!
Et super godt sted at handle blæk
Alt kørte efter bogen, men der var bare et lille "men" I min bestilling var der includeret 2 sorte blækpatroner, en 10,5 ml. og en 21 ml. patron, mrn desværre sendte de mig 2 af den samme størelse, men så, i dag fik jeg et telefonopkald hvor de undskyldte fejlen og de ville straks sende mig den manglende patron og ikke blot ville de sende mig én men hele to og så måtte jeg oven i købet beholde den store patron som jeg jo havde modtaget formeget. Det kalder jeg virkelig support af højeste klasse, så hatten af for "Blaekkongen i Padborg, dem kan jeg varmt anbefale
Med hilsen
Kurt R.
Super kundeservice
Hurtig levering ! super information ! kan kun anbefales
KØB BARE HOS BLÆKKONGEN
Rigtig god service og leviring og gode produkter..
God oplevelse
Det er første gang jeg handler her, det var en god oplevelse. Det eneste man ikke kan det er at betale med kort:-( kun bank overførelse!!
KØB BARE HOS BLÆKKONGEN!!!
Jeg har lige anmeldt Blækkongen som en god og Trustverdi firma at handle med. God service hurtig levering og gode materieler.
V.H. Torben L.
Billigst - og omgående levering
Har altid modtaget dagen efter bestilling +++
Hurtig
Bestilling formiddag og næste dag modtaget, det kan ikke være hurtigere
Dårligste oplevelse på nettet
Jeg bestilte 6 forskellige blæk patroner... og måtte rykke dem efter 3-4 dage... det var fordi de ikke havde "gul" på lager fik jeg af vide... da der var gået 7 dage fra bestilling fik jeg de 5 af patronerne... Nu er der gået 14 dage (her efter weekenden) og de svarer ikke engang på mine mails længere.... Så jeg mangler stadig en "gul" blækpatron, og aner ikke om den mon nogensinde kommer....... VIRKELIG DÅRLIG SERVICE...
God og personlig service. Udmærkede parallelprodukter til de dyre originalpatroner.
Generelt er jeg ganske godt tilfreds med Blækkongen.
Denne gang er mine varer dog lidt forsinkede i forhold til, hvad jeg var blevet lovet. Men til gengæld fik jeg en meget fin personlig betjening, da der var problemer med at komme til "kassen" på hjemmesiden. Meget fin og hjælpsom chat med Henning Lorenzen.
Alt i alt giver jeg gerne min anbefaling til Blækkongen.
Fif Beck, sprog - og kommunikationsbureau
Kan ikke være bedre
God og hurtig korrespondance via E-mail og en vare jeg havde mellem hænderne dagen efter afsendelsen.
5 stjerner herfra :)
Super hurtig levering og billige priser
Levering næste dag,selvom bestillingen først skete efter middag.
Det kan bare ikke gøres bedre.
Har handlet her flere gange, og de holder bare niveauet år efter år.
Ros til Blækkongen.
WRONG
Sender de forkerte blækpatroner og har misvisende informationer på hjemmesiden FUCKING RETARDS!!!!!!!!!
SUPER SERVICE.
Har altid fået en rigtig god service.
Min gamle printer gik i stykker. Havde nogle blækpatroner som jeg fik ombyttet til dem der passede på den nye printer.
Er rigtig glad for at handle der, de er hurtige med at få sendt de vare man bestiller der.
Så servicen er helt i top.
Super butik
Bestilte blækpatroner til min Canon printer,de blev leveret 2 dage efter,alt i skønneste orden,det er første gang jeg har købt blæk her,men helt sikkert ikke sidste gang,jeg kan klart anbefale Blækkongen.aaa+++
Alt i fineste orden
Bestilte onsdag, ordren leveret fredag. God pris, og da vi er en momsregistreret virksomhed blev varen leveret momsfrit fra Tyskland.
Ikke sidste gang vi handler der.
SD-memorykort
Fuld tilfredshed!
Altid med rettidig omhu både ordreafgivelse og afsendelse/modtagelse af bestilte varer.
Tak for god behandling!
god butik
Køber alt mit blæk her, altid været tilfreds. Og de billigste med blæk
Kvalitetsprodukter, præcis levering og god service
Jeg har gennem 4 år handlet med "Blækkongen". Jeg i den tid købt blæk til 4 forskellige printere og altid fået et produkt, som jeg har været tilfreds med. Ekspedition og kundeservice er i top.