Jeg bestilte en cd/dvd taske for et år siden. Modtog ikke varen, men var dog i dialog med dem om dette, hvor de påstod, at varen var forsinket. Jeg ventede længe og fik ingen vare. Efterfølgende skrev... See more
Blaekkongen
See what reviewers are saying
Jeg har længe været yderst tilfreds med at handle ved blaekkongen.dk - hurtig ekspedition, rimelige priser m.m. Denne gang havde jeg brug for at reklamere, der var løbet blæk ud af den ene patron... See more
Har et par gange handlet hos Blækkongen, CDer DVDer og Canon blækpatroner. Varene har altid været iorden, og ekspeditionstiden kort. Er blevet holdt ajour via mail, under forløbet fra bestilling t... See more
Købte en dvd kuffert til mine dvd'er. I kufferten var der nummererede lommer med 1-1000. Desværre havde blækkongen lagt 2 x 1 - 500 i. Jeg skrev til Blækkongen for at få eftersendt de korrekte lomme... See more
Company details
- Toner Cartridge Supplier
- Prints and Signs Store
- Printer and Scanner Store
- Printer Ink Refill Store
- Printing Equipment and Supplies
Information provided by various external sources
Vi tilbyder dig et udvalgt sortiment af forbrugsmaterialer til printer så som blækpatroner/ farvepatroner, lasertoner og datamedier, CD, DVD eller flash-medier og andet EDB-tilbehør.
People also looked at
Bestilte blækpatoner og fotopapir, mandag og havde det allerede onsdag, super service hver gang. 1000 tak. mvh.
Marianne
Dilemma!
Hvis man kun måtte beskrive service hos Blaekkongen med et ord ville jeg stå i et dilemma, men det ville blive noget i retning af: fantastisk, super, imponerende, o.s.v. Kan kun anbefales.
perfekt service
Skrev forkert i min egen adresse. Kontaktede blækkongen,fik lynhurtig respons og micro sd-kortet sendt rigtigt afsted.Dejligt med så hurtig og god service. Kortet lå i postkassen dagen efter.
fem stjerner
Mit Sony Memory Stick Pro Duo kom sikkert og hurtigt frem til min postkasse
Fint, kan kun anbefale
Perfekte leverancer
Jeg har bestilt blæk i flere omgange hos Blækkongen. Alle leverancer har været helt OK og leveret til den aftalte tid. Det kan ikke gøres bedre.
blaekkongen.dk
Købte patroner til min nye Canon, og fik enda byttet et restparti fra min gamle Brother.
Canon service.
Altid gode og hurtige at handle med. Fuld tilfredshed.
Altid gode og hurtige at handle med.fuld tilfredshed
Super webshop
Er blevet holdt ajour via mail, under forløbet fra bestilling til varen er modtaget.
Alt i alt, godt, hurtigt, og gnidningsløst. Og jeg fortsætter naturligvis som kunde hos Blækkongen.
Ingvar Vejlund
Købte forkert menoristick micro!
Jeg havde selv valgt et forkert SanDiskkort, ringede og fik en professiolel samtale, og så var den sag klaret, jeg skulle blot betalt differencen, så har du det rigte Micro kort dagen efter!
Super service, kan kun anbefales.
Leo Fransen
Rigtig gode men....
Canon MP540 patroner MED chip den her gang og de virker perfekt, men jeg vil gerne sige at jeg synes Blækkongen's medarbejder skulle har anbefalet dem MED chip i stedet for dem UDEN. Dette kunne gøres hos IT folket med en lille javascript pop-up "alert" når folk klikke på dem UDEN chip.
Fordi jeg købte dem UDEN chip før og det var rigtig helvede at klare, de endte i skraldspannen.
rigtig god
Blaekkongen har en let og overskuelig hjemmeside, alt kom hurtigt og præcis lige fra ordrebekræftelse til selve varen. Dejligt at kunne følge pakken.
Meget tilfreds - også ved reklamation
Denne gang havde jeg brug for at reklamere, der var løbet blæk ud af den ene patron - og straks ved modtagelsen af e-mailen afsendes en ny pakning med ny blækpatron uden beregning - SÅDAN - kan kun anbefale dette firma.
Merete Augustesen
Fantastisk firma!
Bestilte 6 blækpatroner i alt. De kom 2 dage efter (bestilte på en søndag).
Mage til service skal man virkelig lede længe efter ved E-handel. Svarede hurtigt på mine henvendelser, hurtig afsendelse, forsendelse i fin stand og varer i lige så fin stand!
Alt i alt kan jeg (ligesom alle andre) ikke sætte fingre på noget som helst ved blaekkongen.dk - GENIALT FIRMA, som jeg uden tvivl vil bruge resten af mit liv! :-)
Hurtig og effektiv ekspedering
Blaekkongen
Har bestilt blækpatroner til min Canon printer flere gange hos Blaekkongen. Altid lev. dagen efter. God kundeservice. Kan kun anbefale Blaekkongen!
Blaekkongen
Som sædvanlig har Blaekkongen hurtigt og effektivt ekspederet min ordre - et mobil-memorycard - der fremkom snarest muligt og i fin indpakning. Det er en fornøjelse at handle med firmaet - og jeg kan nævne en tidligere handel, hvor problemer blev løst 100% til min tilfredshed.
Totalt ringe vare
Købte en toner - godt nok specificeret som uoriginal. Modtager ikke vare som annonceret efter én dag (praler med dag-til-dag levering). Hører intet omkring forsinkelse før jeg rykker.Da jeg endelig modtager varen, modtager jeg en fuldstændig gennembrugt toner, som er en tydelig refill, med håndskrevne klistermærker o.l. Første udskrift resulterer i læk af toner og sort toner i hele printeren og på gulvet. Udskrifter med toner er fuldstændig ubrugelige og sværtet til.
Da jeg klager via mail, er der intet svar, blot larmende tavshed. Har endnu ikke hørt noget.
Det er ikke de 800-900 kr, men mere princippet, der gør at jeg seriøst overvejer at melde dem til Forbrugerombudsmanden og eventuelt høre om Kontant på DR1 vil tage sig af sagen.
Ukompliceret handel og lynhurtig levering
Bedste pris på et memorycard, lave forsendelsesomkostninger og lynhurtig levering.
Klar anbefaling hérfra
HURTIG LEVERING FRA BLAEKKONGEN
Jeg fik min bestilling DAGEN EFTER. ALT ER GÅET PERFEKT.
5 store stjerner
Jeg har lige åbnet min mail og i det samme kom posten med patronerne.
I har en formidabel service og det behøver jeg ikke engang at fortælle jer , bare se alle anmeldelserne.
Købte et hukommelseskort SD- kort.
God kvalitet, rigtig god pris, hurtig levering.
*****