Boautos Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne ervaring

Altijd even spannend om een auto te verkopen maar die spanning was achteraf onnodig. Keurige prijsafspraak gemaakt vooraf (op basis van een paar foto's en mijn woord) via de telefoon. Keurig op tijd een vriendelijke man aan de deur die de auto heeft bekeken en even een vlotte proefrit heeft gemaakt. Onder het genot van een bakje koffie de betaling en het papierwerk op orde gemaakt en daarna de auto op de wagen en uitgezwaaid. Prima ervaring al met al.

March 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Truc met auto's inkopen, oplichting

Herhaling van andere reviews.
Auto van mijn moeder aangeboden via wijverkopenuwautowel.nl
Mooie Volvo V60, 15 jaar oud, 180.000km met een aflopende APK en APK afkeur op ashoezen, gordel en speling op het stuurhuis. Keurig vermeld bij de aanmelding, inclusief de inschatting van kosten door de Volvo dealer, alwaar de auto altijd in onderhoud is geweest.

Marktconform bod van 4000 euro van BO auto's. Contract getekend, etc.

Dag van ophalen, redden ze het niet, regelmatig gebeld. Mijn moeder van bijna 80 de hele dag thuis zitten wachten.

Volgende dag komen ze. Gaan de auto "keuren". Met een lakdiktemeter alles nameten, en zoals in eerdere reviews te lezen, ze "ontdekken" een ratel in de motor en rook uit de uitlaat. De motor is 100% in orde en er is ook echt geen ratel.

Ja mevrouw, we gaan voor u bellen met de koper. Die zegt vervolgens de auto dan wel mee te willen nemen voor 2000 euro. Dit doen ze bij een vrouw van bijna 80 jaar oud! Gelukkig heeft mijn moeder gezegd, jullie kunnen wel gaan en hebben we de dag later de auto bij de dealer ingeleverd voor 3500 euro.

Dit is dus de manier van handel drijven bij BO auto's. Hierdoor maken ze mooie marges op auto's. Maar in de basis is het gewoon oplichting.

Tevens gebeld met wijverkopenuwautowel.nl
Prima te woord gestaan, na het sluiten van het contract mag de koper niet meer onderhandelen over de prijs. Ze gaan het bedrijf hierop aanspreken.
Of dat ook echt gebeurd en wat de precieze relatie tussen de twee bedrijven is, weet ik ook niet.

Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Doe geen zaken met BO autos

November 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Onze auto is kappot gegaan,en hadden we…

Onze auto is kappot gegaan,en hadden we aangemeld via looping.com al gauw werden we gebeld door bo auto, met de vraag wat er allemaal aan mankeerde ( onze motorblok is kappot)dus dat was de schade,duidelijk vermeld. We kregen nog een mooi bod van 5000 euro en zijn hiermee akkoord gegaan, overeenkomst via de mail ontvangen, en een afspraak gemaakt om de auto te halen, ze zouden dinsdag 3juni de auto halen we werden maandag avond gebeld dat 3 juni niet door kon gaan omdat de ambulance stuk was gegaan, hier baalde we flink van want we hadden al een afspraak gemaakt voor een andere auto te bezoeken.
Vervolgens een nieuwe afspraak gemaakt en ze zouden vrijdag 6 juni komen de auto halen, we konden er niet meer onderuit ivm annuleringskosten. Vrijdag kwam de chauffeur om de auto te halen, hij liep om de auto heen en zei dat het een mooie auto was, maar toen keek die naar het blok en zei deze heeft wel erge motor beschadiging( wetende want dat hadden we duidelijk aangegeven dat het motorblok kappot was, volgens meneer schudde het blok te erg! Ook vond hij dat de auto schade had op gelopen terwijl dat dit niet zo was, al met al wouden ze er maar 3500 euro voor betalen, terwijl er 5000 op papier stond, wij konden er niet onderuit ivm anuleringskosten maar hun konden wel ineens het bedrag verlagen?? Beetje vreemd, ik ben uiteindelijk wel akkoord gegaan met het bedrag omdat er anders ook nog eens annuleringskosten boven op kwamen, maar ik ben het er zeker niet mee eens, ik ben mega boos en erg teleurgesteld, zo ga je niet met mensen om!!!!

June 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Alles netjes en prima verlopen

Afspraak gemaakt met B.O. auto's. Op de dag alles prima gegaan, ik, Henk, werd gebeld dat er medewerkers van het bedrijf onderweg waren. 2 vriendelijke medewerkers legden uit hoe het te werk ging. Bus werd geïnspecteerd, proefrit en alles werd hierna op een geduldige en vriendelijke manier afgehandeld. Vrijwaring direct geregeld en geld was overgemaakt.
Prima alles, ik zou dit een volgende keer weer doen bij dit bedrijf. Bedankt B.O. auto's

May 23, 2025

OPLICHTERS ZIJN HET

Mijn auto aangeboden bij LOOPING het leukste verkoopplatvorm.
Kreeg een bod van bo auto,ben akkoord gegaan met het bod
Dus een overeenkomst aangegaan
We hebben afgesproken dat hun chauffeur de auto op 16 augustus komt ophalen
Zie ik dezelfde persoon aankomen ,die in november 2023 een keer geweest is
Toen had ik een auto aangeboden via WIJ verkopen u auto wel
We gingen een proefrondje rijden
zegt ie de auto heeft schade gehad,want hij trekt naar links
logisch als je bewust je been tegen het stuur duwt!!
terug na proefrit even onder de motorkap kijken
en ja hoor ,de motor ratelt ,ketting hoort ie rammelen
alleen zit er geen ketting in maar een distrubutieriem
Dus hij belt de koper met dit verhaal
Vervolgens belt de koper mij ,en zegt de motor is niet goed,met vervolgens een VEEL lager bod.
Gaat niet gebeuren.
Afijn nu was deze chauffeur/ophaler voor mijn huidige auto
Proefgereden en had ie niets op aan te merken
Alles werkt 100%
Rijdt top
En wat denk je,ja hoor de motor ratelt en rookt
Dit is dus vaste prik bij die gasten
Koper belt mij met mededeling de motor is niet goed,met een veel lager bod
Dit is dus hun werkwijze
TRAP ER NIET IN
Mijn auto is 1000% top
Alle specialistische keuringen mogen
Zegt genoeg
Als autoleek zijn trap je erin
Jammer dat je op deze manier je geld wil verdienen
Alle negatieve revieuws kloppen
WEES GEWAARSCHUWD

August 16, 2024

prima ervaring met BO auto's

via ik wil van mijn auto af in contact gekomen met BO auto's en goed bod gekregen. auto op afgesproken tijdstip opgehaald en keurig alle afspraken nagekomen.
ter plekke overgeschreven en geld direct op de rekening. vriendelijk en correct geholpen.
zeer tevreden over BO auto's!

July 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Via wijverkopenuwautowel de auto…

Via wijverkopenuwautowel de auto verkocht aan Boauto , maar zoals ook bij anderen hier onder, ondanks een telefonisch overeen gekomen prijs werd er ter plekke plots van alles gevonden en opgeblazen om de prijs te drukken. Ik had alle euvels vermeld dus kon uiteraard niet met n plotseling lager bod akkoord gaan. Afspraak is afspraak bij mij dus de ophaler weggestuurd. Kennelijk zijn deze praktijken bij hun vaste prik zo te lezen in de reviews dus NIET met deze lui in zee gaan!

July 11, 2024

Wat een oplichters!

Wat een oplichters!! Precies verteld wat er aan mijn auto mankeert, inclusief foto's. Redelijk bod ontvangen. Ter plekke werd er vervolgens van alles "gevonden", wat leidde tot een bod van 40% van de oorspronkelijke prijs. Uiteindelijk, nadat ik woest werd, en met een rechtzaak ging dreigen, werd toch 90% van de oorspronkelijke prijs betaald.

Maar wat een oplichters. Als je geen gezeur wilt, of niet heel sterk in je schoenen blijft staan: Niet in trappen.
Olievuldop losdraaien en klagen dat er olie uitkomt. En met een lakdiktemeter "aantonen" dat de hele auto beschadigd was en opnieuw gespoten was.

Zo lust ik er ook nog wel een paar.

February 7, 2024

Tijd verspilling

Doen ongezien een bod, komen week later en gaan ter plaatse zeuren en komen met onrealistisch laag nieuw bod. Zonde van de tijd en ondertussen andere kopers moeten laten wachten. Uiteindelijk verkocht aan iemand anders voor de prijs die eerst was afgesproken.

September 26, 2023

Komen afspraak niet na

Komen afspraak niet na. Sluiten een deal met je zwart op wit en vervolgens haakt men af met smoesjes en uiteindelijk bieden ze 900 euro lager omdat men zogenaamd aan een ander model jaar dacht. Dit is onbetrouwbaar.

March 13, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Hoog bod, maar ter plekke flink lager tegenbod

Via ikwilvanmijnautoaf.nl een goed bod gekregen van deze koper. De truc van hen is, wat je online veel leest: hoog bod, maar ter plekke de uiterste best doen om iets te vinden om het bod naar beneden te brengen. Bij mij was het eerste tegenbod 20% lager! Bij confrontatie van hun werkwijze werd er uiteindelijk geschikt. De heren ter plekke waren verder vriendelijk.

February 12, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik zag er een mooie auto

Ik zag er mooie auto staan. Dus ik dacht ik ga een kijkje nemen. en het was echt een hele nette auto. en kreeg hem voor minder geld ook nog.

December 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Via Ikwilvanmijnautoaf.nl deze auto…

Via Ikwilvanmijnautoaf.nl deze auto verkocht aan BOauto's. Er werd mij telefonisch vermeld dat dit een vaste koop was.
Maar op de afgesproken dag mankeerde er kennelijk niks meer aan de auto en wilde men opnieuw onderhandelen. Het lijkt een soort van tactiek om eerst een hoog bod te geven om vervolgens op de dag zelf opnieuw fiks te gaan onderhandelen.

November 21, 2022

auto verkocht aan B.O. Auto's via ikwilvanmijnautoaf

auto verkocht aan B.O. Auto's via ikwilvanmijnautoaf
auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl, die op de achtergrond een bod uitbracht via B.O. Auto's. Dit ging prima. Prima actief gebeld en verkocht voor 5000 euro. Omdat er schade aan het achterspatbord heb ik nogmaals gemaild met alle foto's van de auto. De koop stond en de schade was ook op de eerdere foto's gezien. Dit omdat ik niet wilde dat er iemand langskwam en vervolgens begon te 'pingelen'..

### ### ### ### ### ###

Het navolgende heb ik destijds gemaild:
Voordat ik het koopovk_ 7715231.pdf teken stuur ik je hierbij graag nog eerst alle foto's (20stuks)

Ik krijg graag bevestigd voordat ik de koopovk teken dat de staat van de auto akkoord is. Ik heb geen zin het feit dat er een 'ophaal auto' voor mijn deur staat, die zegt dat de auto toch minder waard is.

Na uw akkoord , zal ik de ovk tekenen en voor akkoord geven

Groet

### ### ### ### ### ### ### ### ### ### ### ###

En ja... wat gebeurde er ?
Toen er vandaag iemand langskwam om de auto op te halen > wilde hij hem wel hebben, maar dan wel voor 1000 euro minder.

Reden;
1; de auto zag er toch niet zo goed uit als bedacht? dit terwijl er van elke kant foto's zijn gemaakt... > bizar dus.
2; en de meneer heeft zonder testrit te kunnen maken > de versnellingsbak van de auto 'gekeurd' als zijnde "heeft kuren, want hikt in de achteruit versnelling..." > ook bizar, want de auto rijdt als een zonnetje; een paar weken geleden nog heen en weer naar oostenrijk geweest (nog voor corona). Meneer wilde geen proefrit maken > ook bizar...

Mijn conclusie: Bizar slecht verhaal.... Volledig anti reclame.. Nooit meer "ikwilvanmeautoaf" en nooit meer "BO-auto's"

April 1, 2020

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look