BoekVandaag.nl Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking. Maar wat net zo belangrijk is is dat wij na zeker een week nog geen definitieve bevestiging hebben van hetgeen we geboekt hebben. Als... See more

Rated 3 out of 5 stars

Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering. Sptijtig dat je slechts kamer per kamer kan boeken en dat je telkens opnieuw boekingskosten moet maken. Mijn broer, die ook tw... See more

Rated 5 out of 5 stars

De eerste keer via "BoekVandaag.nl" was in de zomer van 2012 met dezelfde vrienden naar Antwerpen. Een mooi hotel ook in het centrum van Antwerpen. Wat is aangegeven in de advertentie bleek ook exact... See more

Company details

1. Travel Agency

Information provided by various external sources

Boekvandaag.nl geeft elke dag 1 unieke reisaanbieding en is daarmee uniek in Nederland. Elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug! Geen verborgen kosten. Binnen 3 uur reactie op je vraag. Winnaar Thuiswinkel Award!

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Een soepel verloop...daar hou ik van !!

Vanaf het moment van mijn keuze verliep alles netjes en snel.
Ik werd netjes en vriendelijk telefonisch en via de mail op de hoogte gehouden.
Vragen via de mail werden snel beantwoord.

Ook de reis heb ik ervaren zoals vermeld in de aanbieding/brochure.
Fijn dat belofte's nog waargemaakt worden..
Zonder twijfel ga ik een eventuele volgende aanbieding aan.
SUPER !!

Martin van Veen

December 11, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Leuke aanbiedingen voor een goede prijs

Steeds weer verbaas ik mij over de leuke voordelige aanbiedingen, ver weg en dichtbij. We hebben al diverse malen gebruikt gemaakt van BoekVandaag en het is steeds weer prima bevallen. Ook de boeking en de betalingen is helemaal niets op aan te merken. We hopen nog vaker een lekker weekend of reisje te maken.

October 17, 2012

Super,zo geregeld

Het blijft je toch aanspreken als je elke dag de aanbiedingen binnen krijgt,altijd even kijken je weet maar nooit of er iets leuks en waanzinnigs bij zit.
Ga zo door

October 14, 2012

Gelijk boeken

Al een paar leuke vakanties gehad via boekvandaag. Maar alleen vandaag, dus niet wachten en twijfelen.

July 13, 2012

Prachtig hotel

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen bij die site, maar wat een goedkope aanbiedingen. Eerst was ik huiverig of het allemaal wel kon voor die prijs maar we hadden een weekendje Brugge geboekt en het hotel zag er prachtig uit! We hadden een geweldige tijd

February 4, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Snel, maar doe iets aan de boekingsbeperking en -kosten

Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering.
Mijn broer, die ook twee kamers wilde boeken, heeft nu 1 kamer kunnen boeken. Hoe het nu moet met de (nog te boeken kamer) voor de kinderen is onduidelijk.

January 29, 2012

Goede snelle reatie

Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking.
Als we die ook binnen hebben dan zijn we tevreden. We hebben dan een fraai weekend geboekt in een mooie accommodatie voor een fraaie prijs.

January 28, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Snel en correct afgewerkt!

Had nog geen ervaring met BoekVandaag maar kan deze site van harte aanbevelen voor iedereen die wil genieten van zeer voordelige uitstapjes, zowel in Nederland, Europa als de rest van de Wereld.
Schrijf vandaag nog in en begin met iedere dag een fantastische aanbieding te ontvangen!

January 27, 2012

perfect geregeld,

ik heb geboekt maar had nog een vraag over de boeking, heb telefonisch
ingesproken en werd binnen 1 uur teruggebeld met de oplossing.
Goed geregeld en nu maar hopen dat ook get hotel van de boeking zo is als Booking.Com zegt in haar anbieding.

January 26, 2012

Top!

Snel en duidelijk te boeken. Niet onze eerste keer. Goede aanbiedingen. Ga zo door!

January 26, 2012

Helemaal goed

Snel en overzichtelijk.
Prima website, wij gaan naar Katwijk aan Zee met de kinderen in de voorjaarsvakantie

January 25, 2012

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look