See what reviewers are saying
Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking. Maar wat net zo belangrijk is is dat wij na zeker een week nog geen definitieve bevestiging hebben van hetgeen we geboekt hebben. Als... See more
Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering. Sptijtig dat je slechts kamer per kamer kan boeken en dat je telkens opnieuw boekingskosten moet maken. Mijn broer, die ook tw... See more
De eerste keer via "BoekVandaag.nl" was in de zomer van 2012 met dezelfde vrienden naar Antwerpen. Een mooi hotel ook in het centrum van Antwerpen. Wat is aangegeven in de advertentie bleek ook exact... See more
Company details
Information provided by various external sources
Boekvandaag.nl geeft elke dag 1 unieke reisaanbieding en is daarmee uniek in Nederland. Elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug! Geen verborgen kosten. Binnen 3 uur reactie op je vraag. Winnaar Thuiswinkel Award!
Contact info
Prins Clausstraat 38, 3433 EP, Nieuwegein, Netherlands
- 085-8881144
- info@boekvandaag.nl
- www.boekvandaag.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
fantastische aanbiedingen, een aanbeveling voor iedereen.
Voor weinig geld genieten van de mooiste plekjes. ideaal!
BoekVandaag lijkt ons geen plaag, genieten in ambiance en natuur en dat voor een prijs "NietDuur"!
Wij hopen gezellige en genietende mensen te ontmoeten !!!
Boekvandaag heeft altijd de beste aanbiedingen !
Vandaag alweer zo'n superaanbieding bij boekvandaag geboekt! of het nu een zomervakantie in het buitenland is of een lekker weekendje weg...op boekvandaag.nl kun je rekenen !
Een soepel verloop...daar hou ik van !!
Vanaf het moment van mijn keuze verliep alles netjes en snel.
Ik werd netjes en vriendelijk telefonisch en via de mail op de hoogte gehouden.
Vragen via de mail werden snel beantwoord.
Ook de reis heb ik ervaren zoals vermeld in de aanbieding/brochure.
Fijn dat belofte's nog waargemaakt worden..
Zonder twijfel ga ik een eventuele volgende aanbieding aan.
SUPER !!
Martin van Veen
Een eerlijk en solide produkt, waarin persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat!
Ik heb bij deze boeking vantevoren al een goed gevoel:
Aanbiedingen zijn goed geprijst en er is duidelijk goed overleg mogelijk via de chat over eventuele vragen.
Het is niet de eerste keer en zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat ik met dit produkt op reis ga! Gewoon goed!
Leuke aanbiedingen voor een goede prijs
Steeds weer verbaas ik mij over de leuke voordelige aanbiedingen, ver weg en dichtbij. We hebben al diverse malen gebruikt gemaakt van BoekVandaag en het is steeds weer prima bevallen. Ook de boeking en de betalingen is helemaal niets op aan te merken. We hopen nog vaker een lekker weekend of reisje te maken.
Super,zo geregeld
Het blijft je toch aanspreken als je elke dag de aanbiedingen binnen krijgt,altijd even kijken je weet maar nooit of er iets leuks en waanzinnigs bij zit.
Ga zo door
Gelijk boeken
Al een paar leuke vakanties gehad via boekvandaag. Maar alleen vandaag, dus niet wachten en twijfelen.
Prachtig hotel
Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen bij die site, maar wat een goedkope aanbiedingen. Eerst was ik huiverig of het allemaal wel kon voor die prijs maar we hadden een weekendje Brugge geboekt en het hotel zag er prachtig uit! We hadden een geweldige tijd
Snel, maar doe iets aan de boekingsbeperking en -kosten
Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering.
Mijn broer, die ook twee kamers wilde boeken, heeft nu 1 kamer kunnen boeken. Hoe het nu moet met de (nog te boeken kamer) voor de kinderen is onduidelijk.
Goede snelle reatie
Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking.
Als we die ook binnen hebben dan zijn we tevreden. We hebben dan een fraai weekend geboekt in een mooie accommodatie voor een fraaie prijs.
Snel en correct afgewerkt!
Had nog geen ervaring met BoekVandaag maar kan deze site van harte aanbevelen voor iedereen die wil genieten van zeer voordelige uitstapjes, zowel in Nederland, Europa als de rest van de Wereld.
Schrijf vandaag nog in en begin met iedere dag een fantastische aanbieding te ontvangen!
perfect geregeld,
ik heb geboekt maar had nog een vraag over de boeking, heb telefonisch
ingesproken en werd binnen 1 uur teruggebeld met de oplossing.
Goed geregeld en nu maar hopen dat ook get hotel van de boeking zo is als Booking.Com zegt in haar anbieding.
Top!
Snel en duidelijk te boeken. Niet onze eerste keer. Goede aanbiedingen. Ga zo door!
Goede en snelle reactie op vragen.
Er waren wat kleine problemen rond de factuur maar die zijn zeer snel en goed opgelost.
Helemaal goed
Snel en overzichtelijk.
Prima website, wij gaan naar Katwijk aan Zee met de kinderen in de voorjaarsvakantie
Snel en zonder onzin
De boeking ging snel en er werd geen onzin gevraagd. Netjes.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.