Bolig Bedømmelse Reviews 11

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Falske påstande i opslag

Falske påstande i opslag på Bolig Bedømmelse. Opslag formodentlig lavet af person som end ikke har boet på det værelse der anmeldes. Kan det virkelig være tilladt at lave og bringe den slags opslag - jeg overvejer i hvert fald at politianmelde sagen. Hvorfor tjekker Bolig Bedømmelse ikke om der er belæg for de ting der fremføres i de opslag de bringer?

January 19, 2025

Grurupvej 6b, 7760 Hurup

Grurupvej 6b
7760 Hurup Thy
Et i særdeleshed mangelfuld lejemål, nedsivning af regnvand i 4 rum fra ejendommens flade tag, kun sporadisk og uden succes udbedring igennem 3,5 års lejetid. Blev ikke bekendtgjort med dette problem, da lejekontrakten blev indgået, problemet er af ældre dato.
Store udfordringer med prisstruktur på el og varme, som leveres af udlejer.
Jeg kan absolut ikke anbefale udlejningsejendom

June 15, 2023

Ros herfra til boligbedømmelse.dk

Ros herfra til boligbedømmelse.dk. Har selv lejet af mange private udlejere som ikke har noget kendskab til lejeloven og som kun udlejer lejemål for at tjene penge, alt imens lejemålet forfalder år efter år! Der er masser af disse bolighajer, så fantastisk tiltag med denne side.

February 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Man skal ikke leje bolig af carlo…

Man skal ikke leje bolig af carlo woldemar. Han snyder med vand regninger og husleje og truer med og smide en ud. Har boet til leje ved ham. Og fik en kæmpe regning ved fra flytning så kørte sag mod han og vandt men han har kun betalt hvad han mener han vel selv om der ligger en dom fra retten men nægter stadig og betale. Og ved der er flere der er blevet true af ham og snydt af ham og hans boliger er noget skidt. Og skal der laves forbedringer mener han lejer skal betale. Så hold jer langt langt væk fra han

August 31, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kanon side fik sorteret noget ud i de…

Kanon side fik sorteret noget ud i de lejligheder jeg havde i kiggerten

Hvor jeg efterfølgende fandt en god andmeldse på min nuværende bolig

Fantastisk tiltag i kampen mod dårlig udlejere og kampen for gode lejere ren ros herfra til boligbedømmelse.dk

July 31, 2018

Under al kritik

Her kan lejere lyve og svine udlejer og lejlighed til uden dokumentation og uden konsekvenser , udlejer får én chance til at forsvare sig , hvorimod lejer kan fortsætte med sine skriverier.

July 19, 2018
Bolig Bedømmelse logo

Reply from Bolig Bedømmelse

Hej Finn.. Det virker som at, du har fået en kedelig anmeldelse på vores site. ? i så fald, må meget gerne modbevise påstanden, og sende dokumentation til info@boligbedommelse.dk , og herefter vil vi vurdere på sagen
dbh Bolig Bedømmelse dk

Rated 5 out of 5 stars

Se bedømmelser af leje bolig inden du lejer

Jeg har brugt boligbedømmelse for at se om min nye lejlighed var anmeldt der, det var den heldigvis ikke. Men jeg kunne så samtidig bedømme min gamle lejlighed, og på den måde hjælpe den næste der stod i køen for at leje den. Kan klart anbefale denne side, som også er gratis at benytte

June 9, 2016

Take a closer look