See what reviewers are saying
In 2022 betoncire gekocht bij boncreations voor onze openhaard en toiletruimte. Nog steeds heel erg blij met het resultaat. Nu voor de basis workshop geweest omdat we dit keer onze badkamer zelf wil... See more
Wij hebben een superleuke en leerzame workshop gevolgd bij Boncreations! Al eerder paar keer in de showroom geweest, waar we steeds ontzettend vriendelijk en geduldig werden geholpen. Je mag op je... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Erg goede service zo als altijd.
Erg goede service zo als altijd.
Top product en makkelijk te verwerken, ook voor een amateur
Netjes geleverd...prachtig materiaal
Top workshop! Ik kom nog terug voor de expert-workshop!
Het was een leuke ervaring! Ik heb al mijn vele vragen kunnen stellen en ben daardoor met hele andere materialen aan de slag gegaan dan ik initieel voor ogen had. Door ook concreet tijdens de workshop aan de slag te gaan zijn er bij mij ook veel drempels weggenomen om er echt mee te starten. Super service en hele vriendelijke professionals!
Ik vind het erg fijn spul
Ik vind het erg fijn spul, makkelijk toe te passen.
Wel vraag ik me af of de emmers bedoeld zijn voor 1 laag of voor 2 lagen (zoals bedoeld als je een bestelling plaatst), omdat ik niet goed uitkom met de m2 waarvoor de emmers bedoeld zijn.
2 weken geleden gekocht en nog steeds…
2 weken geleden gekocht en nog steeds niet ontvangen
Helaas bij de eerste order
Helaas bij de eerste order, ontbrak er een essentieel item om te kunnen starten. Dame in kwestie had dit snel opgepakt helaas wel een dag vertraging. Daarna bleek er een scheurtje in de verpakking te hebben gezeten waardoor een deel van het product onbruikbaar was. Omdat dit op een zondag was en ze zondag en maandag gesloten waren helaas pas woensdag het vervangend product ontvangen. Dame in kwestie heeft zeker moeite gedaan.
Workshop
Nu voor de basis workshop geweest omdat we dit keer onze badkamer zelf willen doen. Echt een aanrader, veel goede informatie, tips en uitleg over de verschillende materialen en mogelijkheden. Daarna zelf aan de slag.
De lak die we besteld hebben is niet…
De lak die we besteld hebben is niet mat. Hij zit tussen glans en zijdemat in.
Erg vervelend.
Snelle levering van een goed materiaal
Goede service van de webshop
De webshop was niet helemaal duidelijk over de hoeveelheid materiaal, maar ik werd gebeld om het toe te lichten en toen werd ook nog de levertijd aangepast naar hoe mij dat beter uitkwam. Vriendelijk en prima service!
Na een slechte start toch een goede afloop
Ik heb contact opgenomen omdat ik nog niet mijn bestelling heb mogen ontvangen. Ook geen reactie. Het bleek dat ze info waren verloren na mijn bericht hebben ze contact opgenomen en de dag erna is het geleverd. Wel te laat voor het geven van dit kado maar denk dat mijn collega erg blij zal zijn. Dank jullie wel voor het oppakken!
Goede spullen met duidelijke uitleg
Super vriendelijk geholpen en het resultaat is prachtig!
Top kwaliteit erg mooi
Ik heb al 3 badkamers gedaan met de…
Ik heb al 3 badkamers gedaan met de speciale verf voor badkamers. In Zweden, België en Nederland. Houten huizen dus ideaal want het scheurt niet.
The Trustpilot Experience