Booijbandenculemborg Reviews 17

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Top adres voor gebruikte banden

Kom hier vaker. Goed adres voor gebruikte banden.

Veel A-merken en wekelijks nieuwe voorraad.
Fijn, als het merk dat je wil net voor je neus is verkocht, even wachten en vaak een week of max 2 later, is er weer nieuwe voorraad.

Profieldiepte altijd bijna als nieuw. Al een paar keer nagemeten en vaak nog meer als waarmee wordt geadverteerd.

1x trillende bandjes gehad, bleek uiteindelijk aan mijn eigen velg te liggen. Maar zonder morren, opnieuw uitgebalanceerd en wielen kruislings gewisseld.
Dat noem ik service.

April 2, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Verkeerde bandjes, oeps…,

Vandaag een mooi setje Continental banden om laten zetten, dacht ik….. thuis aangekomen bleek net een ander type erop gezet te zijn. Na een telefoontje moest ik terugbellen of mijn type erbij zit bij de volgende levering, ben benieuwd…. Ik pas mijn review wel aan mocht het positiever zijn.
Update, 1 ster erbij, volgende week krijg ik mijn gewilde banden, ze waren binnen
Update 2, vandaag zijn de banden er op gekomen die ik uiteindelijk wilde. Mooie prijs, let wel op of het de juiste zijn.

March 27, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Banden voldeden niet aan tekst marktplaats advertie.

Via marktplaats gereageerd op advertentie met 4 stuks Michelin Primacy 4 205 45 r17 Demo banden.
Helaas bleken in twee van de beoogde banden al een reparatie te zitten en alle banden hadden niet het in de advertentie vermelde 7,4 mm profiel, maar slechts 6-6,5 mm.
Booij heeft nog gezocht naar andere set Michelin Primacy 4 banden, maar deze waren niet voorhanden en dus zonder banden huiswaarts gekeerd :(
Mijn tip: controleer of de artikelen voldoen aan de specificaties die in de advertentie worden genoemd.

February 4, 2026

Top bedrijf autobanden

Niet voor de eerste keer dat ik bij Booijbanden in Culemborg banden heb aangeschaft. 's morgens gebeld voor banden die op de site had gezien, en gelukkig waren ze er nog en 's middags zaten ze vol tevredenheid onder mijn auto. En ook de prijs voor de Michelinbanden was zeker niet teveel.
Een banden bedrijf om zeker aan te raden. "Booijbanden Culemborg".

January 24, 2026

Super service hier

Super service hier! De jongens werken vak gericht! En ze verkopen alleen maar a merken voor een hele mooie prijs. Een echte aanrader.

September 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Onduidelijke communicatie

Mijn ervaring met deze verkoper was verwarrend. Eerst werd mij verteld dat de banden al verkocht waren, maar de advertentie bleef nog dagen online staan. Toen ik vroeg om verwijdering, waren er opeens weer 2 banden beschikbaar met exact dezelfde profieldiepte als de eerder ‘verkochte’ set. Dit gaf mij een vreemd gevoel en maakte mij sceptisch over de betrouwbaarheid. Hopelijk was dit gewoon een misverstand.

March 25, 2025

Echt een aanrader!

Vandaag voor het eerst bij dit bedrijf geweest met mijn Dacia Duster, echt een prima ervaring! Een set banden aangekocht, eigenlijk niet van nieuw te onderscheiden en voor een meer dan keurige prijs! Vriendelijke mensen die je het gevoel geven blij te zijn met jou als klant! Banden heb je niet iedere dag nodig maar bij de volgende ronde weet ik waar ik moet zijn. Echt een aanrader!

September 3, 2024

Slechte service

4 vredestein banden gekocht hier 7mm profiel all season erop laten zetten 350 euro prima deal na montage melding bandenspanning op me dashboard auto naar huis gereden leek wel of de banden doorzakte spanning van de banden nagekeken maar was verder goed dit is een paar keer terug gekomen de wand van de band zakte egt door na reset en banden op spanning gebracht te hebben maand later ei op me band rechtsvoor nu zeggen ze ja we weten niet wat u ermee heeft gedaan alsof ik het zelf gedaan heb ? dus krijg ik een deal aangeboden 2 nieuwe banden voor 75 euro nou prima als het all season is en zelfde merk blijkt het een compleet ander merk te zijn en hebben ze niet 1 band liggen die precies hetzelfde zijn als wat ik erop heb laten zetten dus eindstand ik moest maar ergens anders gaan kijken want de auto zou er niet minder op rijden maar zo zijn we niet getrouwd he slechte service koop hier geen banden goedkoop is miskoop mij zie je niet meer terug en goed over je schouder blijven kijken meneer want wie het balletje kaatst kan hem een keer terug verwachten je moet niet denken dat je zomaar met mensen kan blijven aankloten vriend

August 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vanmorgen met de polo van onze dochter…

Vanmorgen met de polo van onze dochter naar Booij banden gereden, wat een Top adres en zeer vriendelijk, uitleg gekregen over de banden en 4 banden laten monteren, zeer nette prijs inclusief monteren en balanceren, ik kan dit adres zeker aanraden en je krijgt er zeker geen spijt van, Mvg, Ron

July 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Helaas het zelfde probleem als bij Jan

Helaas het zelfde probleem als bij Jan. 1 band zodanig beschadigd dat je het niet meer kon maken, kort na aankoop luchtverlies opgemerkt. Moest ik in het buitenland laten vervangen omdat ik niet meer op de snelweg durfde te rijden. De schade was duidelijk door een mes veroorzaakt, 2 keer in de zijwand van de band. Kon alleen maar ondergedompeld in waterbad worden vastgesteld (bubbels).

April 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik koop daar nooit geen banden meer ze…

Ik koop daar nooit geen banden meer ze hebben mij vier runflats verkocht heb ik de volgende dag een lekke band ga naar de dichtstbijzijnde garage blijkt die band gepropt en geplakt te zijn en beschadigd aan de buitenkant de garage zei levensgevaarlijke band.en daarna kwamen we er achter dat er maar twee runflat banden op zaten dus ze lichten de boel ook nog op.dure les geweest voor mij voortaan nieuwe banden.

April 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

voor niks 100km gereden na een afspraak gemaakt te hebben.

Jammer, had via Marktplaats contact gehad met ze voor all season banden.
Ze zeiden dat ze er nog 2 hadden van mijn maat.
Vervolgens met ze afgesproken dat ik donderdagochtend om 09:00 kom om ze erop te laten monteren.

Rij ik bijna 100km hierheen, krijg ik van de medewerker te horen dat ze die banden niet hebben.
En dat ik had moeten aanbetalen om er zeker van te zijn dat ze er nog waren.

Dat had ik graag gedaan als ze mij dat verteld hadden, had zelfs alles vantevoren kunnen overmaken.

Nu ben ik hier voor niks heen gereden.

Erg jammer weer…

January 25, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look