Boosten Reizen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Een fantastische ervaring gehad met Boosten Reizen. Eigenlijk begon het allemaal al ver voor de reis. Van goede begeleiding en communicatie tot de vakantie zelf. Alles was netjes verzorgd. U... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben hierheen gekomen vanuit roermond en het eerste stukje was al een hele prettige ervaring. Vervolgens zijn wij goed ontvangen bij het wisselpunt en hebben we hier een lekker drankje kunnen krijge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de eerste keer mee met Boosten busreizen naar Malgrat de Mar. Was best zenuwachtig, maar het is helemaal goed gekomen. Een lange, maar wel gezellige rit met twee leuke chauffeur en fijne hostess.... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

120 reviews in the last 12 months

Write a review

Geen enkel min puntje

Geen enkel min puntje. We voelde ons erg veilig in de bus Fijne hostes en fijne chauffeurs. Chapeau voor jullie reisorganisatie. Mvg Wilma Nelissen Bosch.

Super bedankt

Super bedankt
Vorig jaar juli meegereisd zeer goed bevallen
Dit jaar in Mei Hotel Indalo geweest
En in Juli Hotel Reymar
Super vriendelijk Reisgezelschap
Zeer tevreden met de Hostes Nadia

Geweldige service en meedenkend

Geweldige service. Pap werd ziek onderweg. Gelukkig maar weinig mensen in de bus en Boosten boodt aan niet meer te tanken en door te rijden waardoor we eerder in Hoensbroek waren en meteen door konden naar het ziekenhuis. Dank je wel!!!

Helemaal top!

Wij hadden alleen de busreis geboekt bij boosten reizen omdat wij naar een camping gingen in blanes.Een hele fijne rit gehad zowel heen als terug.Erg gezellig en vriendelijk personeel.En goede chauffeurs.Ook met onze kleine meid van 1 en kinderen prima te doen ,flesjes werden er gemaakt en op tijd even een stop om de benen te strekken of een hapje te eten.Bedankt wij boeken zeker nog wel weer eens bij boosten.

May 6, 2026

Reis naar Lloret de Mar.

Goede reis, fijne bussen en vriendelijk personeel.
Ook hostess in de bus is fijn
Alle complimenten voor de chauffeurs.
Zelfs medewerkster van Boosten Ingeborg in Lloret de Mar was super.

May 6, 2026

Disfrutar mucho!

Vertrokken voor een veertien daagse busreis naar het heerlijk rustige Pineda de Mar hotel Merce.In bus met twee vriendelijke chauffeurs schat van een hostess Nadia die ons voorzag van een drankje en leuk babbeltje bij de pauzes bij tankstation en zeer behulpzame reisleider genaamd Humphrey in Espana.Hasta luego!

April 20, 2026

The Trustpilot Experience