Een fantastische ervaring gehad met Boosten Reizen. Eigenlijk begon het allemaal al ver voor de reis. Van goede begeleiding en communicatie tot de vakantie zelf. Alles was netjes verzorgd. U... See more
See what reviewers are saying
Ik ben hierheen gekomen vanuit roermond en het eerste stukje was al een hele prettige ervaring. Vervolgens zijn wij goed ontvangen bij het wisselpunt en hebben we hier een lekker drankje kunnen krijge... See more
Losse buspendel van Pineda de Mar (verblijf bij daar wonende vrienden) terug naar Maastricht. Vertrek mooi op tijd, zelfs te vroeg. Aardige chauffeurs Dennis en Erik met betrouwbare uitstraling en s... See more
Voor de eerste keer mee met Boosten busreizen naar Malgrat de Mar. Was best zenuwachtig, maar het is helemaal goed gekomen. Een lange, maar wel gezellige rit met twee leuke chauffeur en fijne hostess.... See more
Company details
Contact info
Verlengde Klinkertstraat 34, 6433 PL , Hoensbroek, Netherlands
- 045 522 7777
- info@boosten.nl
- www.boosten.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 85% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We zijn nu voor de derde keer met…
We zijn nu voor de derde keer met jullie naar Spanje geweest, wij vinden het heel gezellig en de service is altijd top.
Ook voor de kinderen is het altijd top.
Wij raden het zeker aan!!!!!
Busreis Calella
Hoi heel fijne reis gehad naar Calella. Alles stipt op tijd. Aardige chauffeur (Dennis) en fijne bediening van Nadia. Aanrader.
Aardige mensen en goede service.
Aardige mensen en goede service.
Boeken gaat makkelijk
Geen enkel min puntje
Geen enkel min puntje. We voelde ons erg veilig in de bus Fijne hostes en fijne chauffeurs. Chapeau voor jullie reisorganisatie. Mvg Wilma Nelissen Bosch.
Super bedankt
Super bedankt
Vorig jaar juli meegereisd zeer goed bevallen
Dit jaar in Mei Hotel Indalo geweest
En in Juli Hotel Reymar
Super vriendelijk Reisgezelschap
Zeer tevreden met de Hostes Nadia
Geweldige service en meedenkend
Geweldige service. Pap werd ziek onderweg. Gelukkig maar weinig mensen in de bus en Boosten boodt aan niet meer te tanken en door te rijden waardoor we eerder in Hoensbroek waren en meteen door konden naar het ziekenhuis. Dank je wel!!!
Hele goede ervaring
Wij hebben een fijne heen en terugreis…
Wij hebben een fijne heen en terugreis gehad met boosten. Aardig personeel allemaal.
Helemaal top!
Wij hadden alleen de busreis geboekt bij boosten reizen omdat wij naar een camping gingen in blanes.Een hele fijne rit gehad zowel heen als terug.Erg gezellig en vriendelijk personeel.En goede chauffeurs.Ook met onze kleine meid van 1 en kinderen prima te doen ,flesjes werden er gemaakt en op tijd even een stop om de benen te strekken of een hapje te eten.Bedankt wij boeken zeker nog wel weer eens bij boosten.
Aardig personeel en behulpzaam
Aardig personeel en behulpzaam. Goede service. Mooie bussen met goeie chauffeurs. Al met al een goede reis gehad.
Reis naar Lloret de Mar.
Goede reis, fijne bussen en vriendelijk personeel.
Ook hostess in de bus is fijn
Alle complimenten voor de chauffeurs.
Zelfs medewerkster van Boosten Ingeborg in Lloret de Mar was super.
Met Boosten naar Malgrat de Mar
We zijn vanaf 7.00 uur vertrokken vanaf Hengelo, super aardige chaufeuse, Chantal, nu in Hoensbroek ff de benen strekken en wat eten en dan rechtstreeks naar Malgrat de Mar.
Voor de eerste keer mee met Boosten
Voor de eerste keer met Boosten naar Malgrat de Mar, tot nu toe bevalt het goed, nu tussenstop in Hoensbroek ff wat eten en dan weer verder.
Malgrat de Mar, here we come
was een goeie rit
Prettige reis
Vriendelijke buschauffeurs. Vriendelijke hostess. Vlotte reis met genoeg stops. En duidelijke communicatie.
Disfrutar mucho!
Vertrokken voor een veertien daagse busreis naar het heerlijk rustige Pineda de Mar hotel Merce.In bus met twee vriendelijke chauffeurs schat van een hostess Nadia die ons voorzag van een drankje en leuk babbeltje bij de pauzes bij tankstation en zeer behulpzame reisleider genaamd Humphrey in Espana.Hasta luego!
Wat een vriendelijke hostess en…
Wat een vriendelijke hostess en chauffeurs, alles perfect geregeld! Mijn hondje Snoopy heeft het ook fijn gevonden om met Boosten te reizen, tot de volgende keer! Hartelijke groet, Loes & Snoopy
The Trustpilot Experience