See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zondag Call of Duty, Modern Warfare 3 (PS3) besteld, terwijl een aantal vrienden tot 0:00 uur bij de winkel hebben gewacht zat de mijne al in in het verzend station. Vandaag (officiële release... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering, voor een prime prijs. CoD MW3 op tijd thuis op de dag van release. En niet in de rij hoeven staan bij de winkel in de nacht :-)

Rated 5 out of 5 stars

Call of Duty, Modern Warfare 3 (xbox) besteld, terwijl vele mensen s'nachts in de winkel stonden te wachten in de rij om een spel te bemachtigen lag ik met een gerust hart op bed. 08-11-11 (of... See more

Rated 5 out of 5 stars

Call of Duty MW3 als pre-order besteld bij BPgames. Op zondag al ingelicht dat het spel maandag verstuurd zou worden en dat (mocht postNL meewerken), dinsdag in huis zou zijn. Netjes overige s... See more

Company details

1. Video Game Store
  2. Game Store
  3. Gaming service Provider

Information provided by various external sources

Welkom bij BPGames, jouw Best Price webshop voor al je games en accessoires!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

4.8

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

goedkoop,snel en degelijk

M'n eerste koop. Een sony koptelefoon 7.1 voor de PS3 hier besteld omdat ze echt de bodemprijs hadden.De levering was op de tweede dag. Product zat in degelijke ruime verpakking. Niks te klagen.

December 23, 2011

Snelle levering, goede prijs

Het game werd snel geleverd en ik kreeg een mailtje van tevoren dat de DVD verzonden was. Het was de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij BP games en ik ga er zeker nog een keer iets kopen ;)

December 18, 2011

Super site

Wat wil je nog meer de laagste prijs,vlotte levering,ja ik heb de site al bij m'n favorieten geplaatst hier kom ik zeker vaker terug.

December 16, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Scherpe prijzen, super service en snelle levering!

Afgelopen week voor het eerst iets besteld bij BPGames. BPGames kwam als goedkoopste uit de bus voor het spel Anno 2070 en na het lezen van meerdere reviews besloot ik het spel bij hun te bestellen. 's Middags besteld, 's avonds al verzonden. De afhandeling van de bestelling ging zeer snel en de site is ook zeer gebruiksvriendelijk. De prijzen zijn zeer scherp en de service is van zeer hoge kwaliteit. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling, alles is zeer duidelijk vermeld. Het spel heb ik inmiddels in mijn bezit, weliswaar met een kleine vertraging dankzij PostNL aangezien deze niet op alle dagen in mijn streek levert. Ik ben zeer tevreden van begin tot einde over BPGames en zal voortaan mijn spellen bij hun bestellen!

December 13, 2011

Absolute aanrader!

Kende het bedrijf niet,dus ik was wat argwanend.
Ten onrechte!
's-middags om 16.45 uur bestelt,volgende ochtend om 11.00 uur in huis. En dat ook nog voor een geweldig lage prijs tov concurrentie.
In deze vorm en met dit aanbod echt een blijvertje!
Ga voor een volgende bestelling zeker naar deze site.

November 25, 2011

GEWELDIG !

Dit is al de tweede keer dat ik een game heb besteld bij bpgames ( Football Manager 2012 en Saints Row The Third)
Wat ik vooral goed vind is de goed/snelle levering en de uitstekende klantenservice !

November 23, 2011

Uitstekende webwinkel

Vorige week Skyrim voor ps3 besteld, en op 11-11-11, de dag dat hij uitkwam, al binnen. En dat voor zulke prijzen. Voortaan koop ik al mijn games via bpgames.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbare service en snelle levering

Ik heb gistermiddag na 16.00 uur Skyrim voor de xbox 360 besteld, en kreeg die vanochtend al binnen, ik had niet verwacht dat de levering zo snel was en ben erg blij over de goede service!

lage prijs, snelle verzending

Gistermiddag Skyrim besteld, nog geen 24 uur later lag hij al op de mat. Dit allemaal tegen de spotprijs van 45 euro !

Deze site hou ik voortaan zeker in de gaten !

Rated 5 out of 5 stars

lage prijs, duidelijk en goede bezorging

mw3 prima bezorgt in een bubbelenvelop, op maandag laat in de avond besteld, op de woensdag netjes afgeleverd, precies binnen de vermelde tijd. Lage prijzen en snel geleverd. Alles wordt duidelijk vermeldt.

November 11, 2011

FAN-TAS-TISCH

Is dit de beste game shop van NL voor nieuwe games?
Ten eerste is het niet alleen de allergoedkoopste, maar ook de allerbeste service

ik kreeg Batman Arkham city 1 dag voor de release binnen.
Ik kreeg Modern Warfare 3 op de release dag binnen
Ik kreeg Uncharted 3 op de release dag binnen
Ik kreeg The Elder Scrolls: Skyrim op de release dag binnen
Alleen Assassins Creed: Revaltions kwam 2 dagen later aan dan de release datum door hun leverenancier maar door de prijs zie ik dit door de vingers en geef ik het de volle 100%

KORTOM: een 10

November 10, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service, ook als je een leeg hoesje ontvangt

Deze winkel had de laagste prijs toen ik Battlefield 3 bestelde, dat is al een pluspunt.
Toen mijn bestelling binnenkwam bleek het hoesje helaas leeg te zijn: geen dvd's.
Die avond nog gemaild met BP Games. De volgende dag een mailtje terug met de mededeling dat de dvd's waarschijnlijk door iemand van de bezorging is gejat. Er werd mij gevraagd foto's van de envelop te maken en te mailen naar BP Games zodat zij aangifte konden doen en ze zouden me een nieuw exemplaar opsturen.

Twee dagen later zat er een bijzonder goed dichtgemaakte envelop in mijn postvak met dit keer wél dvd's in het hoesje :)

November 10, 2011
Rated 4 out of 5 stars

Goede prijs en snelle levering

November 9, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Perfect en nergens goedkoper.

08-11-11 (officiële release datum) netjes per post bezorgd.

BPgames heeft keurig mij op de hoogte gehouden via de mail.
BPgames een dikke 10.

Groeten Paul

November 9, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, goede communicatie, top webshop!

Call of Duty MW3 als pre-order besteld bij BPgames.
Netjes overige statusupdates per mail ontvangen.
Vandaag het spel keurig ontvangen.
1 van mijn beste ervaringen met een webwinkel ooit.

Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Perfect, lekkersnel en goedkoop

Vandaag (officiële release datum) voor de middag binnen voor een zeer scherpe prijs (geen goedkopere gezien op internet).

Goed op de hoogte gehouden via mail vanuit BPgames, voor mij het adres voor volgende games.

Gr. Tom

Snel, Sneller en goedkoop

Bestelling geplaatst op donderdagavond van Batman Arkham City. Ideaal omdat je met Ideal kan betalen. Zaterdagmiddag was Batman al binnen.
Netjes ingepakt en met de folie eromheen. Met verzendskosten te samen kostte het niet meer dan ong. €43,-. Dit is DE plek voor de gamer die voor weinig geld de nieuwste games wil hebben.

Super Snel!!

Ik bestelde Forza Motorsport 4 op 2 November 2011, nog op dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling verzonden was! Op 3 November om half 3 kreeg ik het spel netjes in mijn brievenbus. TOP SERVICE! en nog GOEDKOOP ook!

November 3, 2011

Is this your company?