unexpected part of Fyn to find great goumet food that could be compared to upscale restaurants in big cities or countires kowm for their cuisine , excellent food and service En uventet del af Fy... See more
See what reviewers are saying
Vi havde bestilt en miniferie med 2 og 3 retters menu samt morgenmad i 2 dage. Ved ankomst var personalet hurtig til at give os nøglen til værelset uden anden information overhovedet. Generet var pers... See more
Har været på ophold, sammen med min søster og mor, det har været en helt fantastisk oplevelse ,Brobyværk kro ligger i helt smukke omgivelser, vi havde nogle dejlige dage med lækker udsøgt mad, fantast... See more
Et sted vi er vendt tilbage til mange gange. Seneste ophold svarede fuldt ud til forventningerne: utrolig venlig modtagelse, super lækker kage til eftermiddagsteen, skøn middag som var lækkert anrette... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Vi har lige været afsted på kro ophold…
Vi har lige været afsted på kro ophold med en enkelt overnatning incl. tre retters menu og morgenbuffet.
Selve kroen er super flot og smukt renoveret og det er tydeligt at se at ejeren også ejer et gartneri med grønne planter.
Alt det mad vi har fået det sidste døgn har virkelig været lækkert og tjenerne var virkelig søde og servicemindede. Det et et perfekt sted at få lidt lækkert at spise og omgivelserne giver virkelig anledning til at kunne fejre de store begivenheder.
Grunden til at de kun får tre stjerner er at værelserne desværre slet ikke levet op til resten af kroens standarter.
På værelset var der gamle tandpasta mærker på gulvene, gammel kaffe i kaffemaskinen, sodavandene i minibaren var gået 1/2 år over dato og så var selve køleskabet heller ikke sat til strøm. På værelset stod 4 meget støvede og halvtøre blomster, hvor man gik helt lyst til at give dem vandet fra minibaren. Her kunne det i hvertfald ikke ses at der er du smukkeste grønne planter til rådighed.
Vores bedømmelse er at værelserne slet ikke kan leve op til de forventninger som der bliver sat oppe på selve kroen hvor man tydeligt kan mærke at der er tænkt på detaljerne.
Farum Cykelklub har besøgt Brobyværk…
Farum Cykelklub har besøgt Brobyværk Kro 2 gange i 2021 og 2022. Begge gange med stor succes og tilfredshed. Venligt personale, god mad, pæne værelser og fantastisk natur i området - fantastisk til god cykling. Vi kan kun anbefale stedet.
Smuk renoveret gammel kro
Vi har lige haft en overnatning med 3 retters menu og morgenmad. Det var en fornøjelse. Kroen er smukt beliggende ned til Odense å og kroen er meget smagfuldt nyrenoveret. Maden smagte dejligt, dog kunne der godt have været lidt mere tilbehør til hovedretten. Betjeningen var venlig og imødekommende. Det er ikke gammeldags kromad men enkelt og godt. Morgenmaden var var udmærket. Værelserne var også nyrenoverede med dejlige senge. Kan anbefales!
Flere plusser end minusser !!
Lidt udfordringer med dagens ret, sen morgenmad og det smalle menukort.
Men super flinkt personale, dejlige værelser, dejligt med trægulv i stedet for gulvtæpper, og skønt område.
Rigtig god feed back fra kroens ejer om de små udfordringer opholdet gav anledning til.
Kommer gerne igen måske på forlænget weekend og nok ikke som håndværker.
Fantastisk god mad
Fantastisk god mad og meget venlig betjening.
Tjener vidste hvad han havde med at gøre, og kok kom ind og fortalte om hvad vi fik at spise. Pæne og lyse lokaler.
Udsigten og værelser var gode
Et fantastisk flot sted med dejlige store Værelser, så er alt også sagt, der var meget lille udvalg både af morgenmaden og aftensmaden. Min veninde og jeg valgte at spise dagens ret ,( den var god) da de faste retter absolut ikke var vores kop the, min mand og venindens mand vovede at bestille en steak hvilket viste sig at være en katastrofe. Ud af 250 g.kød var der er ca 100 g reelt kød resten var fedt og sener. Absolut ingen kolonarisk oplevelse. Tjenerne kunne godt være lidt mere smilende. Dagen efter valgte vi at gå på pizzariaen. Maden var spiselige og servicen i top.
Fantastisk sted
Fantastisk sted, i meget smukke omgivelser.
Maden er ikke typisk kromad, men superlækker.
Servicen er fantastisk, og personalet er meget smilende og venlige
Dog kunne der godt være et lidt brede udvalg på morgen-buffetten. Jeg savnede bl.a nogle små lækre pølser. Der var 'kun' rullepølse og spegepølse..Dette var dog virkeligt lækkert.
Det er klart et sted jeg vil anbefale :-)
Hyggelig kro i skønne omgivelser
Vi har haft 3 ophold indenfor et år.
Kroen er blevet utrolig flot renoveret.
Personalet er meget smilende og flinke.
Ikke traditionelt kromad, men meget lækkert.
Der mangler lige et par MC parkeringspladser, så vi kan holde ved kroen, når der er mange gæster😁😁🏍️🏍️
Vi kommer helt sikkert igen
En rigtig god oplevelse og flot udsigt…
En rigtig god oplevelse og flot udsigt fra fælles
terrassen.
Vi var der fra mandag-onsdag og fik dejlig mad serveret
af et personale med smil på læben og en snak.
Kommer gerne igen :0)
Havde en enkelt overnatning
Havde en enkelt overnatning, hvor der var 2 retters menu med i opholdet.
1: utroligt flinkt og kompetent personale.
2: fantastisk velsmagende mad.
3: rigtig lækre/ store værelser.
Alt i alt en super oplevelse. Kan varmt anbefale stedet til andre
Vi havde bestilt en 3 retters menu med…
Vi havde bestilt en 3 retters menu med tilhørende vin, samt velkomstdrink og kaffe.
Maden var fantastisk og vinen perfekt tilpasset. Servicen var i top og kompetent.
Utrolig flotte renoveret og personalet…
Utrolig flotte renoveret og personalet helt i top 🙏 alle gode anbefalinger i deres retning 🥇🏆
En perfekt oplevelse
Vi havde bestilt en lille miniferie på to overnatninger. Ved ankomsten afstemte vi lige med receptionen hvad det var vi forventede, og vi må sige at vore forventninger fuldt ud blev indfriet. Straks efter ankomst fik vi serveret kaffe med lækker kage til, og herefter fik vi anvist vores værelse, som havde udsigt over åen. Værelset var stort og velindrettet. Aftensmaden var spændende med lidt utraditionel tilbehør. Alt var velsmagende og perfekt tilberedt. Vi fik vine som passede til maden. Morgenmaden var også god. Al betjening var høflig og kompetent. Så vi kan varmt anbefale dette sted hvis man er til spændende og veltillavet mad.
En dårlig madoplevelse.
Den 14-8-2020, besøgte vi kroen, hvor jeg tidligere har overnattet og spist i 14. dage i forbindelse med en arbejdsopgave i Odense.
Til min store overraskelse, var kroen blevet rigtig flot renoveret og vi glædede os til at indtage en sen frokost.
Valget faldt på 1. Stjerneskud, 1. Pariserbøf, 1. glas hvidvin og 1. øl.
Rigtig høflig betjening. Vi måtte desværre klage over køkkenet, da brødet under Stjerneskud og Pariserbøf var svedent, derudover var der fuld af jord på salaten ved Stjerneskuddet, vi anbefalede derfor kokken, at håndskylle salaten grundigt fremover, samt måske indkøbe en brødrister med timer. De brugte ikke brødrister i køkkenet, men stegte det på pande, okay så, men så må man overvåge sine gryder og pander lidt skarpere.
Vi forventede enlig en lille rabat på regningen, men var udskrevet med det fulde beløb på 510, kr.
Alt i alt, en flot kro med venlig betjening, hvor køkkenet dog bør stramme sig an, for en højere smagsoplevelse/kvalitet, som matcher priserne.
Alle kan have en dårlig dag, måske denne dags køkken personel, ikke lige var kommet op på det niveau, de sikkert bliver afkrævet af kroens ejerskab?
Mvh.
Inge & Møller
Horsens.
God service og god mad
Vi var på en miniferie på 2 nætter 14/2 - 16/2 2020, meget imødekommende og behagelig betjening, til trods for ny overtagelse af kroen, mens vi var der. Rigtig dejlig mad og rigeligt af den, vi kommer helt sikkert igen.
Man føler sig velkommen
Min forlovede og jeg var på en Miniferie med 2 overnatninger med morgenmad og 2-retters middag 22/11-24/11-17. For det første har jeg aldrig oplevet en service så god, man følte sig virkelig velkommen og at der blev taget hånd om en lige fra vi kom ind af døren og til vi tog hjem. For det andet var maden super god, altså jeg ville med glæde kommer der bare for madens skyld, hvis jeg ikke boede så langt væk (og det skal siges jeg er kræsen).
'Det må, I da kunne forstå........."
OPDATERING:
Brobyværk kro har prompte, konstruktivt og undskyldende fulgt op på nedenstående kritik. Denne positive respons - sammen med en flot kompensation - vil jeg gerne belønne med 4 stjerner. Vi ser frem til at besøge kroen igen...
/Tim Boye
********************************************************
Lørdag den 27. august 2017 skulle vi fejre min mors 86 års fødselsdag på Brobyværk Kro. Der var bestilt bord med a la carte bestillinger - troede vi. Kroen var desværre af en anden mening. Alle skulle have kalvesteg til hovedret. Efter en lille stille og rolig meningsudveksling med tjeneren – som for øvrig var rar og venlig – blev ejeren/chefen hentet. Og så tog det fart….
Med en ophidselse der var en brunstig tyr værdig, blev hele selskabet skældt ud som en 3. klasse, der ikke holder rækkerne på turen til Zoo. Uden at høre på gæsterne overhovedet, holdt denne ophidsede person en enetale, der i vildskab ville have været Berlin Sportpalast 1941 værdig.
”Vi måtte da kunne forstå, at det ikke var muligt at bestille forskellige retter til 11 mennesker”. Øhhh nej - det have vi meget svært ved, efter som det er stor kro med plads til mange mennesker i restauranten.
Det ene irrationelle argument efter det andet løb ud af munden på ejeren som savl fra en udmattet hest.
Desværre blev hele selskabet så overrasket over den hysteriske opførsel, at vi ikke reagerede rationelt. Den eneste rationelle reaktion ville have været at bede ham om lukke r…. og så forlade stedet.
I stedet for blev vi der, og spiste vores mad.
Om der ved bestillingen er sket en misforståelse med hensyn til hovedretten, har sådan set ikke noget med denne sag at gøre. Denne anmeldelse drejer sig om den hysteriske opførsel fra ejeren/chefen. Med en kundevenlig og service-minded snak var alle uden tvivl blevet glade og havde accepteret den fælles hovedret. Maden er således heller ikke en del af denne anmeldelse.
Alle der ikke ønsker at løbe risikoen for at blive overfuset inden maden er serveret - bør nok finde et andet sted at spise.
Tim Boye
Idyllisk beliggenhed og fremragende betjening
Dette sted er helt unikt og anbefaler det gerne til andre. betjeningen var fremragende og stedet er meget idyllisk.
Skøn mad og kanon betjening
En passioneret krovært som bare leverer oplevelsen, vi ses helt sikkert igen 👍😊
Ophold
Vi har på et ophold hos jer gennem oplevelsesgaver det er et dejlig steg og flink modtagelse vi blev tilbudt opgradering til udsigt over Odense å men det var kun en nat så vi beholdte det vi havde for vi så at der var værelser ud mod gårdhaven men vi blev klogere vi fik værelse 22 med vindue ud mod 2 meter mur det var som om gæster fra oplevelsesgaver skulle have det dårligste det er et dejligt sted men vi kommer aldrig igen