Uprofessionel og tårnhøje priser!
Jeg besøgte klinikken for første gang i tirsdags, og det blev både første og sidste gang! For det første er personalet ikke imødekommende overfor kunderne - overhovedet. Man får følelsen af, at personalet hverken går op i at virke professionelle eller tage sig godt af patienterne. Klinikken vil dog, trods den ringe service og uprofessionelle adfærd, gerne have tårnhøj betaling for deres ydelser. De ville have svimlende 3.000 kr. for at fjerne en visdomstand! Jeg syntes, at prisen var noget høj, hvorfor jeg spurgte tandlægen, om der skulle et større indgreb til, siden det ville ryge op i 3.000 kr. Jeg blev fortalt, at det var prisen for en ganske almindelig fjernelse af tand hos dem, og at de ikke havde en ledig tandlæge til at gøre det før næste mandag, hvorfor jeg skulle komme igen der og få det gjort. Jeg betalte derfor 175 kr. for denne forundersøgelse og fik en tid til næste mandag, hvor de ville fjerne tanden.
Jeg gik hjem og undersøgte priser hos andre tandlæger i Aalborg-området. Allerede dagen efter fik jeg en tid hos Tandlægerne Vesterbro 74 v/ Karin Madsen i Aalborg i stedet for, som fjernede visdomstanden hurtigt og smertefrit for sølle 300 kr., hvor bedøvelsen og forundersøgelse af tanden var inkluderet i prisen! Det er mig ubegribeligt, hvordan Tandlægerne ved Broen i Nørresundby kan få dem selv til at tage så meget overpris. Læser man deres anmeldelser på Google fra andre kunder, kan man desværre også se, at det bestemt ikke er første gang, at de forsøger at narre kunderne.
Tandlægerne ved Broen i Nørresundby får derfor INGEN rosende ord eller anbefalinger herfra. Jeg anbefaler derimod alle at skifte til en mere professionel og reel tandlæge!
August 17, 2018
Unprompted review