Tandlæge Nørresundby & Aalborg Reviews 7

2-star
1-star

ADVARSEL

ADVARSEL
Utroligt dårlig kunde service. Sekretæren var meget ubehøvlet og fik virkelig en til at føle sig dårlig tilpas. Den bestilte behandling skulle have været et besøg men blev til tre pga. dårlig planlægning fra sekretærens side af.
Det blev gjort grin med min datter som har haft invaliderende angst, men heldigvis har hun fået det bedre.men sikke en nedtur det blev for hende at gå til tandlæge.
Dårligere behandling skal man lede længe efter.

March 25, 2022

Reply from Tandlæge Nørresundby & Aalborg

Hej Heidi. Vi er meget kede af din oplevelse. Vi forsøger at gøre rigtig meget ud af at ivaretage personer der skulle være særlig sårbare og have angst for at komme til tandlæge. Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt at man bruger længere tid på selve behandlingen og at man derfor ikke kan nå det hele. Vi spørger også gerne ind til om patienten ønsker at have nogen med, da det for enkelte kan være en stor hjælp. Du og din datter er altid velkommen til at kontakte os for en uddybende samtale, hvis I skulle ønske det. Vh Tandlægeren ved Broen

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig betjening og…

Utrolig dårlig betjening og uimødekommende personale!

Bad utrykkeligt om at få sat ekstra tid af, da jeg både skulle have lavet fyldning + tandrensning. Jeg rejste hele vejen fra Kbh til kliknikken, da jeg stadig ville beholde tandlægen efter flytning. Da jeg lå i stolen sagde hun, at jeg skulle vælge én ydelse, da hun havde haft mange akutte patienter.
Not my problem ! Men dér mistede hun en kunde.

Min egen tandbørstning kunne godt være bedre. Men fik allerede nok, da hun to gange i træk sagde: "Nu hvor du har med kunder at gøre, er det jo vigtigt du har en god tandhygiejne"

Hold jer væk - og find en anden klinik !

October 16, 2018

super god oplevelse

Jeg var i går tirsdag 4/9-2018 inde ved dels tandlæge Diana Pullinger for at få behandlet et hul i en tand og derefter Louise Leth for at få en tandrensning. Begge aftaler var en rigtig god oplevelse. Sød professionel behandling. Forstående og giver sig god tid. Jeg kom til at føle mig rigtig tryg. Prisen var billigere end forventet, og jeg er bare så glad for at jeg valgte Tandlægerne ved Broen. Tusind tak til Diana, Louise og den søde pige ved skranken som også på dygtigste vis assisterede inde ved Diana.
Ove Villadsen

September 5, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel og tårnhøje priser!

Jeg besøgte klinikken for første gang i tirsdags, og det blev både første og sidste gang! For det første er personalet ikke imødekommende overfor kunderne - overhovedet. Man får følelsen af, at personalet hverken går op i at virke professionelle eller tage sig godt af patienterne. Klinikken vil dog, trods den ringe service og uprofessionelle adfærd, gerne have tårnhøj betaling for deres ydelser. De ville have svimlende 3.000 kr. for at fjerne en visdomstand! Jeg syntes, at prisen var noget høj, hvorfor jeg spurgte tandlægen, om der skulle et større indgreb til, siden det ville ryge op i 3.000 kr. Jeg blev fortalt, at det var prisen for en ganske almindelig fjernelse af tand hos dem, og at de ikke havde en ledig tandlæge til at gøre det før næste mandag, hvorfor jeg skulle komme igen der og få det gjort. Jeg betalte derfor 175 kr. for denne forundersøgelse og fik en tid til næste mandag, hvor de ville fjerne tanden.

Jeg gik hjem og undersøgte priser hos andre tandlæger i Aalborg-området. Allerede dagen efter fik jeg en tid hos Tandlægerne Vesterbro 74 v/ Karin Madsen i Aalborg i stedet for, som fjernede visdomstanden hurtigt og smertefrit for sølle 300 kr., hvor bedøvelsen og forundersøgelse af tanden var inkluderet i prisen! Det er mig ubegribeligt, hvordan Tandlægerne ved Broen i Nørresundby kan få dem selv til at tage så meget overpris. Læser man deres anmeldelser på Google fra andre kunder, kan man desværre også se, at det bestemt ikke er første gang, at de forsøger at narre kunderne.

Tandlægerne ved Broen i Nørresundby får derfor INGEN rosende ord eller anbefalinger herfra. Jeg anbefaler derimod alle at skifte til en mere professionel og reel tandlæge!

August 17, 2018

Hej Anders.
Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse.
Du blev informeret omkring, at der kan være en risiko for, at fjernelsen af denne visdomstand ender i en operation. Som regel vil man gerne give en endelig pris, men lige i dette tilfælde, kan det være svært.
Forud for en hver fjernelse skal der forelægge et røntgenbillede, og idet det blev taget her på klinikken og sendt til anden tandlæge, blev dette ikke faktureret ved behandlingen.
Mvh Tandlægerne ved Broen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er SÅ utroligt glad for min …

Jeg er SÅ utroligt glad for min tandlæge Anneli Paludan og personalet på Broklinikken. Det er altid hyggeligt og rart at komme på besøg og ikke mindst er de yderst professionelle og ærlige. De har opdaget flere fejl ved mine tænder, som mine tidligere tandlæger har ignoreret eller ikke fundet. Jeg har altid følt mig i de bedste hænder på klinikken. Her er de mest velfortjente 5 stjerner til Tandlægerne ved Broen! Glæder mig til næste besøg og glæder mig over, at mine tænder aldrig har været i bedre stand.

July 11, 2017

Super tilfreds

Super god service. Venligt personale og kompetent rådgivning. Er lige startet på et forløb og jeg ser frem til at få lavet resten af min behandling hos denne klinik. Fornuftigt prisleje.

June 23, 2016

Reply from Tandlæge Nørresundby & Aalborg

Kære Nikolaj, tusind tak for dine rosende ord. Vi er altid glade for at kunne hjælpe og gøre en forskel for vores patienter. Ha en rigtig god dag! Dbh, Tandlægerne ved broen

Professionel og smilende personale

Er super positiv over i dag at have besøgt klinikken. Vil klart anbefale Tandlægerne ved broen. Synes der var en hyggelig stemning, samt en rolig og venlig atmosfære.
Jeg fik den sødeste betjening, og er fuldt ud tilfreds. Dejligt med lidt gode fif og mere kompetent og forståelig forklaring på hvordan jeg bedre kan tage mig af den daglige tandpleje hjemme.
Kommer helt klart igen til næste eftersyn.
Og for resten, studievenlige priser (stort+)

February 18, 2016

Reply from Tandlæge Nørresundby & Aalborg

Kære Michelle, hvor er det godt at høre, at du er så glad for at gå hos os! Vi er også glade for at have dig.

At hjælpe de studerende, hvor vi kan, er vigtigt for os. Tænderne og gummernes tilstand hænger også sammen med andre af kroppens vitale funktioner. Forskning viser, at der er sammenhæng mellem hjerteproblemer, diabetes og dårlig mundhygiejne. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe studerende, at få en så god mundstart på voksenlivet som muligt.

Og så skader det selvfølgelig ikke, at få rabat, når man er på SU :-)

Vi glæder os til at se dig til dit næste besøg.
Dbh, Tandlægerne ved broen

Take a closer look