Bue net er "the real deal". De ved hvad de taler om, er super service mindet og har mere end rimelige priser. Kan ikke anbefales nok.
See what reviewers are saying
...som Bue-Net. Som relativt ny inden for bådverdenen har jeg haft tonsvis af spørgsmål, har flere gange købt forkerte ting eller blot haft brug for at blive inspireret. Uanset har betjeningen altid v... See more
Company details
Information provided by various external sources
Salg af både og bådeudstyr.
Søndre Tangvej 14, 2791, Dragør
- www.bue-net.dk
Bue net er "the real deal"
Kan ikke anbefales nok.
Fair priser, varerne på lager, hurtig afhentning
Jeg skulle købe for et par tusind kroner olie, oliefilter etc. etc. til min båd. Bad dem om et tilbud, det fik jeg samme aften, og tjekkede lige priserne andre steder, det kunne man ikke få billigere, når nu jeg gerne ville have stumperne originalt. Afhentede dem i Dragør, ingen kø, bare ind og ud :) Mange tak, til ejeren og den søde kone :)
Der var en fejl i leverencen. Måden de håndterede det på var over al forventning.
Jeg manglede pludselig bundmaling til…
Jeg manglede pludselig bundmaling til brug i Gudenåen, og blev af min leverandør i Vestjylland henvist til Bue-Net i den anden ende af landet. Al maling var ikke på lager, så jeg måtte have to leveringer, men bliver kun afregnet fragt én gang. Anden levering kom en uge tidligere end aftalt, og begge forsendelser havde rørepinde og malerruller ... og vingummi. Bare en go' og rar oplevelse som kunde, hvor mine forventninger blev overgået af virkeligheden. Herligt!
Tak for handlen :)
Happy Customer - Will Return
Excellent range of products that span leisure and commercial sector. Prices are good and delivery within Denmark is quick. After experiencing an issue with some epoxy resin on delivery, the issue was easily sorted and a replacement was sent quickly. Bue Net functions as a useful drop-off point for service of Viking Liferafts. Service is carried out on Bornholm by an authorised service centre, but even with the small shipping fee, the cost of service is less than service at Viking in Esbjerg.
Tak for god handel med faglig hjælp
Tak for god handel med faglig hjælp.
Ingen problemer med returnering og tilbagebetaling.
Alletiders forretning
Altid super betjening og hjælpsomhed
Altid super betjening og hjælpsomhed, også med problemstillinger som ikke giver dem profit. Jeg handler KUN hos Buenet.
Jeg elsker at handle inde på…
Jeg elsker at handle inde på hjemmesiden , hvor jeg har købt regntøj som overalls , bukser og lukket regnjakker i gummi ocean.
Altid en fornøjelse og behageligt at handle hos bue-net i Dragør.
Meget flot hjemmesiden med det hele ....
Jeg kan klart anbefale Bue-net !
God og hurtig betjening
Hurtigt svar på mail vedrørende spørgsmål om vare, hurtig ekspedering, god pris og varerne var godt indpakket.
Jeg stikker helt sikkert snuden I webshoppen igen :)
Bestilte udstødnings slange
Bestilte udstødnings slange , leverede
På 1 dag.
Super service kan varmt anbefales
Rigtig god service og priser.
Rigtig god service og priser.
Bestilte mandag og modtog onsdag (Nordjylland) kan varmt anbefales⛵️😊
Bedste service
Bedste service, okay priser (i forhold til andre bådbutikker). Biltema slår dem i pris med ikke kvalitet.
Har brugt bue-net ved avanceret opgaver, fordi de levere varen, og har forstand på det de siger, har gode forbindelser og deler gerne deres viden.
Føler mig ofte klogere når jeg forlader butikken.
Anette leder butikken med de sødeste og…
Anette leder butikken med de sødeste og meste hjælpsom personale , gode priser og varer ... jeg kører gerne ekstra kilometer for at handle i Dragør .
David Gibson
altid god og hurtig service
altid god og hurtig service, har brugt dem i mange år efterhånden. yderst tilfreds.
super Marinebutik
De leverer ALTID en fantastisk service, og hjælper med at finde og skaffe produkter som ikke lige er i katalogerne. En butik jeg aldrig er gået forgæves i.
Altid god service
Bue har det man skal bruge til sin båd, og meget mere
De har styr på kvaliteten, og er altid klar med gode råd
Massere af god og venlig service
Og priserne er i orden
God information om levering ved…
God information om levering ved "bestillingsvarer". God rådgivning ved telefonkontakt og hurtig levering. Fine priser.
Vil klart handle her igen.
Hurtig svar på henvendelse om varelevering, når en vare er i restordre.