See what reviewers are saying
Een paar flejes poetsspul en een hand vol geurhangers besteld. 1 flesje verkeerd geleverd, maar dat is super mooi opgelost. Communicatie is top, reactie mooi snel binnen en hartstikke leuk verpakt. Zo... See more
Top spul Interieur cleaner ruikt erg lekker Quick wash werkt perfect en glimt gigantisch
Company details
- Info@buitenhuisproducts.nl
- www.buitenhuisproducts.nl
Top spul werkt perfect
Top spul
Interieur cleaner ruikt erg lekker
Quick wash werkt perfect en glimt gigantisch
Goede producten en erg snel geleverd…
Goede producten en erg snel geleverd met goede service.
Het is goed spul en het werkt goed het…
Het is goed spul en het werkt goed het ruikt lekker goede kwaliteit snel geleverd
Erg tevreden met de nieuwe geurhanger…
Erg tevreden met de nieuwe geurhanger met een vriendelijk bedankje snelle bestelling zeker de 5 sterren waard
Super
Super snelle levering en top spul voor een goeie prijs als je vragen hebt wil Niels je altijd helpen en dingen altijd uitleggen super tevreden hierover !!
Goede service en goede producten!
Bestelling producten
Bestelling gedaan van een paar schoonmaak producten. Vlotte levering en een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Producten werken super goed!!
Geweldig
Geweldige producten en erg klantvriendelijk. De producten van Tershine hebben mij doen verbazen hoe goed deze werken. Alles is in een hand omdraai uit te voeren en het eind resultaat is verbaasinwekkend. Zeker een aanrader.
Gewoon goed!!! Snel verzonden!! En Gewoon fijn spul!
Vanmorgen m'n poets producten binnen gekregen en gelijk bezig gegaan.
De interior cleaner bevalt goed!! Poetst fijn uit en ruikt ook nog eens lekker fris!
De gloss booster nog niet gepresenteerd, maar wat ik gezien heb kan dat ook niet anders als goed zijn!!
Daarbij alles keurig verpakt en snel bezorgd!!
Kortom als je poets producten nodig bent??! Dan ben je bij niels aan het juiste adres!
Snelle levering super kwaliteit
Snelle levering en goed spul heb de ontvetter besteld en vandaag uitgeprobeerd werkt perfect super tevreden mee
Zeker het bestellen waard
Voor de 2e keer wat besteld bij Buitenhuis Products, zeker goed spul en het bestellen waard.
Super snelle levering ook. Bedankt Niels !
Snelle levering superspul
Snelle levering superspul om te gebruiken. De ontvetter moet ik nog gaan gebruiken. Machinistenpakket ziet er netjes uit. Past alleen met geen mogelijkheid in de cabine.Volvo EC300E Staat nu achter de stoel. Is toch jammer van zo'n pronkstuk
Super prijs/kwaliteit verhouding
Op en top producten voor een juiste prijs!
Zeker een aanrader
buitengewoon goede spullen
Goede levering van buitengewoon goede spullen. 100 punten van mij🤙🏻👍🏻
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede producten! Duidelijk beschreven op de shop waar de producten voor zijn en gemakkelijk te gebruiken. Dat voor een eerlijke prijs. Zeker aan te raden.
Top spul !
Super tevreden over de spulletjes die ik heb besteld. Mijn auto ruikt weer heerlijk en de ramen zijn weer mooi schoon ! Ook hadden ze snelle service
Goed spul
Poetsspullen gekocht voor de brommer en goede levering top dit spul!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.