Altid gode varer. Man kan regne med str. Sender hurtigt. Mine bedste anbefalinger. Til at handle her.
See what reviewers are saying
De bestilte bukser ankom hurtigt og med en sød hilsen. Desværre var modellen for stram, så jeg returnede dem. 2 dage efter jeg havde sendt bukserne tilbage til "Bukseoutlet" var pengene retur (via Mob... See more
Company replied
Fantastisk hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her en anden gang. Jeg bestilte mine bukser en sen lørdag aften og bukserne lå allerede klar til afhentning mandag, alts... See more
Company replied
Varen levede op til beskrivelsen på hjemmesiden. Modtog min pakke 2 dage efter bestilling. Var vild med de søde stickers på pakken og den personlige hilsen. Masser af smil og tommel op herfra.
Company details
Written by the company
Bukseoutlet.dk er en dansk online forhandler, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af bukser til kvinder i alle aldre og størrelser. Virksomheden fokuserer på at levere kvalitetsjeans fra mærker som Karostar, Jewelly og Place du Jour til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Ud over jeans tilbyder Bukseoutlet.dk også accessories og beklædningsgenstande fra mærker som Ofelia, hvilket giver kunderne mulighed for at sammensætte komplette outfits. BUKSE OUTLET Virksomheden lægger vægt på at holde omkostningerne nede for at kunne tilbyde kunderne attraktive priser. Samtidig er fremragende kundeservice en integreret del af deres forretningsfilosofi. For at sikre, at kunderne finder den rette pasform, tilbyder Bukseoutlet.dk en størrelsesguide, der hjælper med at navigere i de forskellige størrelser og modeller.
Skellerup Byvej 29, 5540, Ullerslev, Denmark
- www.bukseoutlet.dk
Fantastisk god service
Fantastisk god service, og hurtig levering.
Så 5 stjerner ⭐️ fra mig
Altid gode varer
Hurtig levering og super varer
Super nemt at bestille og meget hurtig…
Super nemt at bestille og meget hurtig levering 🙂
Venlighed
Nemt, venlig og god behandling også ved ombytning 😊
Bukserne sidder perfekt 👌
Varerne indfriede mine forventninger…
Varerne indfriede mine forventninger til fulde og hatten af for hurtig levering.
Bukserne er super dejlige og…
Bukserne er super dejlige og forsendelsen gik rigtig hurtigt 👍
Elsker jeres jeans😀😀😀
Hurtig levering med en lille sød besked…
Hurtig levering med en lille sød besked :-)
Bukserne var desværre ikke lige mig, men det er absolut ikke sidste gang jeg handler der
Altid en dejlig fornøjelse at handle…
Altid en dejlig fornøjelse at handle der - fik endda en snak med Pia - og må indrømme hun fik ret mht til bukser jeg bestilte - kommer stærkt tilbage😂😂😂🫶🫶🫶

Reply from Bukseoutlet
Let bestilling og hurtig levering
Let bestilling og hurtig levering, og ikke mindst, fantastiske priser.

Reply from Bukseoutlet
Jeg er så glad for alt den hjælp jeg…
Jeg er så glad for alt den hjælp jeg får og så er det de fedeste bukser ever 🫶🏻♥️