Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Erg tevreden monteur Menno

Wij zijn ontzettend tevreden over het werk dat Menno bij ons heeft uitgevoerd. Hij heeft bij ons een douchecabine en wc geplaatst en de badkamer keurig netjes afgewerkt. Alles ziet er strak en professioneel uit.

Wat Menno echt bijzonder maakt, is niet alleen zijn vakmanschap, maar ook zijn houding. Hij is vriendelijk, behulpzaam en denkt goed mee met de wensen van de klant. Hij neemt de tijd, geeft duidelijke uitleg en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is.

Kortom: een zeer fijne monteur die zijn werk met zorg en aandacht uitvoert. Wij zouden Menno absoluut aanraden!
Bewoners Regentesseweg te Almere

March 27, 2026

Zeer tevreden..!

Intersell heeft bij mij de keuken verbouwd. Perfect gedaan, zeer goeie en aardige vakmensen gestuurd. Ze kwamen goed aansluitend na elkaar..
Goeie communicatie.. maw ik ben zeer tevreden..!

December 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Werkzaamheden voldaan terwijl ze nog niet begonnen zijn.

Er kwam een monteur (Thomas) met een hamer en schroevendraaier en vroeg: waar is de lekkage? Ik zei: dat ik geen lekkage heb, het gaat om het raam die niet opengaat. Hij ging naar het raam en heeft vier gaten in het raam ingeslagen en zei: dat hij het raam niet open kan krijgen dat het raam afgekit is en hij heeft geen materiaal daarvoor bij zich. Er moet een nieuwe opdracht komen dan komt hij met de gereedschap om de reparatie af te maken. Tot mijn verbazing en ongeloof gaf hij door aan Stadgenoot dat de reparatie voldaan is en het raam open en dicht gaat zonder problemen. Nou! Het raam gaat helemaal niet open en hij heeft daar niks aangedaan. Hopelijk pakt stadgenoot het weer op en deze mensen aanspreken op hun leugens.

December 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vanaf 2 juli al bezig met slaapkamer…

Vanaf 2 juli al bezig met slaapkamer raam eindelijk na 4 afspraken zou die vandag geplaats worden tussen 11 en 14 nou niemand dus ik gebeld om 2 uur sorry zegt die de monteur loopt uit maar hij komt er aan moet eerst even de raam ophalen nou ik denk dat ze lekker op de bank thuis zatten lekker bij de kachel want niemand geweest ten eerste asso 4 afspraken voor een kleine raam en tenslotte helemaal niet komen opdagen zit al die tijd met stuk hout voor me raam lijkt wel een kraakpand morgen de woning bouw bellen en klacht over dit bedrijf indienen

November 18, 2025

Prachtige nieuwe badkamer

Binnen 3 weken was mijn oude badkamer gesloopt en de nieuwe prachtig geïnstalleerd. Dolblij ben ik met mijn mooie nieuwe badkamer. Er werd meegedacht door de fijne mensen van Intersell en de verschillende vakmensen werden strak na elkaar ingepland. Van mij krijgt Intersell een 10!

September 6, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look