Best Western Sverige Reviews 9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Bodde på Best western hotell Solna…

Bodde på Best western hotell Solna Engberg i början på december. Under natten mellan lördag och söndag var det ungdomsgäng som sprang runt i korridorerna och skrek/festade. De var hotfulla och ingen personal fanns i receptionen. Det var omöjligt att sova förrän kl 04 på söndag och när jag efteråt hörde av mig och klagade så erbjöds jag och familjen ingen som helst kompensation trots en helt oacceptabel natt. Kommer aldrig att bo där igen.

November 29, 2025

Ovänlig

Personal i receptionen talar eller förstår svenska mycket dåligt. Man föredrar att använda dålig engelska.
Vid köp av parkering blev vår bils registreringsnummer felnoterat vilket resulterade i två böter a 560 SEK dvs 1120 SEK inom 8 timmar.
Hotellet vägrade all hjälp att reda upp situationen.
Mycket otrevligt och uruselt kundbemötande.

October 25, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Skønt hotel som ligger super centralt.

Skønt hotel som ligger super centralt. Morgenbuffet med lækre råvarer og et stort udvalg. Mange små hyggelige detaljer på hotellet, man føler sig velkommen. Det ligger lige ved gågaden og en masse muligheder ift at spise mad og drikke kaffe.

Desværre ankom vi lige i højsæson. Vi havde booket 2 værelser - vi var 3 voksne (+50/70 år). Ved ankomst kl 15 var enkeltværelset ikke klar og receptionisten viste ikke, om der gik 2 min eller 1 time. Vi blev tilbudt en pose popcorn som kompensation. Vi havde haft en lang køretur fra Danmark og ville hvile inden aftensmad (dette var ikke muligt optimalt). Vi opholdt os alle 3, på det værelse til 2 personer. Vi var nede et par gange (receptionisten fik vores telefon nummer og ville ringe når værelset var klar, det skete bare ikke) og først da vi gik ned kl 17 var det sidste værelse klar. “Vi beklager meget, det er lige blevet klar nu, men det er fordi vi er fuldt booket”. Savnede måske lidt mere kompensation end bare en pose popcorn. Heldigvis havde vi 2 overnatninger, så vi fik nogle skønne dage i Malmø og på hotellet.

Der er parkering under hotellet hvor vi på forhånd havde booket. Dette var et stort plus, at vi ikke skulle bruge tid på dette, vi kunne dog først komme der ned når bookning starter.

July 15, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Best western Apelbergatan Stockholm.

Best western Apelbergatan Stockholm.

Uanstændigt lille værelse.
Dobbeltsengen var klemt inde, så den der sov inderst skulle kravle over den der lå yderst.
Der var heller ingen plads i benenden, da sengen stødte lige op til væg med TV.
Synes ikke det var 8000 dk kr værd for 3 overnatninger

May 22, 2025

Best Western Malmö Arena

Köp inte Best Western Malmö Arenas paket via lets deal. Även om de står som säljare så ger de ingen service kring bokning, avbokning eller byta av dag. Min son fick en betald vistelse i julklapp via lets deal. Det var jätte svårt att boka rummet. När han skulle boka vände han sig till best western som bad honom återkomma några dagar senare för att deras bokningssystem inte var tillgängligt. När han ringde på måndagen som de bad honom om så hänvisade de till lets deal och att även om de har rum ledigt idag så måste man boka 24 h innan enligt hotellet. Nästkommande dagar var fullbokade. Sonen hann aldrig använda dealen som vi köpt då den skulle löpa ut. Best western kunde varken hjälpa till med bokning eller byte av dag utan hänvisade helt och hållet till lets deal. Men när man gick in via lets deal som var det ändå länkat till Best westerns bokningskalender och deras kontaktuppgifter. Lets deal hänvisar i bekräftelsen av köpet till företaget som säljer tjänsten/paketet och Best western hänvisar till lets deal. Trots att Best western hänvisat sonen fel och bett återkomma på måndagen kunde de inte göra något kring giltighetstiden på värdebeviset som skulle löpa ut några dagar senare. Då hänvisade de till lets deal. Men lets deal hänvisar till hotellet som står som säljare. Vilket fall som helst slutade med att hotellet inte accepterar att giltighetstiden gått ut vid betalning/incheckning även om bokningen gjort tidigare, och en väldigt besviken 20 åring som sett fram emot detta.

April 25, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Godt hotel med central beliggenhed og dejlig morgenmad

Vi havde et rigtig godt ophold på Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö. Hotellet ligger helt centralt midt i byen, hvilket gjorde det nemt at komme rundt til både shopping, restauranter og seværdigheder.

Sengene var gode, og vi sov godt. Morgenmaden var rigelig og lækker, med et godt udvalg – og personalet var venligt og serviceminded hele vejen igennem.

Der var lidt støj fra baren nedenunder, men det blev lukket ude, så snart vinduet var lukket. Ligeledes lidt lyd fra vandrørene, men det var mest i småtingsafdelingen og ikke noget, der ødelagde oplevelsen.

Badeværelset var fint, rent og funktionelt.

Alt i alt et hotel, vi sagtens kunne finde på at vende tilbage til. Giver 4 ud af 5 stjerner.

April 12, 2025

Best western Malmø Arena

Best western Malmø Arena
De kan ikke forstå stille og roligt dansk
Servicen MGP parkering er elendig og de har ansat gorillaer til at skrabe på bilruderne og vil ikke dige undskyld for uhøflig og utilstedelig optræden

January 27, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Mistet nattesøvnen i 2 døgn.

Kære venner.
Best Western Hotel, har jeg haft meget positive oplevelser med, rundt om i verden når jeg har rejst, bla i Bangkok.
Her vil jeg derimod advare mod Best Western Hotel Royal i Malmø.
Hotellet har en del værelser vendt mod gaden og en byggeplads, med de støjgener dette kan medføre.
Hotellets vinduer er virkelig godt støjbekæmpet, men temperaturen i værelset er slet ikke til at styre.
Jeg har målt temperaturen til 27 gr og støjen til min 70 db når vinduet er åbent.
Selv med de bedste ørepropper vil det være umuligt at sove.
Konklusion: Book IKKE værelserne til gaden.

June 20, 2014

Is this your company?