Bylagoni Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lækker butik med et bredt udvalg af såvel mærker som stilarter. Virkelig flot butik, meget overskuelig og altid pæn og ryddelig. Har også handlet på webshoppen nogle gange, altid super hurtig leverin... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale By Lagoni, både online og fysisk butik. Stort udvalg af tøj til alle størrelser også plus size. Tøj til hverdag, fest og sport. Sko, smykker, tasker og andet godt kan også findes... See more

Rated 5 out of 5 stars

God Service, fine vare og priser Hos Jeanette & Co får man altid god service, dejlige smil og lidt stjernedrys - også når man kun oser .... Hun har et bredt sortiment og udvalg, øje med diverse tre... See more

Rated 5 out of 5 stars

God service, dejlig butik Købte min første ordre hos lagoni online, en fødselsdagsgave til min datter, som var bestilt i god tid, desværre forsvandt pakken under transport, men Jeanette tilbød mig... See more

Company replied

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Vi er en lille personlig butik, med tilhørende webshop. Vi har et stort udvalg af dametøj, sko og ass. Vi forhandler dametøj fra størrelse 34-54 til gode priser.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Fantastisk butik

Virkelig lækker butik med lækre brands og altid lækre nyheder på hylderne. Fantastisk sød, hjælpsom og smilende betjening. Fin hjemmeside og SoMe med hyggelige lives og gode tilbud <3 En butik der altid er et besøg værd fysisk eller online.

October 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice og fint udvalg på webshop

Jeg købte flere fine ting på et rigtig godt udvalg på webshoppen.
Er par af bukserne ændrede sig efter vask så jeg tog kontakt på messenger og fik hurtigt svar.
Jeg fik tilbudt et returlabel hvis jeg ønskede at sende retur.
Virkelig god kundeservice og gør jeg helt sikkert handler på webshoppen igen.

February 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har handlet på live første eneste og…

Har handlet på live første eneste og sidste gang ved denne butik, jeg bestilte 4 stk tøj, da det kom var de to stk det samme men købt med hver deres ja tak nr og prisen var også forskellig.
Har fået en besked med jeg kunne sende den ene tilbage så de kunne sælge den til anden side, men der er ikke returlabel med så det skal være for egen regning.

November 29, 2023

Reply from Bylagoni

Hejsa Susanne. Jeg er ærgerlig over du ikke besvare min mail, men istedet giver os en dårlig anmeldelse. Som du også har godkendt bytter vi ikke ja tak tilbud, men da det jo er træls at have købe to ens varer, vil jeg gerne tag den ene retur - selvom vi normalt ikke bytter. Jeg håber du vil besvare min mail, og istedet finde en løsning.
Mvh Jeanette ejer af By Lagoni

Fantastisk butik

Fantastisk butik, "Min Tøjpuscher" Oplever altid søde og hjælpsomme medarbejdere, De er ekstrem fantastiske til at finde lige det tøj mm jeg går efter. De gør det skide godt. I er guld værd og ikke til at undvære

November 3, 2023

Rigtig god oplevelse hos By Lagoni

Jeg havde lejlighed til at besøge By Lagoni for nylig og syntes oplevelsen var rigtig positiv. Butikkens atmosfære var behagelig, og personalet var hjælpsomt - når de blev spurgt, var de høflige og professionelle. Prissætningen virkede retfærdig, og jeg fik den følelse, at man får go' value for pengene.

Samlet set var min oplevelse hos By Lagoni rigtig god, og jeg vil helt sikkert overveje at handle der igen, hvis jeg har brug for noget, som jeg ved, de fører.

November 1, 2023

Fantastisk butik..

Fantastisk butik både online som fysisk. Lækkert dametøj i alle størrelser. Du snyder dig selv, hvis du ikke handler hos Bylagoni…jeg er fan.

November 2, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Altid god og venlig service

Altid god og venlig service.
Man føler sig velkommen fra første øjeblik, man træder ind i butikken og personalet er så hjælpsomme.

September 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har altid fået en suveræn service

Har altid fået en suveræn service, flot og varieret udvalg i alle str.
Gode tilbud på Facebook og varerne er hurtig til afhentning og altid pænt pakket. Kan kun anbefale bylagoni.dk
Her kan du altid finde noget til en rimelig pris. Godt gået Jeanette og pigerne.

September 6, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Har indtil videre kun handlet hos by lagoni en enkelt gang, men jeg synes der er et fint udvalg af lækre varer og til fornuftige priser.

Vigtigst for mig, er den gode service jeg har modtaget.
Skrev en Messenger besked og fik hurtigt svar og hjælp. Dette på trods af jeg skrev sent om aftenen.

November 1, 2023

Fantastisk sted.

Hej.
Jeg besøgte din butik idag. Og jeg må sige, at det er et fantastisk sted.
Tøj i lange baner sødt personale og det endte faktisk med at jeg kyssede med ekspedienten, og gik uden at jeg betalte for mine vare.
Så alt i alt en super oplevelse. 😊

December 29, 2022

Reply from Bylagoni

Haha du er den mest fjollet! Og også den sødeste mand af huset! Tak for at vi må låne din kone. 😍

Rated 1 out of 5 stars

Skidt service

Skidt service til ikke allerede eksisterende kunder. Havde jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det.

Svar:
Men det er bare ikke helt korrekt. Jeg har på et tidligere opslag af selvsamme produkt bedt om information om hvordan jeg betalte. Ej heller her gav du dig tid til at svare. Man må som kunde kunne forvente et svar fra dig, hvis du lægger en varer til salg på nettet.
Jeg har to gange været fysisk i sin butik, og begge gange havde du travlt med snakke højt og grine med veninder. Jeg blev ikke eneste gang kontaktet i mens jeg var i butikken. Jeg fik også her en fornemmelse af at kunder som kommer fast, bliver prioriteret.
Det er så netop med din metode idag, blevet bekræftet.

March 22, 2022

Reply from Bylagoni

“Tak” for din anmeldelse.
Jeg er dog rigtig glad for det blot er fordi en fysisk kunde købte en varer hernede i forretningen og du derfor ikke nåede at få et par støvler til 75 kr. som udløser din 1 stjerne.
Vi er blot mennekser og kan ikke være flere steder samtidig. - og alle kunder nye som gamle, fysisk som online får lige præcis samme service, men tilbud går stærkt.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og butik!

Jeg har efterhånden handlet hos By Lagoni i mange år, og gang efter gang svigter kundeservicen aldrig! Personalet er lært op af høj standart og møder altid en med et smil på læben og klar til at hjælpe. Udvalget af tøjet er bredt og noget for enhver smag. Sjældent går jeg derfra tomhændet. 🤩

January 27, 2022

Take a closer look